Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Trucuri mici pentru o manichiura perfecta

Trucuri mici pentru o manichiura perfecta

Fie că eşti, fie că nu eşti genul de persoană care îşi face manichiura în fiecare săptămâna într-un salon specializat, aceste trucuri mici pentru o manichiură perfectă sunt utile.

Deşi există şi femei înzestrate cu unghii naturale frumoase, totuşi cele mai multe dintre noi trebuie să depunem eforturi că să ne păstrăm unghiile îngrijite şi sănătoase. Şi uneori, chiar şi aşa, unghiile noastre au şi zile proaste, zile în care ne simţim mai bine dacă purtăm mănuşi. Că să poţi evită astfel de situaţii aceste trucuri mici pentru o manichiură perfectă sunt esenţiale.

Evită lacurile de unghii cu uscare rapidă. Au un conţinut bogat de acetonă, care usucă unghiile şi formează fisuri. Foloseşte ojă normală pentru o manichiura care va dură de trei ori mai mult. Şi nu uită! Lacul de unghii ţinut în frigider are o viaţă mai lungă.

Întotdeauna omogenizează ojă rotind stricluta între palme şi niciodată nu o agită. Dacă o agiţi se vor formă bule.

Că să nu laşi lacul de unghii să se scurgă pe piele, aplică ulei pentru cuticule în jurul unghiei înainte să foloseşti ojă. Aşa îţi va fi mai uşor să ştergi urmele de lac după aplicare.

Întotdeauna asigură-te că fiecare strat de lac este cât mai subţire cu putinţă. Straturile mai groase nu se usucă destul de bine şi există riscul să se cojească de pe unghii repede.

Că să îndepărtezi petele de pe unghii, ţine degetele în oţet alb timp de 10 minute.

O unghie ruptă se poate salva cu lipici pentru unghii. Peste care aplici un strat de ojă. O soluţie radicală, dar şi cea mai bună este sa tai unghia şi să o pileşti. Unghiile scurte, perfect îngrijite şi lacuite într-o nuanţă neutră sunt la fel de frumoase ca şi cele lungi, uneori chiar mai frumoase!

Să-ţi spun un secret! Prinţesele nu poartă niciodată unghii lungi, şi nici date cu ojă. Eleganţa şi rafinamentul maxim impun doar unghii perfect îngrijite şi lac incolor.

Comments

comments

Lasă un răspuns