Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Trei reguli anticelulita

Trei reguli anticelulita

Celulita este o drama, dar daca respecti in fiecare zi cele trei reguli anticelulita ai sansa sa previi aceasta problema si sa diminueaza zonele cu celulita deja instalata. Cele trei reguli anticelulita sunt simple la prima vedere, dara trebuie respectate cu strictete in fiecare zi.

Hidrateaza-te!
Pielea hidratata, arata bine si este frumoasa, iar apa este esentiala. Ai nevoie de multa apa, bauta constant, pentru ca pielea sa arate cu adevarat bine, asta pentru ca deshidratarea face mult mai vizibila celulita, pe langa faptul ca predispune si contribuie la aparitia ei.

Hidratarea ca regula anticelulita inseamna respectarea unui minim de opt pahare cu apa in fiecare zi. Contorizarea apei este importanta, dupa cum la fel de important este si ceea ce ai in farfurie, pentru ca alimentele care contin cantitati mari de apa pot ajuta la o foarte buna hidratare.

Legume colorate. Regula celor cinci fructe si legume zilnice este esentiala si este una din cele trei reguli anticelulita. Alege fructe si legume cat mai colorate si cat mai variate. Ideale sunt legumele bogate in vitamina C, astfel incat sa-ti asiguri tot necesarul zilnic de vitamina C din surse naturale, si asta pentru ca vitamina C, este esentiala pentru mentinerea sanatoasa a stratului de colagen, structura de baza pentru sustinerea pielii. Pierderea, afectarea sau problemele aparute in stratul de colagen inseamna celulita. Conservarea si mentinerea stratului de colagen al pielii este un pas esential anticelulita.

Alimente integrale. Toate preparatele rafinate duc la cresterea rapida a nivelului de glucoza din sange, ceea ce face ca organismul sa secrete insulina, sa arda glucoza si sa depoziteze grasimi. Acesta este mecanismul care duce la cresterea depozitelor adipoase. Grasimile in exces imping si deformeaza stratul de colagen ceea ce duce la aparitia pielii cu aspect de celulita. In replica una din cele trei reguli anticelulita inseamna sa consumi alimente integrale, mereu, in locul celor rafinate. Asta inseamna panie integrala, orez brun, miere in loc de zahar, fructe in loc de dulciuri. Este esential in efortul anticelulita.

Renunta la carbohidratii rafinati si asigura-ti, in fiecare zi, aportul necesar de fibre pentru ca asta inseamna un control sanatos si eficient al metabolismului grasimilor si mentinerea la nivel constan a glucozei in sange.

Afla care sunt cele
sapte alimente care lupta cu celulita, si o fac asta foarte eficient!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns