Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 5 trucuri pentru un bronz fara urme

5 trucuri pentru un bronz fara urme

Foloseste gomajul inainte de plaja

La soare, pielea se coloreaza diferit in functie de micile ei neregularitati. Pentru a obtine un bronz omogen, fa-ti un gomaj inainte de a merge la plaja. Poti folosi un produs cumparat din magazin sau poti sa-ti faci singura gomajul, acasa – zatul de cafea, faina de malai sau sarea de mare sunt excelente pentru exfolierea pielii. Pentru fata, daca e necesar, foloseste un exfoliant usor (taratele de grau curata foarte bine tenul). Nu uita de zonele rugoase – coatele si genunchii.

Epileaza-te

Ceara exfoliaza mai multe straturi de piele, ceva mai blanda fiind actiunea cremei sau a spumei depilatoare. Avantajul cerii e ca efectul dureaza mai mult. Inainte cu mai multe zile de a sta la soare, poti folosi ce modalitate de epilare vrei, dar daca ai doar 1-2 zile la dispozitie, cel mai bine e sa folosesti lama sau aparatul electric, pentru ca ele agreseaza cel mai putin pielea.

Foloseste autobronzant pentru uniformizare

Daca dupa ce ai stat soare, te-ai pricopsit cu vreo urma alba, neutralizeaz-o cu ajutorul unui autobronzant-crema. Foloseste o pensula pentru a-l aplica numai pe locul cu pricina si intensifica nuanta prin folosiri repetate, la interval de 15 minute, pana cand obtii aceeasi nuanta de bronz ca si pe restul corpului.

Ascunde petele de pe fata prin machiaj

In cazul unei demarcatii vizibile pe fata, neutralizeaza acea zona cu ajutorul unei pudre bronzante si stralucitoare. Acest truc va asigura o buna corectie si o culoare unitare. Aplica un gel colorant, eventual combinat cu putin fond de ten, pentru a obtine o acoperire perfecta a petelor.

Foloseste crema cu SPF

Dupa ora 11.00, soarele este foarte puternic si nociv pentru piele. Adaposteste-te la umbra pana dupa ora 16.00. Daca esti la o terasa, aplica pe piele o crema sau lotiune protectoare puternica, cu factor de protectie 50. Nu numai ca vei fi protejata de razele UV, dar astfel eviti si sa te bronzezi doar pe acele parti ale corpului care sunt dezgolite.

Comments

comments

Lasă un răspuns