Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 17 noiembrie 2020. Avem nevoie de dragoste!

Horoscop zilnic – 17 noiembrie 2020. Avem nevoie de dragoste!

horoscop 17 noiembrie 2020

Suntem toți, în măsură mai mare sau mai mică, într-o dispoziție romantică. Este o nevoie acută de dragoste pe care o simțim fiecare. Pe de altă parte o să experimentăm o stare de confuzie, care ne va face și mai deschiși (sau mai vulnerabili) în fața dragostei. Este utilă o stare de atenție și gestionarea cu deschidere a ceea ce ne spune intuiția. Spre seară devenim mai limpezi, chiar pragmatici, pentru că Luna trece în Capricon. 

 Berbec – Te simți bine emoțional, dar din păcate cei din jurul tău nu sunt la fel de deschiși. Prima ta reacție este să te sacrifici pentru a ușura eforturile celor din jur, dar nu aceasta este cea mai bună abordare. Dacă cineva din anturaj, este prost dispus, lasă-l în pace. S-ar putea să-ți fie mai bine dacă nu-l provoci.

Taur – Alătură-te oamenilor cu o situație socială bună, pentru că vei reuși să acoperi golurile din evoluția ta. Fii conștientă de ceea ce este de făcut, chiar dacă trebuie să le faci singură. Este un moment bun pentru a te remarca.

Gemeni –  Liniștește-te și organizează-te înainte de a-ți asuma ideile altora. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de dragoste și romantism. Este esențial să-ți găsești echilibrul – la propriu și la figurat. Nu-ți face griji cu privire la viitor. Nu se  mai poate schimba nimic și lucrurile oricum stau bine pentru tine.

Rac – Ai ajuns la un moment special din acest an în ceea ce privește dragostea și romantismul. Acesta este momentul în care trebuie să materializezi o întreagă etapă sau să accepți un nou eșec amoros. Totul depinde de modul în care ai evoluat în ultimele luni. Trebuie să privești realitatea cu mult curaj.

Leu – Emoțiile tale sunt palpabile și motivate. În același timp, este posibil să fii incapabilă să spui clar ceea ce simți. Ți-e greu să-ți exprimi adevăratele sentimente, mai ales când vine vorba de dragoste. Poate ai așteptări prea mari… Uneori mai mult realism este util.

Fecioară – Fii atentă să nu cazi pradă fanteziilor. Astăzi este o zi bună pentru a obține confirmări. Dacă ai un plan de viitor, este momentul să faci unele ajustări astfel încât să iei în considerare și aspectele ignorate de până acum.

Balanță –  Aceasta este una dintre acele zile în care drumul se bifurcă în mai multe direcții și trebuie să decizi pe ce cale mergi. Deși ar trebui să fie simplu, îți este greu să alegi, pentru că ești implicată sufletește pe mai multe planuri. Rămâi constantă cu alegerile pe care le-ai făcut deja, ar putea să fie o variantă, dar decizia este doar a ta.

Scorpion – Avionul tău este gata de decolare. Poate să fie o călătorie reală sau una imaginară. Este o perioadă bună, Soarele te ajută, iar Luna, care a stat în semnul tău, ți-a adus delicatețea și amabilitatea specială din ultimele zile, care oricum nu-ți este specifică. Poți visa la o nouă dragoste mare. 

Săgetător – Ai nevoie de organizare pentru a ajunge la finalul pe care îi aștepți de ceva vreme. Ai grijă, pentru că alte persoane pot încerca să profite de munca ta. Bazează-te pe cei dragi și pe cei care nu ți-au trădat niciodată așteptările.

Capricorn Creierul tău zumzăie în viteză mare. Oricine ar ameți încercând să proceseze chiar și o fracțiune din lucrurile care îți trec ție prin cap într-o singură zi. Nu spune nimănui ce planuri ai și păstrează agitația aceasta doar pentru tine. Oamenii te vor calmă și calculată și nu sunt interesați de agitația ta interioară, care te poate descalifica.

Vărsător – Este posibil să ai dificultăți în a relaționa cu oamenii aflați în sfere înalte. Te enervează superficialitatea. Cel mai bun plan este să eviți situațiile despre care știi sigur că nu te vor bucura. Nu are sens să te implici în realități care te pot deranja sau care nu-ți aduc beneficii.

Pești – Lucrurile merg bine cu tot ceea ce ține de relația ta actuală. Descoperi că este importantă mai mult decât orice, comunicarea. Astăzi s-ar putea să apară o clipă magică care să-ți schimbe viața și să reprezinte, totodată, o mare provocare pentru viitorul tău. Gestionează totul cu mult calm!

 

Text: Otilia Ignat

Comments

comments

Lasă un răspuns