Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Cum îți determini numărul destinului și ce spune acesta despre tine

Cum îți determini numărul destinului și ce spune acesta despre tine

numarul destinului

Se spune despre numărul destinului că îți poate dezvălui personalitatea, calitățile și defectele. Astfel, cunoscându-ți punctele forte, dar și pe cele slabe, îți va fi mai ușor să evoluezi pe parcursul vieții.

Cum se determină numărul destinului?

Numărul destinului reprezintă suma redusă a datei de naștere. Se folosesc numai 11 numere, cu ajutorul cărora se construiesc numerograme. Aceste numere sunt: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11 și 22.

Se însumează numerele ce compun data nașterii. Numerele obținute se reduc prin însumarea cifrelor componente până ajungi la unul dintre numerele fundamentale, cele dintr-o singură cifră, sau numerele măiastre 11 și 22.

Fiecare dintre aceste numere fundamentale are anumite semnificații. Așadar, data nașterii, exprimată numeric în formatul zz.ll.aaaa (zz=numărul zilei, de la 1 la 28/29/30/31, după caz; ll=numărul lunii, de la 1 la 12; aaaa=numărul anului, de exemplu 1987), este folosită pentru a calcula numărul destinului.

Să presupunem că ești născută pe 19.10.1950. Aduni 1+9+1+0+1+9+5+0=26. Aduni în continuare 2+6=8. Acesta este numărul destinului persoanei născute în 19 octombrie 1950.

1. Ești conducătoare, independență, individualistă

Calități: Inspirație creatoare, entuziasm și dorința de autodepășire. Ești puternică, fizic și psihic, și ai capacitatea de a-i conduce pe alții. Defecte: Ești egoistă, câteodată superficială, și deseori ai tendința de a nu mai fi mulțumită de nimic. Suferi uneori de complexe de superioritate și ești mult prea nerăbdătoare.

2. Ești sinceră, dar pesimistă

Calități: Ești foarte sinceră și deschisă. Te pricepi să lucrezi cu oamenii și ești capabilă să formezi și să coordonezi o echipă, pentru că ai foarte mult tact. Defecte: Ești uneori apatică și poți deveni pesimistă.

Citește și: Cum vin succesul și fericirea în functie de zodia ta?

3. Capacitate de exprimare, spirit artistic, simți din plin bucuria de a trăi

Calități: Îți place armonia, te domină dorința de a-ți manifestă talentele creatoare. Te caracterizează căldură sufletească, plăcerea de a conversa, sociabilitatea și comunicarea sinceră. Defecte: Latura negativă a acestui număr poate conduce la un anumit tip de exces: poți deveni cu ușurință frivolă și superficială.

4. Ești ordonatăpragmaticăai nevoie de dezvoltare continuă

CalitățiEști o foarte bună organizatoare, un excelent manager, capabil  găsească întotdeauna o soluție pentru orice problemăEști fidelă și devotată în relațiile sentimentale și poți fi un partener de încredere în afaceri. Defecte: Uneori te poți pierde în detalii neimportante, ceea ce duce la pierderea unor ocazii importante.

5. ți activă și creativă

CalitățiÎți place  trăieșți clipa și nu te preocupă ziua de mâineÎți plac activitățile care îți solicită creativitatea, dar urășți rutina. Defecte: Poți deveni cu ușurință neserioasă și îți de multe ori urmărești numai propriile interese.

6. ți responsabilă, spirit protector, ocrotitoare, capacitatea de a-i înțelege pe ceilalți

CalitățiÎți asumi multe responsabilități și sarcini, mai multe decât ți-ar reveni în mod firesc. Ești întotdeauna gata  dai o mână de ajutor și te dedici cu plăcere căminului și prietenilor. Defecte: Poți ajunge în situația de a fi copleșită de prea numeroasele responsabilități asumate și de a te da bătută, ceea te va face  te simți foarte vinovată.

Citește și: Cele 3 zodii feminine care îi zăpăcesc complet pe bărbați

7. Ești un spirit analitic, ți înțelegătoare și ai plăcerea de a studia

CalitățiEști foarte meticuloasă în tot ce faci, o perfecționistă care îi tratează și pe ceilalți cu aceeași exigențăAi puțini prieteni, dar buni. Defecte: Poți fi egoistă și capricioasă. Ai tendința de a trece repede de la o stare la alta, de la un sentiment la altul.

8. Ești tenace

CalitățiAi capacitatea de a concepe planuri pe termen lung și tenacitatea de a le duce până la capătȘtii ți administrezi resursele proprii și  profiți de oportunități. Defecte: Vointă și perseverența care te caracterizează te pot transforma într-o persoană insensibilă față de cei din jur.

9. Ești generoasăaltruistă și cu o mare capacitate de exprimare artistică

Calități: Nu te preocupă în mod special câștigurile materiale, chiar dacăprin natură lucrurilor, le poți obține destul de ușor. Defecte: Ai putea  descoperi  nu este deloc ușor  fii altruistă și  îți asumi mari responsabilități.

11. Ai o înțelegere superioară și o cunoaștere dincolo de limitele obișnuite

CalitățiCauți  pătrunzi misterele Universului,  cunoșți cât mai multInventivitatea și orizontul larg de care te bucuri te ajută  reușești în orice vei întreprinde. Defecte: Poți trece ușor de la entuziasm la depresie. Nu ai întotdeauna simțul măsurii și uneori nu reușești  faci diferența dintre imaginație și realitate.

22. Ai o viziune idealistă, dar o abordare pragmatică a problemelor

CalitățiAi o mare capacitate de înțelegere spirituală, un scop bine determinat în viață și îți asumi sarcinile și responsabilitățile cu calm și hotărâre. Defecte: Foarte rar, dorința de a-ți asumă responsabilități, poate genera într-un comportament dictatorial, în insensibilitate și aroganță.

Citește și: Conexiuni cosmice. Nu întâlnim pe nimeni din întâmplare

 

 

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns