Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Zodiile feminine care ii zapacesc complet pe barbati

Zodiile feminine care ii zapacesc complet pe barbati

Zodiile feminine care ii zapacesc complet pe barbati – Influenta astrelor asupra comportamentului nu este de neglijat, unele trasaturi de personalitate devenind, astfel, mult mai evidente. Exact asa se intampla si in cazul acestor zodii acre au un efect magnetic asupra barbatilor. Se cuvine spus ca femeile, in general pot face aproape tot ceea ce vor cu un barbat, daca vor asta… dar aceste zodii au darul de a-i invarti efectiv pe degete.
Ordinea acestui top cu zodiile feminine irezistibile este intamplatoare. In afara celor care se afla pe primul lor, mai exista cateva zodii cu puteri magnetice.

Femeia Taur uraste complicatiile

Femeia Taur este intotdeuna cu picioarele pe pamânt, foarte conectata la realitate. Este greu de dus cu zaharelul, asa ca barbatii se simt deseori provocati de istetimea si sinceritatea taioasa cu care raspunde avansurilor. Pentru ca isi cunoaste limitele si iubeste ordinea, rareori amesteca obligatiile cu distractia, motiv pentru care relatiile la locul de munca ies din discutie pentru ea. Este sociabila, rabdatoare, practica, naturala si uraste complicatiile. Cu un simt al umorului dezvoltat si un farmec aparte, femeia Taur are intotdeauna un alai de admiratori in jurul ei.

Femeia Rac adora sa fie curtata

Femeia Rac este plina de imaginatie si fantezie, asa ca viata cu ea nu devine niciodata plictisitoare. Are o intuitie foarte buna, care o avertizeaza deseori in privinta relatiilor care nu sunt de bun augur. Pentru ca simte nevoia de siguranta, caminul este foarte important pentru ea. Din acelasi motiv, uneori tinde sa se interiorizeze, asa ca, de obicei, prima intâlnire nu este de ajuns pentru a se deschide in fata unui barbat. Îi place sa fie curtata si, desi devine foarte rar vulnerabila in fata oamenilor, sensibilitatea ei va iesi la suprafata odata ce ii vei demonstra ca esti demn de ea.

Femeia Scorpion este „drogul” barbatilor

Nativa Scorpion este foarte hotarâta, având un caracter foarte puternic. Misterioasa si rafinata, stie cum sa faca barbatii sa venereze pamântul pe care calca, fara ca acestia sa stie ca „veninul” ei da dependenta. Este dominata de dorinta de a-si impune individualitatea, asa ca barbatii care ii pica in mreje vor fi, de fiecare data, ferm convinsi ca l-au prins pe Dumnezeu de picior si ca nu mai exista alta femeie ca ea. În ciuda faptului ca este o femeie mândra si puternica, se lasa marcata de sentimente, deciziile ei fiind adesea influentate de emotii. Are o sexualitate foarte puternica si este foarte inventiva in intimitate, barbatul care o cucereste bucurându-se de un tratament regal in dormitor.

Intr-un plan secund, dar la fel de puternice in ceea ce priveste efectul pe care il provoaca asupra barbatilor sunt: femeia Varsator, femeia Fecioara si femeia Capricorn.

Ultimele pe lista sunt: femeia Berbec, cea din zodia Pesti si cea din zodia Balantei.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: echipa Femeia.
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

2 thoughts on “Zodiile feminine care ii zapacesc complet pe barbati

Lasă un răspuns