Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 5 pași pentru mai multă încredere în tine în ziua nunții

5 pași pentru mai multă încredere în tine în ziua nunții

Perioada dinaintea nunții este foarte stresantă pentru miri, având în vedere cât de multe lucruri trebuie să organizeze. Apoi, în ziua cea mare, vei fi copleșită de toate emoțiile posibile, iar multe mirese observă că au mai puțină încredere în ele.

Pentru a fi cea mai fermecătoare mireasă, pentru ca ziua cea mare să fie cea mai minunată și pentru a te distra la maxim, ține cont de sfaturile noastre.

Zâmbește tot timpul

Zâmbetul este cel mai frumos accesoriu pe care îl poți purta zi de zi, dar și în timpul nunții! Chiar dacă ești stresată și nu îți vine să zâmbești, încearcă să o faci, fără un motiv anume. Știai că în felul acesta vei păcăli creierul, iar acesta va crede că ești într-adevăr veselă, așa că până la urmă vei zâmbi din suflet?

Mizează pe punctele tale forte

La fel ca orice persoană, și tu ai anumite calități care te scot în evidență. Fie că e vorba de genele lungi, de ochii albaștri, de picioarele lungi sau de brațele tonifiate, încearcă să le scoți în evidență și vei reuși să ai mai multă încredere în tine.

Privește întotdeauna partea bună a paharului

Chiar dacă îți dorești să ai o nuntă absolut perfectă, e foarte posibil să nu fie așa. Însă e important să fii întotdeauna optimistă și să nu lași nimicurile să te enerveze. De exemplu, poate cp fotograful întârzie. Nu-i nimic, ai un pic de timp în plus pentru a-ți retușa machiajul sau pentru a vorbi cu prietena aceea pe care nu ai văzut-o de mult timp! Transformă orice obstacol într-o oportunitate.

Spatele drept, pieptul în față

Probabil și ție îți spuneau mama sau bunica asta când erai mică. Nu uita acest sfat nici în ziua nunții! Poartă-ți minunata rochie cu stil și eleganță, iar invitații tăi îți vor admira cu siguranță încrederea în tine.

Ca sfat final, încearcă să nu analizezi toate detaliile nunții (nici invitații nu o vor face!), ci distrază-te cât de mult poți. Aceasta e ziua TA specială, meriți să fii fericită!

 

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns