Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Look sexy si natural in 5 pasi

Look sexy si natural in 5 pasi

Look sexy si natural in 5 pasi si cateva sfaturi simple pentru a realiza acest machiaj.


1.
Pielea trebuie sa fie fara imperfectiuni si sa arate proaspata. Asa ca foloseste seruri de stralucire, denumite „brightening serums”, in fiecare seara; dupa un timp, tenul va fi mai radios dimineata. Acopera petele sau micile cosuri cu fond de ten sau corector, apoi foloseste o crema hidratanta cu putin pigment colorat.

2. Adauga pe pometi un strat foarte fin de crema sau pudra stralucitoare. Crema este mai buna, pentru ca se intinde si se amesteca cu crema de fata mai usor si da o stralucire naturala.

3. Ochii conturati, numiti si „smokey eyes”, vor fi totdeauna sexy, dar negrul sau culorile foarte inchise aspresc de multe ori fizionomia. Incearca pentru machiajul ochilor auriu inchis, olive sau gri si evita liniile clare; amesteca toate culorile cu degetele sau cu pensula. Daca simti nevoia, aplica in interiorul pleoapei inferioare un creion in aceeasi nuanta cu fardul de ochi.

4. Blush-ul este bine sa fie tot sub forma de crema, deoarece se aplica usor cu degetele si este mai transparent decat cel pudra. Alege numai culori firesti, roz pentru o piele mai deschisa, piersica pentru una mai inchisa.

5. Barbatii apreciaza buzele cat mai naturale, accesibile; buzele incarcate de mult ruj sau gloss ii tin la distanta. Contureaza-ti buzele cu un creion neutru, doar atat cat sa le subliniezi forma. Apoi adauga (cu degetele, nu direct din tub) o culoare cat mai asemanatoare culorii tenului tau. Aplica si un pic de gloss transparent, dar doar in mijloc.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: echipa Femeia.
Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns