Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop chinezesc 2021. Ce ne aduce anul Bivolului de Metal

Horoscop chinezesc 2021. Ce ne aduce anul Bivolului de Metal

Horoscop chinezesc 2021

În astrologia chineză, perioada dintre 12 februarie 2021 și 30 ianuarie 2022 reprezintă anul Bivolului de Metal. Află din acest horoscop chinezesc ce ți-au rezervat astrele pentru acest an.

Specialiștii consideră că 2021 va fi un an norocos în special în ceea ce privește relațiile, atât cele romantice, cât și cele de prietenie. Nu doar că ne va fi mai ușor să cunoaștem oameni noi cu care suntem compatibili, dar ne vom și apropia mai mult de cei dragi.

Bivolul este foarte muncitor, motiv pentru care anul acesta munca va fi recompensată, deci e bine să faci tot posibilul pentru a-ți îndeplini obiectivele. Totuși, vom observa că va trebui să ne dublăm eforturile și va trebui să fim mai responsabili. Astfel, trebuie să ne organizăm mai bine și să fim disciplinați.

Citește și: Horoscop chinezesc. Totul despre Bivolul de Metal

Horoscop chinezesc 2021

Culori norocoase în 2021

Pentru că acesta este un an al Metalului (la fel ca 2020), culoarea sa va fi albul. Pentru a-ți crește norocul, e bine să porți accesorii din metal. Apoi, culorile Bivolului sunt galben și verde. În credința Feng Shui, acestea atrag prosperitatea și succesul.

Zodiile norocoase în 2021

Șobolan

Persoanele născute în zodia Șobolan se vor simți pline de energie și optimiste. Anul acesta ar trebui să se concentreze pe conexiunile personale și obiectivele cele mai importante.

Șarpe

Nativii acestei zodii vor găsi răspunsuri la întrebări care îi măcinau de mult timp. Acest lucru îi va ajuta să își îndeplinească dorințele și vor inspira pe cei din jur.

Cal

Cei născuți în această zodie vor primi mult sprijin din partea familiei, pentru a-și îndeplini obiectivele. Încearcă să nu te lași demoralizat de mici probleme, le vei depăși!

Carieră

Anul Bivolului de Metal poate aduce succes în afaceri și prosperitate pentru toate zodiile. Însă nu uita: îți vei îndeplini obiectivele doar dacă vei lucra din greu!

Zodiile care se vor descurca cel mai bine din punct de vedere profesional sunt Tigrii și Iepurii, care vor avea „noroc chior”. În ceea ce privește Caprele, vor avea multe idei pentru câștiguri rapide.

Dragoste

Se crede că toate relațiile începute în anul Bivolului de Metal vor fi lungi și fericite. Cu toții ar trebui să ne implicăm mai mult în relații, să fim mai atenți la nevoile partenerului.

Sănătate

Cele mai multe zodii pot avea probleme de sănătate dacă nu se îngrijesc suficient. Astfel, încearcă să ai un stil de viață mai sănătos, pentru a preveni posibilele probleme.

Citește și: Horoscop 2021. Află ce ne rezervă astrele pentru noul an

 

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns