Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 3 instrumente pentru unghii sexy

3 instrumente pentru unghii sexy

Lacul, crema (mai nou), uleiul sunt produse de care nu te poţi dispensa din trusa de frumuseţe a mâinilor, dar adevărata îngrijire şi cosmetizarea încep din timpul manichiurii, operaţiune care necesită câteva instrumente. În timp ce forfecuţa pierde teren în faţa beţelor de bambus, pila urcă pe primul loc în topul îngrijirii. Nici unghiera nu mai e ce era odată, fiind detronată de cea mai inteligentă pilă! 

Unghii ca la salon în câteva minute

Cuticulele împinse, unghiile pilite şi bine şlefuite vor arătă ca lăcuite… mai trebuie un strop de cremă şi aspectul mâinilor tale va căpăta o eleganţă naturală! Iată ce trebuie să ai mereu la îndemână ca mâinile şi, mai ales, unghiile să aibă un aspect impecabil!

  • Despre sprancene: tot ce vroiai sa stii

Pilă

Din start îţi spunem că pila nu trebuie să fie din metal şi dură, pentru că poate duce la exfolierea unghiilor. Există acum pile pe carton, delicate şi ieftine. Dar, dacă vrei o pilă rezistentă şi inofensivă, îţi recomandăm pilele din sticlă, pe care profesioniştii le consideră ideale. Sunt delicate cu unghiile, se folosesc pentru unghii naturale, dar şi cele false, sunt durabile şi nu afectează stratul de cheratină al unghiilor; mai mult, folosirea lor regulată previne exfolierea unghiilor. Scurtează unghiile din pilă şi dă-le formă folosind aceeaşi pilă. Ţine cont că unghiile se pilesc doar într-un singur sens, nu du-te-vino.

Instrument pentru cuticule

Poţi scăpa de cuticule împingându-le regulat, dar pentru asta ai nevoie de un instrument adecvat. Beţele de bambus sunt ideale, dar poţi folosi şi instrumente din metal, cu formă ergonomică şi care să exercite o presiune suficientă pentru a dezlipi cuticula de unghie şi s-o împingă dintr-o singură mişcare. Foloseşte un astfel de instrument zilnic sau cel puţin la două zile şi unghiile tale vor arăta mereu îngrijite! Şi nu durează mai mult de 1-2 minute.

Buffer

Este un fel de pilă-tampon moale, cu mai multe suprafeţe având tipuri diferite de rugozitate, un fel de multifuncţional pentru unghii. Uneori, faţetele sunt numerotate astfel încât să ştii precis ordinea lor de folosire. Dacă unghiile nu sunt netede, poţi folosi faţeta mai rugoasă, care netezeşte unghia, apoi pe cele mai fine, pentru o finisare blândă, ca la sfârşit să foloseşti faţeta cea mai netedă, care te ajută să dai luciu unghiei. O lustruire cu această suprafaţă delicată aduce uleiurile naturale din unghie la suprafaţă şi unghia pare lăcuită.

Comments

comments

Lasă un răspuns