Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 14-15 noiembrie 2020. Lună Nouă și energie de la Jupiter

Horoscop pentru weekend – 14-15 noiembrie 2020. Lună Nouă și energie de la Jupiter

horoscop

În ciuda a tot și a toate o să găsim resurse pentru a merge înainte, fiecare pe drumul său. Ne bazăm unii pe alții și împreună reușim să facem acele schimbări care să ne facă viața mai ușoară și mai bună. Este un final de săptămână bun pentru planuri de viitor, care sunt încurajate de Luna Nouă de sâmbătă. La energia pe care o primim de la Luna se adaugă forța bună care ne inundă de la Jupiter și Pluto

Berbec – Ești favorizată de astre. Ai noroc și esti inspirată. Este momentul să te simți eliberată. Tensiunile acumulate până acum se vor disipa și o să poți vedea limpede cum arată viitorul. Bucură-te de ceea ce ai și de ceea ce primești.

Taur – O să găsești sens acolo unde nu era, și o să primești un imbold astral puternic. Plictiseala se transformă în entuziasm. O să fie un final de săptămână plăcut și util cu relaxare și planuri de viitor pentru cele nerezolvate din trecut.

Gemeni – Viața este foarte scurtă și este momentul să dăruiești dragostea ta celor care contează pentru tine. Nu este suficient doar să te gândești. Fă-ți cumva simțită prezența pentru a arăta ceea ce simți. Vorbește, comunică, arată-te! Dăruiește dragoste!

Rac – Călătorii scurte ar putea avea ca rezultat o întâlnire întâmplătoare cu cineva care ar putea fi de mare beneficiu în viitor. Fii realistă. Unele lucruri nu se pot rezolva peste noapte și a avea răbdare este o artă pe care trebuie să o înveți și tu. Ai putea să te retragi într-un colț unde să stai tu cu tine, calmă și cât mai relaxata.

Citește și: Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie

Leu – De luni încolo se vor schimba multe! Încetează să te mai ascunzi și spune clar celor din casă ce nu-ți convine. Ei nu au de unde să știe ce te supără pe tine și de ce ești bosumflată. Apoi, încercă să te mobilizezi puțin și să-ți duci lucrurile începute, în această săptămână, până la capăt.

Fecioară – Este o zi agitată, această sâmbătă, și oricât de mult ai vrea nu vei putea fugi de tensiunea din jur. Duminică o să-ți fie mai bine pentru că Luna Nouă îți este favorabilă. O zi calmă petrecută în familie, în care să nu-ți mai impui punctul de vedere este ceea ce ai nevoie.

Balanță – Pare că nu te-ai culcat bine vineri seară și te-ai trezit sâmbătă întoarsă pe dos. Nu arunca pe umerii celor din jur frustrările și nemulțumirile tale. Poți gestiona lucrurile pe care le-ai lăsat pentru weekend, doar dacă te mobilizezi puțin mai mult. Chiar și în zilele libere!

Scorpion – Nu te mai raporta la emoțiile celor din jur. Ocupă-te de emoțiile tale și de tensiunea din sufletul tău. Stai de vorbă cu tine, în tihnă, și te vei calma. Neputințe are orice om, iar cea mai bună cale de a le depăși este de a le înfrunta direct. Ieși la o plimbare.

Citește și: Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun cum stai cu tehnologia

Săgetător – Acum spui una, peste un minut alta. Ești complet derutată și derutantă. Acceptă ideea că ești luată în seamă și că cei din jurul tău contează pe tine și pe deciziile tale. Ești liberă să hotărăști ce faci cu viața ta și nimic nu trebuie să-ți stea în cale. Blocajele sunt doar în mintea ta!

Capricorn – Iubirea poate să fie prea aventuroasă pentru tine și asta în condițiile în care tot ce vrei este echilibru și stabilitate. Presiunea pusă pe tine de cei din jur devine o corvoadă, chiar dacă este una plăcută. Pentru tine orice drum, lung sau scurt, înseamnă o aventură. Te consideri deseori nedreptățită, dar exagerezi.

Vărsător – Cea mai bună soluție pentru tine, în acest weekend este să te odihnești, să te relaxezi, pentru că în felul acesta o să reușești să faci față provocărilor pe care le vei avea săptămâna viitoare. Ești parte în dialogurile care vor stabili o strategie bună pentru viitor, în ceea ce te privește pe tine și familia ta.

Pești – Ai putea întâlni acea persoană specială pe care o cauți. Știi foarte bine care este valoarea ta, și înțelegi că nu ești apreciată pe cât meriți. Faci reproșuri nemeritate celor din jur, chiar dacă știi că asta le va strica ziua și weekendu-ul. Poate că ar fi bine să vezi cât de multe fac și cei din jurul tău, înainte de a te supăra pe ei.

 

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: 123rf

Comments

comments

Lasă un răspuns