Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Cum pastrezi oja pe unghii

Cum pastrezi oja pe unghii

 

Ne-am gandit ca o sa-ti fe de folos cateva trucuri si sfaturi care sa te ajute sa pastrezi oja pe unghii mai mult timp, intacta si stralucitoare. Iata-le! (Afla cum alegi oja potrivita)

Nu tine mana in apa inainte de manichiura. Mai exista inca acest obieci cu unghiile inmuiate in apa. Asta face ca unghia sa-si modifice stuctura si sa ramana umeda cand aplici oja. Daca ai aceasta tehnica amana aplicarea ojei circa doua ore.

Nu folosi creme pentru maini sau alte solutii grase inainte de a colora unghiile cu oja.


Aplica doua straturi de oja,
dar ai rabdarea ca primul strat sa se usuce complet inainte. Daca folosesti un lac intaritor sau un protector, renunta la al doilea strat de oja.

Nu agita sticluta inainte de aplicare. Iti sabotezi manichiura. Prin agitare energica se formeaza micro-bulele de aer care fac ca lacul de unghii sa fie mai putin rezistent si sa nu adere prea bine. De aceea, inainte de aplicare, roteste sticluta intre palme pentru a omogeniza lacul de unghii. 10-15 rotatii sunt suficiente.

Aplica si pe varfuri. Cand aplici oja, ai grija ca si varfurile unghiilor sa fie acoperite. Coboara pensula mult catre varful unghiei pentru ca astfel „sigilezi” varful si manichiura sa dureaze mai mult.

Fara apa fierbinte. Evita in primele ore dupa aplicarea ojei sa te speli pe maini cu apa fierbinte. Structura lacului de unghii va ceda mult mai usor, iar apa va patrunde sub stratul de oja, cauzand exfolierea.

Astea au fost detaliile. Pana se usuca unghiile afla ce spune culoarea unghiilor despre tine.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns