Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 16 noiembrie 2020. Începe o săptămâna bună

Horoscop zilnic – 16 noiembrie 2020. Începe o săptămâna bună

horoscop 16 noiembrie

Configurația astrală a zilei este complicată, dar benefică. Ziua aduce limpezirea unor nelămuriri, dar asta nu înseamnă că o să scăpăm complet de probleme sau ca viața va fi perfect limpede. Cert este că va fi mai bună! Trebuie să acceptăm ceea ce primim, cu seninătate pentru că fiecare moment poate să fie parte din evoluția noastră, pentru că doar așa ne vom îmbunătății cu adevărat viața.

Berbec – Ai nevoie de mai multă odihnă și de o relație mai bună a ta cu tine. Din asta vor decurge toate beneficiile reale pe care le primești azi și în următoarele zile ale săptămânii. Ești una din zodiile răsfățate și ai un potențial imens, dar depinde de tine cum îl vei fructifica!

Taur – Nu reușești să-ți găsești ritmul și asta îți provoacă o serie de neplăceri în lanț. Ai putea să iei o pauză în care să stabilești care sunt prioritățile și să faci ceea ce este cu adevărat important pentru tine, mai ales că probleme sunt peste tot.

Gemeni –  Nu este momentul unor decizii majore. Amână orice hotărâri vei lua în această perioadă și mai ales azi, pentru că totul este în schimbare și multe complicații se vor rezolva de la sine foarte bine, fără să fie nevoie să te implici în soluționarea lor.

Rac – Ai tendința de a te supăra pe toată lumea, fie că ai sau nu motive temeinice. Lunea este una din zilele tale preferate, iar modul în care vei aborda problemele azi, va da semnal pentru cum îți va merge toată săptămâna. Rămâi calmă și pragmatică.

Citește și: Află care-i piatra prețioasă ce aduce noroc zodiei tale

Leu – Ești lăudată de toată lumea și asta este un veritabil combustibil pentru tine. Laudele înseamnă energie, forță, tonus psihic și echilibru care te ajută să funcționezi din ce în ce mai bine atât în folosul tău, cât și al celor din jur.

Fecioară – Primești un cadou sau o propunere care o să-ți aducă beneficii pe termen lung. Este o perioadă calmă pentru tine și echilibrul de acasă pare să fie restabilit spre binele tuturor. Profită și încearcă să te relaxezi puțin. Ai mai multă înțelegere pentru cei din jurul tău. O să-ți facă bine mai ales ție.

Balanță – Privește atent la relațiile parteneriale în care ești implicată. În primul rând este vorba despre relațiile profesionale, cele care îți aduc beneficii materiale. Ai putea constată că în ultima vreme depui eforturi mari, iar plata aferentă sau recunoașterea meritelor tale lasă mult de dorit. Astăzi ai șanse să vezi obiectiv cine te apreciază cu adevărat și cine doar profită de pe urmă muncii și ideilor tale.

Scorpion – Ușurința comunicării de care beneficiezi azi este o oportunitate pentru tine. În felul acesta vei clarifica problemele care apar, fie că sunt mici sau mari și găsești soluții și variante pozitive acolo unde nimeni nu vede nici o cale posibilă de urmat.

Citește și: Cum e copilul fiecărei zodii

Săgetător – Gândurile sunt concentrate pe detaliile financiare. Este posibil să primeșți ceva bani, bunuri sau favoruri din activitatea profesională desfășurată la serviciu, dar sunt sub nevoile tale reale, devenite acum urgente. Este nevoie să îți reevaluezi felul de a fi, modul în care te raportezi la muncă și beneficiile pe care le aduce. Temerile legate de veniturile tale sunt nefondate.

Capricorn – Vin din urmă niște datorii morale mai ales și pentru asta este necesar să faci, din nou, câteva calcule care să te ajute să le onorezi. Cei care contează în viața ta sunt alături de tine și te susțin, iar asta este te ajută să te mobilizezi și să faci față provocărilor, unele dintre ele fiind cu adevărat serioase. Fii pozitivă!

Vărsător – Ești la început de drum. Astrele sunt alături de tine și vei avea parte de o serie de schimbări care o să-ți aducă multe avantaje pe termen lung. Rămâi prudentă și nu lua decizii radicale, chiar dacă asta este ceea ce simți nevoia să faci. Fii răbdătoare și ascultă sfaturile pe care le primești.

Pești – Nu-ți ies lucrurile așa cum vrei. Uneori este necesar să reiei treburi pe care le considerai rezolvate. Ține minte că fiecare greșeală reparată este în esență o lecție de viață, nu o pedeapsă. Chiar dacă ziua de azi este mai tulbure, săptămâna o să fie una bună.

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto:

Comments

comments

Lasă un răspuns