Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Cele 3 zodii feminine care îi zăpăcesc complet pe bărbați

Cele 3 zodii feminine care îi zăpăcesc complet pe bărbați

horoscop sex

Influența astrelor asupra comportamentului nu este de neglijat, unele trăsături de personalitate devenind astfel mult mai evidente. Exact așa se întâmplă și în cazul acestor zodii care au un efect magnetic asupra bărbaților. Se spune că femeile pot face aproape tot ceea ce vor cu un bărbat, dacă vor asta… dar aceste zodii au darul de a-i învârti efectiv pe degete! 

Iată care sunt cele 3 zodii feminine care îi zăpăcesc complet pe bărbați:

Femeia Taur urăște complicațiile

Femeia Taur este întotdeuna cu picioarele pe pamânt, foarte conectată la realitate. Este greu de dus cu zăhărelul, așa că bărbații se simt deseori provocați de istețimea și sinceritatea tăioasă cu care răspunde avansurilor. Pentru că își cunoaște limitele și iubește ordinea, rareori amestecă obligațiile cu distracția, motiv pentru care relațiile la locul de muncă ies din discuție pentru ea. Este sociabilă, răbdătoare, practică, naturală și urăște complicațiile. Cu un simt al umorului dezvoltat și un farmec aparte, femeia Taur are întotdeauna un alai de admiratori în jurul ei.

Femeia Rac adoră  fie curtată

Femeia Rac este plină de imaginație și fantezie, așa  viată cu ea nu devine niciodată plictisitoare. Are o intuiție foarte bunăcare o avertizează deseori în privința relațiilor care nu sunt de bun augur. Pentru  simte nevoia de siguranțăcăminul este foarte important pentru ea. Din același motiv, uneori tinde  se interiorizeze, așa  de obicei prima intâlnire nu este de ajuns pentru a se deschide în față unui bărbat. Îi place  fie curtată șideși devine foarte rar vulnerabilă în față oamenilor, sensibilitatea ei va ieși la suprafață odată ce îi vei demonstra  ești demn de ea.

Femeia Scorpion este „drogul” bărbaților

Nativa Scorpion este foarte hotarâtă, având un caracter foarte puternic. Misterioasă și rafinatăștie cum  facă bărbații  venereze pamântul pe care calcăfără  aceștia  știe  „veninul” ei  dependență. Este dominată de dorința de a-și impune individualitatea, așa  bărbații care ii pică în mreje vor fi, de fiecare dată, ferm convinși  l-au prins pe Dumnezeu de picior și  nu mai există altă femeie ca ea. În ciuda faptului  este o femeie mândră și puternicăse lasă marcată de sentimente, deciziile ei fiind adesea influențate de emoții. Are o sexualitate foarte puternică și este foarte inventivă în intimitate, bărbatul care o cucerește bucurându-se de un tratament regal în dormitor.

Următoarele femei din top sunt cele născute în zodia Vărsătorului, a Fecioarei și a Capricornului. Ele știu cum să cucerească un bărbat, însă nu au un efect atât de puternic precum cele de mai sus. La finalul listei se află femeia Berbec, cea din zodia Pești și cea din zodia Balanței.

 

Citește și: Ce carieră ți se potrivește în funcție de zodie?

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

One thought on “Cele 3 zodii feminine care îi zăpăcesc complet pe bărbați

Lasă un răspuns