Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 20 noiembrie 2020. Focalizați pe muncă

Horoscop zilnic – 20 noiembrie 2020. Focalizați pe muncă

horoscop 20 noiembrie 2020

Este ultima zi dintr-o săptămână nici rea, nici bună. Stările prin care trecem legate de bani, viitor, muncă și bilanț sunt actuale pentru toți și au rolul de a ne pune în față necesitatea de a face, de a construi, de a ne implica, de a produce și de a finaliza. Suntem focalizați pe ceea ce însemană muncă și este foarte bine, pentru că este mai necesar ca niciodată să fim implicați și, mai ales, extrem de responsabili. Folosul este în egală măsură personal și colectiv.

Berbec – Prietenii de la serviciu sunt persoanele cele mai importante, în acest moment. Depinzi de ceea ce fac ei și ai nevoie de implicarea lor ca să depășești o confruntare care ar putea declanșa o schimbare de direcție sau chiar o transformare completă. Este un moment excelent pentru a te afirma. Fă conexiuni și energia bună te va ajuta să-ți pui în valoare potențialul.

Taur – O abordare serioasă a situației este cea mai bună cale. Împărtășește ideile pe care le ai pentru a economisi resurse. Este posibil să fii confuză cu privire la locul de muncă. Nu renunța la a căuta alternative, pentru că este o perioadă bună din acest punct de vedere pentru tine.

Gemeni –  Imaginația ta creativă este principalul atuu. Este potrivit momentul pentru proiectele de echipă în care strategiile se construiesc în grup. Fă-ți o listă cu abilitățile tale și foloseste-o pentru a te mobiliza tu, pe tine. Fii mândră de ceea ce ai realizat deja.

Rac – Acesta este un moment ideal pentru perfecționare. Poți să ieși ușor în evidență. Caută soluții inovatoare și poartă ținute care să te facă remarcată. Într-un parteneriat recent, aspecte astrale nefaste pot aduce un puternic dezacord, dar dacă gestionezi corect și onest vei triumfa.

Leu – Această perioadă este explozivă! Și așa va fi și săptămâna viitoare. Nu te lăsa influențată de impresii și informații neverificate. Urmărește cu atenție problemele financiare și caută soluții (pentru că le poți găsi!). Comunică clar și simplu pentru ca mesajele să nu fie prost înțelese.

Fecioară – Ai o perioadă productivă care aduce satisfacții. Așa a fost toată săptămâna, dar roadele vin abia de luni-marți încolo. Este o perioadă ideală pentru întâlniri, analize, strategii. Ai datele necesare pentru a prelua conducerea în orice domeniu care necesită servicii pentru clienți sau îmbunătățirea logisticii.

Balanță –  Poți reduce motoarele. Nu este cazul să te epuizezi. Poți recupera sarcini restante și, chiar dacă este posibil să nu te simți foarte energică, aceasta este o perioadă norocoasă și favorabilă care îți va îmbunătăți perspectivele la locul de muncă.

Scorpion – Ești agitată. Teama de viitor, nemulțumirile mute, toate te răscolesc și te macină. Fii camă și încearcă o reorganizare a planurilor. Nu poți câștig, dacă nu joci! Este un moment deosebit de favorabil dacă ești în căutarea unui loc de muncă nou sau mai bun. Ai multe oportunități, dar totul (absolut totul) depinde doar de tine.

Săgetător – Dorința ta de libertate personală este copleșitoare și nu se încadrează deloc cu regulile unui loc de muncă cu restricții. Încearcă să găsești un fel de echilibru care să funcționeze și pentru tine și pentru colaboratorii tăi. Prezintă-ți ideile cât mai diplomatic posibil, dar curajos. Timpul este prielnic pentru călătorii și pentru stabilirea de contacte noi.

Capricorn – Este posibil să nu simți, dar viața ta profesională este foarte sigură. Acordă o atenție deosebită micilor detalii, din contracte și acte, sau din documentele care îți trec prin mână, pentru că este esențial să fie perfecte. Dacă ai posibilitatea explorează alte opțiuni, dat fiind faptul că este un moment potrivit pentru a-ți îmbunătăți cariera.

Vărsător – Ieșiți în evidență indiferent de context. Se întâmplă atât de des încât nici nu mai sesizezi asta. Nu accepți deciziile impuse. Dorința ta este aceea de a face ceea ce vrei, și să fii apreciată pentru asta. Este posibilă o răscruce de drumuri în ceea ce privește perspectivele legate de carieră.

Pești – Poți aborda oamenii și situațiile de la locul de muncă cu o atitudine relaxată pentru că celor din jur le place să colaboreze cu tine. Această perioadă necesită o atenție maximă spre tot ceea ce ține de finanțe și este în sarcina ta. În același timp, prea multă prudență sau timiditate, nu este benefică.

 

Sursă foto: 123RF

Text: Otilia Ignat

Comments

comments

Lasă un răspuns