Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > 7 caracterisiti speciale ale femeilor Varsator

7 caracterisiti speciale ale femeilor Varsator

femeia Varsator

 Afla care sunt 7 caracteristici unice ale femeilor Varsator, caracteristici care fac din femeile nascuta in zodia Varsatorului persoane extrem de agreabile, pline de intutie si farmec personal. Se spune despre Varsatori, in general, ca sunt atinsi de talente si abilitati care fac din nativii zodiei, deseori, genii. Femeia Varsator este creativa, calma, abila si are capacitatea de a-si atinge scopurile fara prea mare efort, bazandu-se pe farmecul ei personal. Este o foarte buna manipulatoare, reusind sa obtine ceea ce vrea cu o usurinta demna de invidiat.

Simtul umorului. Umorul este o abilitate pe care femeile Varsator o stapanesc foarte bine si pe care acestea stiu sa o foloseasca in interesul lor propriu. Umorul face din ele femei fermecatoare, aproape in orice situatie. Femeia Varsator asa se naste!

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/01/23/femeia-varsator-1.jpgCuraj. Femeile Varsator iubesc sa-si traiasca viata pe marginea prapastiei. Ele sunt foarte curajoase si se aventureaza in viata, dar si in dragoste. Au un curaj care depaseste limitele firesti, ceea ce le duce deseori in situatii limita. In plus le displace sa mearga pe drumul pe care merge toata lumea.

Independenta. O femeie Varsator o sa fie mereu o femeie independenta. Libertatea ei este acel ceva la care nu va renunta pentru nimic in lume. O femeie Varsator este o femeie puternica care are stie si are capacitatea de a-si purta singura de grija. Si stie foarte bine sa faca in asa fel incat sa fie mereu in siguranta.

Senzualitate. Femeile Varsator sunt sexy in mod natural. Raceala, superioritatea lor, inteligenta, calmul, farmecul special care vine din interior sunt elemente care contribuie la senzualitatea lor.

Inteligenta. Nu exista femeie Varsator care sa nu fie sclipitor de inteligenta. Au acest dar prin nastere. De fapt, ele sunt de cele mai multe ori exemple ale frumusetii cu mult, foarte mult creier. Nu vor lua niciodata decizii proaste, lipsite de logica sau hazardate.

Sociabilitate. Femeia Varsator este o persoana extrem de socialbila. Adora sa cunoasca oameni, iubeste sa converseze, si o face cu un farmec inegalabil. Isi face mereu timp pentru viata sociala.

Fidelitate. Daca o femeie Varsator iti promite ceva, poti sa inchizi ochii si sa ai incredere in ea. Acest lucru se datoreaza faptului ca este foarte loiala. Este devotata familiei si partenerului de viata si, din multe pucte de vedere, este partenera ideala.

Comments

comments

16 thoughts on “7 caracterisiti speciale ale femeilor Varsator

  1. sa stiti ca noi ar trebui sa facem o grupare aparte…v-ati gandit vreodata ce ar insemna un grup de 10 varsatori lucrand impreuna?

  2. Nostim! Culmea si eu si fiica mea suntem varsatoare, spre disperarea sotului meu. Spune ca suntem dezastru natural : cand ajungem la mal, … varsam.

  3. Eu cunosc bine Vărsătorul femeie și bărbat , sunt foarte supărăcioși , răutăcioși chiar , sa aibe ei confortul , prieteni câți de mulți pe lingă el , ea , infidel , infidela , dacă este căsătorit sau căsătorita rar isi părăsește pereche , se roagă la Dumnezeu , merg la biserica ,dar de călcat strâmb nu se opresc . Asta este ca am văzut la Vărsători , sunt inteligenți , in general bărbații majoritatea au multă școala și servicii cu bani mulți , atunci care soții stau cu ei stau pt confort .

Lasă un răspuns