Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > O lectie de frumusete cu ruj roșu și multe sfaturi utile

O lectie de frumusete cu ruj roșu și multe sfaturi utile

Dacă ai de gând să mergi pe o culoare îndrăzneaţă şi să-ţi colorezi buzele în rosu, afla ce trebuie să faci şi ce nu. Ţi-am pregatit o lecţie de frumusete cu ruj rosu!

NU folosesti un fond de ten potrivit. Pentru tonuri de piele mai deschise, este o idee bună să alegi un fond de ten mai întunecat. Buzele rosii fac un contrast intens cu culoarea pielii. Pentru un ten măsliniu fondul de ten trebuie să fie în nuanţa pielii.

TE temi că este nepotrivit pentru tine. Iti place să foloseşti un ruj roşu, dar crezi că este prea tare pentru tine? Există o soluţie simplă: personaliză nuanta. Pur şi simplu să ia o nuanţă mai deschisă, un corai sau un mov si se amesteca-l cu rujul roşu sau visiniu. Rezultatul va fi un ton mai deschis, pe care oricine îl poate purta confortabil.

Foloseşti un ruj roşu într-un moment nepotrivit. Toată lumea iubeşte buzele rosii, apetisante şi cărnoase, dar un ruj roşu nu este potrivit dimineaţa, la sala de sport sau la joacă cu copiii. Nici la serviciu nu este foarte potrivit, mai puţin situaţia în care vrei ca toată lumea să fie preocupată doar de buzele tale. Un ruj roşu este perfect la petreceri, ăntr-o situaţie ludică, cum ar fi o noapte cu fetele.

NU tamponezi rujul roşu după aplicare, iar asta poate să ducă la pătarea danturii (dizgraţios) sau la pete pe haine. Aplică un strat de pudră pe buze, apoi rujul rosu, doar conturând buzele. Întince culoarea pe buze cu o pensula şi înlătură excesul cu un şerveţel de hârtie.

Conturează-ţi buzele cu un creion, când folosesti un ruj roşu. În felul acesta rujul o să stea acolo unde este menit să stea, fără să se întindă în jurul buzelor.

Dacă buzele tale sunt subtiri, foloseşte tonuri tari de roşu cu mult discernământ. Culorile închise fac buzele sa para mai mici. Cel mai bine alege o nuanţă mai deschisă.

Când alegi un ruj roşu este important să te gândeşti la ceea ce vei purta. Nu purta o rochie roşie şi un ruj roşu. O nuanţă dulce de roz ar fi mult mai potrivită. Pe de altă parte, la rochiea neagra poti purta un ruj roşu cu multă convingere.

Buzele rosii sunt un fel de bijuterii precum coliere de diamante sau perechi de cercei candelabru. Un ruj roşu face din buzele tale bijuteriile tale cele mai preţioase, aşa că alege bijuterii mici şi fine.

Atitudinea este esenţială când porţi un ruj roşu. Fii încrezătoare şi asumă-ţi toate „riscurile” pe care le poate aduce un ruj roşu.

Când vine vorba de machiaj, rutina este parte din ritual. Rutina poate sp fie utilă, în general, dar atunci când este vorba despre un ruj roşu, NU! Un ruj roşu are regulile sale, dar mergând roşu vei strălucii!

Citeste si: Istoria controversata a rujului

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Lasă un răspuns