Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Machiaj albastru de vara

Machiaj albastru de vara

Contrastul dintre raceala albastrului si caldura pielii bronzate si a parului blond, castaniu sau roscat va pune mai usor in evidenta ochii, indiferent de culoarea lor. Alege farduri cremoase sau rezistente la transfer, iar in lipsa lor, umezeste pensula inainte de a aplica fardurile.

Ce albastru sa alegi?

  • PENTRU OCHI CAPRUI: poti folosi orice nuanta de albastru.
  • PENTRU OCHI NEGRI: alege nuante deschise de albastru si bleu smarald.
  • PENTRU OCHI VERZI: foloseste nuante de albastru in contrast, adica la ochi de culoare verde deschis se potrivesc farduri albastru inchis, iar la ochi verde inchis – farduri albastru deschis.
  • PENTRU OCHI ALBASTRI: fie alegi nuante inchise cand ochii au nuanta deschisa si invers, fie alegi farduri albastru mov.

Machiaje albastre de zi

1. Aplica pe toata pleoapa superioara un fard mov deschis, usor perlat, apoi contureaza fin cu negru doar partea exterioara a pleoapei, iar pe cea inferioara, contureaz-o cu un creion bleu sidefat sau cu un fard in aceeasi culoare. Aplica mascara de alungire doar pe genele superioare.

2. Aplica pe toata pleoapa mobila un fard alb sau fumuriu deschis sidefat, apoi, in coltul intern, un accent albastru deschis. Coltul extern umbreste-l cu gri fumuriu sau cu negru. Aplica mascara din belsug.

Machiaje albastre de seara

1. Aplica un fard albastru intens pe toata pleoapa mobila si putin peste si contureaza pleoapa inferioara intr-o tusa fina. Cu alb sidefat, „dilueaza” culoarea spre sprancene, apoi contureaza coltul extern al ochiului cu un dermatograf negru. Aplica mascara pentru alungire, mai ales pe exteriorul genelor.

2. Aplica un fard deschis – bej, gri, lila – pe toata pleoapa superioara, pana la sprancene. Contureaza ochiul cu dermatograf rezistent la transfer, foarte fin pe pleoapa de jos, apoi aplica creionul pe toata pleoapa mobila. La sfarsit, aplica un fard albastru paietat in coltul extern, pe pleoapa fixa, si in unghi, pe pleoapa inferioara. Nu uita de mascara.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns