Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Remedii naturale pentru vergeturi

Remedii naturale pentru vergeturi

Am cateva remedii naturale pentru vergeturi. Nu vei scăpa definitiv de ele, dar aceste tratamente le pot face mai puţin vizibile.

Sucul de cartofi. 
Cartoful crud conţine vitamine şi minerale care stimulează regenerarea celulară şi astfel vergeturile vor fi mult mai puţin vizibile. Taie un cartof în felii subţiri şi masează cu câte o felie zonele cu probleme timp de câteva minute. Schimbă feliile când nu mai sunt imbibate cu suc. Lasă zona să se usuce, după care spal-o cu apă călduţă.

Zahărul.
Zahărul tos alb exfoliază pielea, diminuând liniile albe. Amestecă o lingură de zahăr cu o jumătate de lingură de ulei de migdale şi 4-5 picături de zeamă de lămâie. Amestecă bine şi masează zonele cu probleme 10 minute zilnic, înainte să faci duş. Urmează acest tratament pentru o lună şi diferenţele vor apărea.

Uleiul de măsline.
Acest tip de ulei conţine multe substanţe nutritive şi antioxidanţi care hidratează pielea şi diminuează vergeturile. Masează pielea în zonele afectate cu puţin ulei de măsline cald. Acest tratament va îmbunătăţi circulaţia sângelui şi va reduce vergeturile. Lasă uleiul să acţioneze jumătate de oră, pentru ca vitaminele A, D şi E din el să fie absorbite în piele.

Comments

comments

Lasă un răspuns