Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Ce carieră e potrivită zodiei tale

Ce carieră e potrivită zodiei tale

Calitățile cu care ne naștem pot fi puse în slujba unor cauze apropiate nouă și ne pot asigura venitul și bunăstarea. conform semnului nostru zodiacal, iată profesiile în care putem activa.

Berbec

Persoane active, puternice și ambițioase, acești nativi preferă un stil de viață dinamic, nelipsit de provocări și câștiguri pe măsura efortului depus. Ca semn de foc, Berbecii tind să caute permanent aventura și sunt deschiși schimbărilor de aproape orice fel. Meseria aleasă trebuie să se potrivească personalității extrovertite. Cariere posibile politician, jurnalist, om de afaceri, aventurier

Taur

Caracteristica definitorie este necesitatea de stabilitate și cea de siguranță. Acest aspect e de dorit, în viziunea Taurilor, nu numai în viața personală, ci și pe plan profesional. Iar nevoia de un serviciu sigur și de o stare financiară stabilă îl determină pe acest nativ să fie cât se poate de precaut când face schimbări în carieră. Taurii sunt persoane pe care te poți baza, oneste, practice, bine organizate și se descurcă de minune la catedră, ca profesor, ca avocat, asistent medical sau ca PR.   

Gemeni

Curioși din cale-afară, duplicitari și însetați de tot ce înseamnă nou și provocator, Gemenii sunt probabil cei mai sociabili și mai vorbăreți indivizi din întregul zodiac. În mod categoric, li s-ar potrivi mănușă un job cu o puternică latură socială și schimbări de la oră la oră. Acești nativi tind să-și schimbe nu numai serviciul de mai multe ori, ci și cariera. Versatili și flexibili, sunt perfecți în domenii precum jurnalismul, turismul și actoria.

Rac

Guvernat de Lună, acest semn zodiacal poate fi catalogat drept enigmatic, însă are numeroase alte calități care îl recomandă la locul de muncă. Plin de energie și de bunătate, cu o imaginație debordantă și având intenții lăudabile la fiecare debut de proiect, Racii pot fi străluciți ca avocați, psihologi sau chiar bucătari.

Leu

Născuți pentru a fi lideri, Leii sunt charismatici, curajoși, independenți și au o gândire pozitivă, care îi îndeamnă spre progres. Dobândesc de obicei poziții de conducere în domeniul în care activează și reușesc să câștige încrederea celor din jur de fiecare dată când își schimbă locul de muncă sau chiar cariera. Muncesc din greu, devin repede plăcuți și se descurcă de minune în posturi de manageri, editori, actori și, evident, directori.

Fecioară

Adevărați perfecționiști, acești nativi sunt atenți la detalii și execută impecabil toate instrucțiunile primite. Se organizează mai bine ca restul colegilor, pun osul la treabă de fiecare dată când e necesar și sar în ajutorul celorlalți membri ai echipei. Cariere în care ar excela detectiv, traducător, editor, librar.

Balanță

Diplomatici, sociabili, charismatici și cei mai buni colegi pe care și-i poate dori cineva. Cam așa pot fi caracterizați reprezentanții acestui semn zodiacal. Adoră aventura și provocările, se împrietenesc repede cu aproape oricine și debordează de entuziasm. Au nevoie de adrenalină chiar și la locul de muncă, motiv pentru care e de preferat să aleagă meserii precum avocat, mediator, diplomat sau asistent social.

Scorpion

Obsedați de control și concentrați pe bifarea țelurilor propuse, Scorpionii sunt analitici, muncitori, plini de resurse și au o intuiție extraordinară, care-i scoate din belelele în care se găsesc ocazional. Sunt capabili să dea uitării orice le distrage atenția și să nu plece de la birou până nu termină toată treaba. Pot excela ca spioni, chirurgi, oameni de știință și cercetători.

Săgetător

Întocmai ca simbolul lor astrologic, Săgetătorii își fixează bine ținta și nu se lasă până nu o lovesc cu precizie. Cu alte cuvinte, atunci când își doresc ceva, nu dau înapoi până nu obțin ceea ce și-au propus. Iubesc viața și tânjesc după aventuri de orice fel, sunt deschiși la tot ce-i nou și li le pare incitant. Nevoia permanentă de a explora poate fi necesară în profesii precum dresor de animale, traducător și PR.

Capricorn

Ambițioși nevoie mare, acești nativi înțeleg necesitatea muncitului din greu pentru a bifa succes după succes. Determinați să obțină puterea cu orice preț, Capricornii se pricep de minune să-și folosească propriile resurse, dar și să delege responsabilitățile subalternilor. Cariere posibile bancher, contabil sau diverse joburi în medicină și știință.

Vărsător

Adevărați vizionari și curioși din fire, Vărsătorii adoră să exploreze domenii și concepte inovatoare. Cel mai fes pot ocupa posturi neconvenționale, din simplul motiv că nu acceptă ușor mediile corporatiste, cu regulile și conduita lor formală. Detestă rutina și caută constant o nouă abordare și soluții atipice la problemele existente. Sunt străluciți ca oameni de știință, muzicieni sau artiști, astronauți și inventatori.

Pești

Plini de compasiune și imaginație, Peștii sunt, de asemenea, creativi, artistici și dau dovadă de o intuiție fenomenală. Nu-i de mirare dacă ar alege să profeseze în domenii precum psihologia și medicina veterinară. Nu vor da în niciun caz greș nici ca artiști sau filantropi interesați de soarta semenilor.

 

Citește și:

Articol preluat din ediția de aprilie 2017 a revistei Femeia.
Autor: Alexandra Rotărescu
Foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns