Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Ce machiaj preferă bărbații

Ce machiaj preferă bărbații

Îi auzi deseori spunând că fardurile discrete sunt tot ce-ţi trebuie ca să-ţi definească feminitatea, însă realitatea este alta. Când sunt puşi să aprecieze un machiaj sau altul, balanța înclină în favoarea celui puternic. Surpriză! Un sondaj făcut pe un lot semnificativ de bărbaţi a arătat că sunt atraşi de femeile îngrijite şi mai ales machiate evident, dar nu strident.

8% Machiaj adolescentin

Cei mai mulţi au considerat că acest machiaj este cam colorat şi tineresc. Totuşi, bărbații care l-au apreciat au fost încântaţi de buzele ce amintesc de fructele pârguite şi de culorile ve-sele ce dau chipului un aspect jucăuş și luminos. Crezi că partenerul tău face parte din cei 8% care apreciază efectul cromatic şi adolescentin? Adoptă acest stil pentru a te face remarcată în fiecare moment pe care-l petreceţi împreună!

28% Machiaj glam

Bărbaţii au apreciat buzele senzuale, puse în valoare de rujul roşul. Culoa­rea focului, a dragostei şi dorinţei a incitat mintea unora, care au consi­derat că machiajul este sexy. Cei care nu l-au votat au spus că mode­lul avea extrem de mult fard, buzele erau prea roşii, iar machiajul este strident și frivol, nimerit pentru cluburi, nu pentru o femeie serioasă. Dacă-ţi plac fardurile sclipicioase, aplică-le cu încredere, dar nu exagera! Tuşele fine pot deveni seducătoare.

64% Machiaj Smoky

Acest aspect sufocant a fost aplaudat la scenă deschisă. Bărbaţii au apreciat felul în care arătau ochii modelului, dar şi tenul perfect şi buzele voluptuoase. Totuşi, ochii bine puşi în valoare au atras cele mai multe voturi. Negrul, tonurile de gri, umbrele şi luminile au fost în top! Motivul? Le amintea de pri­virea şarmantă a unei femei misterioase, provocatoare, puternice şi în acelaşi timp senzuale şi extrem de feminine. Iată câteva motive pentru care e bine să exersezi acest machiaj.

Citește și:

Trucuri de make-up de la profesionsiti

Marian Tănase, make-up artist: Machiajul e o joaca, un accesoriu

Trucuri de make-up folosite de modele

Articol preluat din ediția de septembrie 2015 a revistei Femeia.

Autor: Luminița Tăbăran

Foto: Guliver/Thinkstock

Comments

comments

Lasă un răspuns