Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop chinezesc. Totul despre Bivolul de Metal

Horoscop chinezesc. Totul despre Bivolul de Metal

Bivolul de Metal

Anul 2021 reprezintă în astrologia chineză Bivolul de Metal, al doilea din animalele zodiacale. Până pe 11 februarie vom fi încă în anul Șobolanului; cel al Bivolului începe pe 12 februarie 2021 și se încheie pe 30 ianuarie 2022.

Anii Bivolului sunt 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, deci, dacă te-ai născut în unul dintre acești ani, și tu ești un Bivol în horoscopul chinezesc.

Ce aduce noroc Bivolului?

Cifre norocoase: 1, 4 (și numere care conțin 1 și 4, cum ar fi 14 și 41)

Zile norocoase: 13 și 27 din fiecare lună chinezească

Culori norocoase: alb, galben și verde

Flori norocoase: lalea, floarea de piersic

Direcția norocoasă: nord și sud

Luni norocoase: a 7-a și a 9-a lună chinezească

Citește și: Horoscop 2021. Află ce ne rezervă astrele pentru noul an 

Ce ar trebui să evite Bivolul?

Culoare: albastru

Cifre: 5 și 6

Direcție: sud-vest

Luni: a 4-a și a 11-a lună chinezească

Caracteristici generale ale zodiei

Bivolii sunt serioși si sinceri, nu caută să fie în centrul atenției și muncesc din greu. Sunt în general persoane amabile, care gândesc logic și își pierd rar cumpătul.

Compatibilități în dragoste

Bivolul se potrivește de minune cu Maimuța, Șobolanul și Cocoșul. Nu se înțelege deloc bine cu Tigrul, Dragonul, Calul și Capra.

Sănătate

Bivolii sunt puternici și se pot bucura de o viață sănătoasă și lungă. Totuși, pot avea probleme intestinale pentru că obișnuiesc să lucreze din greu și să sară peste mese. În același timp, sunt încăpățânați și se pot stresa ușor, motiv pentru care e bine să meargă des în vacanțe pentru a se relaxa.

Carieră

Persoanele născute în zodia Bivol sunt serioase și responsabile, foarte atente la detalii. Li se potrivesc în special cariere legate de agricultură, mecanică, imobiliare, design interior sau pictură.

Prietenie

Bivolii nu sunt buni în comunicarea cu ceilalți, motiv pentru care nu au foarte mulți prieteni. Totuși, calitatea este mai importantă decât cantitatea și își păstrează mereu aproape prietenii adevărați.

Dragoste

Bivolii au în general relații pe termen lung, sunt fideli și sinceri. Deseori sunt precauți și prudenți, însă, odată ce trec peste asta, relația cu un Bivol va fi minunată.

Citește și: Horoscop chinezesc 2021. Ce ne aduce anul Bivolului de Metal

Citește și: Conexiuni cosmice. Nu întâlnim pe nimeni din întâmplare 

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns