Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Smoothie revigorant cu kiwi

Smoothie revigorant cu kiwi

Smoothie revigorant cu kiwi este o injectie cu vitamina C, alte vitamine si minerale. Este perfect dimineata in loc de cafea, sau inainte de cafea.

Kiwi este un fruct minunat care trebuie inclus zilnic in dieta ta! Marele beneficiu este ca acest fruct are capacitatea de a proteja integritatea ADN-ului si prin aceasta te fereste de afectiuni grave de la cancer la boli degenerative. Continutul mare de vitamine C din kiwi are capacitatea de a reduce inflamatiile, ceea ce face din acest fruct unul ideal pentru ca previne artrita reumatoida, osteoartrita, astmul, cancerul de colon, ateroscleroza, degenerescenta maculara legata de varsta si bolile de inima.

Pigmentul de culoare verde deschis din kiwi se datoreaza  unui carotenoid numit zeaxantina, care este un antioxidant extrem de puternic.

Revenind la acest smoothie revigorant cu kiwi recomandarea este sa-l incluzi la masa de dimineata sau la gustare.

Cum se face? Pentru doua pahare de smoothie revigorant cu kiwi ai nevoie de 5 fructe de kiwi (cu tot cu coaja daca fructele sunt organice), doua felii de pepene galben sau doua piersici potrivite sau doua pere sau doua mere galbene (fructe galbene sa fie!), sucul de la o lime sau de la jumatate de lamaie, cateva fire de menta proaspata. Pune toate acestea in blender si omogenizeaza bine, in doua-trei reprize.

Smoothie revigorant cu kiwi trebuie baut imediat. Pastrat isi pierde toate calitatile in mai putin de jumatate de ora.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns