Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 18 noiembrie 2020. Să ne îngrijim cu atenție sănătatea

Horoscop zilnic – 18 noiembrie 2020. Să ne îngrijim cu atenție sănătatea

horoscop 18 noiembrie

Configurația astrală ne îndeamnă la o analiză atentă a felului în care ne simțim. Fiecare dintre noi are, în mod accentuat, tendința de a acorda atenție maximă stării de sănătate. De aici vine un interes crescut pentru îngrijirea de sine și preocuparea pentru starea celor dragi. Ar fi util dacă am avea mai multă grijă de noi, dacă am fi mai prudenți și dacă am lua în seamă fiecare semn pe care ni-l transmite trupul.

Berbec – Încearcă să rămâi calmă. Nu te panica pentru fiecare moment tensionat sau pentru fiecare dificultate prin care treci. Ești nerăbdătoare, ceea ce este firesc pentru tine, vrei ca totul să se întâmple aici și acum, ceea ce nu este mereu posibil. Fii calmă!

Taur –  Energia acestei zile nu este pozitivă pentru tine. Mercur în Scorpion te face imprevizibilă, uneori chiar lipsită de rațiune. Cea mai bună cale este să-ți descarci energia făcând lucruri utile și, în final, totul se va rezolva. Dormi și mănâncă sănătos.

Gemeni –  Sunt posibile mici probleme de sănătate. Nu este nimic grav, dar este semnalul pe care trebuie să-l iei în seamă. Fii prudentă și ai mai multă grijă de tine. Venus în Balanță te face să fii extrem de atentă la nevoile tale. Ascultă mesajele pe care le primești de la corpul tău și fă ceea ce simți că are nevoie.

Rac – Poți să-ți iei în mână destinul și să mergi exact pe drumul pe care vrei pentru că nimic nu-ți stă în cale. Ai o energie debordantă, sălbatică chiar și ești puțin imprevizibilă. Cu toate acestea, ai abilitatea de a naviga în ape agitate către un țărm care se anunță liniștit.

Citește și: Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie

Leu – Simți vibrațiile bune ale Univesului, iar norocul este aliatul tău. Ești în locul potrivit, la momentul potrivit și trebuie să ai abilitatea de a profita de acest moment. Nu omite să iei în calcul micile dezamăgiri trecătoare sau pierderi, mai degrabă enervante decât importante.

Fecioară – Ești pur și simplu forțată de astre să-ți anulezi unele planuri făcute cu mult timp înainte. Astrele nu au fost favorabile, și sunt contrare dorințelor tale. Este neplăcut, dar nu este un capăt de țară. O să constați că tot răul este spre bine.

Balanță –  Ai nevoie de suportul astrelor, și-l primești din plin. Ai de rezolvat complicații multe, dar mărunte, din fericire. Ai ocazia să afli niște vești, pe care dacă vei avea abilitatea de a le pune cap la cap o să reușești să descoperi rezolvarea problemelor personale.

Scorpion – Trebuie să dovedești flexibilitate ca să te poți adapta la evenimentele care vin grămadă, și bune, și mai puțin bune. O neînțelegere la locul de muncă trebuie rezolvată rapid înainte ca aceasta să-ți distrugă credibilitatea. Înfruntă realitatea.

Săgetător – Respectă sentimentele celor din jur, dacă vrei ca semtimentele tale să fie respectate. Viața nu este un pat mare de trandafiri. Defectele celor din jur, pe care le vezi, ar putea fi și ale tale. Fii pragmatică, păstrează-ți echilibrul și mergi înainte, pentru că poți!

Citește și: Cum îți determini numărul destinului și ce spune acesta despre tine

Capricorn – Nu te descuraja dacă ai de înfruntat mici dificultăți. Nu toate sunt roz! Dacă vei privi în urmă ai să constați că 2020 a fost un an foarte generos pentru tine. Este momentul să-ți faci planuri pentru 2021 chiar dacă tu vezi asta ca fiind o provocare. Nu-ți face griji!

Vărsător – Ai încredere în instinctele tale. Mercur este aliatul tău azi. Dacă-ți pare ceva ciudat într-o anume situație, cel mai bine este să abordezi problema cu prudență, fără anxietate și fără emoții.

Pești – Suspansul este insuportabil! Iubirea plutește în aer și ai nevoie de un pic mai multă energie ca să poți înfrunta toate situațiile acestei zile. Ai putea să te organizezi mai bine și atunci totul va deveni mai simplu și mai clar.

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: 123rf

Comments

comments

Lasă un răspuns