Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > De unde vine frumusetea

De unde vine frumusetea

Exista femei pe care toata lumea le percepe ca fiind frumoase. Dar daca le analizezi in amanunt, o sa vezi ca nu se inscriu in nici unul din canoanele impuse de frumusete si ca, dupa reguli, nu sunt femei frumoase. De unde vine frumusetea lor? Care sunt trucurile femeilor percepute ca frumoase?

Frumusetea este o chestiune de perceptie

Se spune ca iubirea le face pe femei frumoase. Dar se mai spune si ca nu exista femei urate, ci doar femei care nu stiu sa fie frumoase. De unde vine frumusetea? Din felul de a fi, din gesturi, din stil, din detalii pe care cei din jurul tau trebuie sa le perceapa ca fiind un intreg. Frumusestea nu inseamna doar cosmetice, trucuri de machiaj si stil vestimentar. Inseamna si toate acestea, dar este ceva mai mult.

Iata de unde vine frumusetea

Daca tu te simti frumoasa, nimeni din jurul tau nu te va vedea altfel decat frumoasa. Frumuseta nu este doar efectul aspectului ci si al atitudinii pe care o ai tu, fata de tine.

Se spune deseori ca frumusetea inseamna atitudine

Ce inseamna atitudinea? Atitudinea este modul in care se tramsite celor din jurul tau personalitatea ta, sau acele trasaturi de personalitate care se potrivesc fiecarei situatii in spate. Atitudine inseamna si compasiunea, si ambitia, si tenacitatea, unori chiar si vehementa in sustinerea unei idei, dar si taria de a lupta si de a merge pe drumul tau.

Nu judeca oamenii dupa aspect. In felul acesta, poate, la un moment dat nu o sa ne mai judecam dupa felul in care aratam. Sa nu ma intelegeti gresit, este esential sa arati bine, sa porti haine frumoase, sa fii ingrijita, curata, machiata, pipetanata si sa mirosi bine, dar toate acestea, doar ele, nu te vor face frumoasa fara atitudine, fara stil si fara arta de a te pune in valoare. Remarcabila te fac calitatile, personalitatea si stilul tau de a fi (ambitia, umorul, spiritul, delicatetea, forta interioara, dragostea pentru cei din jur), nu doar felul in care arati la exterioe si valoarea hainelor, a pantofilor sau a posetei.

Marele secret al frumusetii este zambetul

Toti oamenii care zambesc sunt frumosi. Si pentru a zambi nu trebuie sa fii nici euforica, nici fericita. Zambetul este parte din atitudine si una din bijuteriile care te pun in valoare. Adauga zambetului tonul vocii. Se spune ca tonul face muzica, la fel se poate spune despre femei ca vocea le face feminine si senzuale. Nu-i nevoie sa te fandosesti cand vorbesti, este suficient sa fii calda si constienta de puterea ta.

Moda este un detaliu nu un scop. femeile gresesc deseori imaginandu-si ca a fi in pas cu moda este o obligatie si un secret al frumusetii. Nu! Moda inseamna sa te actualizezi cu detaliile care fac litera modei, dar sa ai capacitatea, intelepciunea si puterea de a le adapta la stilul tau. Tinuta si hainele pe care le porti sunt cele care se adapteaza la personalitatea ta si nu invers.

  • 20 de trucuri pentru frumusetea ta

De unde vine frumusetea? Din a crede in tine si in ceea ce esti. Se spune ca fantana din care scoti apa in fiecare zi, ca ramane mereu limpede si curata si nu seaca niciodata. Frumusetea este ca o fantna cu apa limpede.

Citeste si zece sfaturi pentrtu femei
 

Comments

comments

Lasă un răspuns