Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Bronz fără soare

Bronz fără soare

O pudră bronzantă face pielea să pară sărutată de soare. Urmează sfaturile noastre și păstrează-ți pielea arămie toată vara!

Fie că vrei să-ți menții bronzul obținut la soare sau să te bucuri de frumoasa culoare arămie deși nu ai ajuns încă la plajă ori alergia solară te împiedică să faci acest lucru, pudra bronzantă și loțiunile autobronzante sunt aliatele tale.

Autobronzantul, ușor de aplicat

Au apărut o grămadă de produse simplu de aplicat (cu bureței sau mănuși) și formule cu bronz instantaneu sau progresiv. Dacă alegi variantele clasice, te sfătuim să amesteci o cantitate mică de autobronzant în puțin fond de ten pentru a da chipului un aspect arămiu, fără pete sau urme inestetice, iar pentru corp să adaugi autobronzantul în laptele de corp. În câteva zile, vei arăta ca proaspăt întoarsă din vacanță, fără vreo urmă care să trădeze efectul.

Pudra bronzantă, la minut

Este cel mai simplu și rapid mod de a obține un bronz senzațional. Pentru a obține efectul de bronz natural, ai nevoie de o pensulă groasă, care să distribuie uniform pigmentul. Simplu!

Truc: aplică pudra bronzantă sub forma literei E, pe fiecare parte a feței, cu o pensulă de fard de obraz, iar apoi întinde foarte bine cu o pensulă groasă. În acest fel, vei obține atât conturarea feței, cât și o culoare plăcută pe chip.

Fardurile leopard

În mai multe culori și nuanțe, aceste pudre aduc un bronz strălucitor și uniform, însă ele se aplică peste o pudră bronzantă, doar pentru a ilumina zonele proeminente ale feței: bărbie, frunte, pomeți și nas. Deși ai putea renunța la ele, acest efect luminos aduce chipului prospețime și ascunde cearcănele sau alte imperfecțiuni.

Truc: folosește o pensulă groasă pentru a difuza pigmenții fără demarcație.

Rujul senzațional pentru bronz

Glossurile deschise, nude sunt excelente atunci când pielea are o culoare arămie, însă cel mai bine se potrivesc cu ea nuanțele de corai, portocalii, alese în funcție de intensitatea bronzului.

 

Citește și:

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr23/09.06.2016
Autor: Luminița Tăbăran
Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns