Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 23 noiembrie 2020. O săptămână care promite

Horoscop zilnic – 23 noiembrie 2020. O săptămână care promite

horoscop 23 noiembrie 2020

Soarele în Săgetător este un fel de balon de oxigen pentru fiecare dintre noi. Perioada va fi una, în principal, pozitivă care poate aduce reușite și beneficii tuturor. Dar cum nimic nu vine pe degeaba, și totul are un preț, momentele bune, pe care le vom avea azi, dar și în zilele următoare, trebuie câștigate cu muncă, atenție, prudență și decizii înțelepte. Liberul arbitru ne lasă să ne alegem drumul!

Berbec – Primești un bonus energetic și clarificările de care ai nevoie. Se echilibrează partea financiară. Primești și claritate mentală și ești încurajată să utilizezi resurse nefolosite până acum, fapt care-ți va aduce beneficii importante, dar mai ales în zilele următoare. Aceste beneficii nu sunt însă pe măsura așteptărilor.

Taur – Te simți împinsă de la spate și vezi uși bine încuiate se deschid singure. Este o zi cu multe provocări, dar ai energia de a le depăși. Seara acasă te simți epuizată și ai nevoie de compania cuiva drag. Universul romantic este un punct de stabilitate care te ajută enorm zilele acestea.

Gemeni – Lucrurile par să meargă destul de bine pentru tine în mai multe privințe. Gândirea ta este limpede, emoțiile tale sunt sub control și piesele de puzzle ale zilei se potrivesc. Acesta este momentul tău pentru a profita de aceste oportunități favorabile și de a le transforma în ceva și mai mare. Ai puterea de a face (aproape) orice.

Rac –  Este posibil să găsești idei foarte bune pentru a-ți extinde activitatea, pentru a-ți dezvolta afacerea sau pentru a-ți eficientiza munca. Pe de altă parte, nu este exclus să te afecteze anumite schimbări la locul de muncă sau să fii nevoită să schimbi ceva în stilul ori metodele de lucru cu care te-ai obișnuit și asta poate să fie extrem de stresant pentru un conservator ca tine.

Leu – Uneori emoțiile trec peste rațiune. Exact așa se va întâmpla azi cu tine. Nu mai acționa din impuls. Lasă capul și inima să lucreze împreună. Încearcă să nu te agiți prea mult, nu te stresa, nu te panica și lasă lucrurile să curgă în voia lor. Scopul trebuie să fie acela de a găsi un echilibru care să te ajute să fii pozitivă.

Fecioară – Trebuie să profiți de micile plăceri ale vieții, chiar dacă nu-ți par foarte importante. Astăzi ai dispoziția potrivită să te poți bucura de viață așa cum dorești, nu cum cred alții că trebuie. Vezi partea bună a oricărei situații, chiar dacă celor din jurul tău le este dificil. Prietenii te iubesc și te admira pentru acest lucru, iar persoana iubită te va aprecia mai mult.

Balanță – Poți face tot ce-ți dorești. Totul ține de voința și cheful tău și de obligațiile pe care le ai de dus la capăt. Ideea este că nu există nimic ce nu poți face atâta vreme cât vrei asta. Ești foarte abilă și ai intuiția la cote foarte ridicate. Fii mai sociabilă cu partenerul tău de viață. El nu este la fel de puternic ca și tine.

Scorpion – Aspectele astrale care te guvernează săptămâna aceasta combină speranțele și visele cu asumarea responsabilităților pentru a obține ceea ce îți dorești în viața personală și profesională. Cei care îți sunt alături te definesc și poți fi judecată în funcție de abilitățile și rezultatele lor. Asigură-te că vei comunica bine, profesional și financiar, cu cei care îți sunt aproape, mai ales la serviciu.

Săgetător – Lasă deoparte întâmplările vechi și profită de perioada de glorie pe care o primești! Chiar și așa trebuie să te concentrezi, asupra detaliilor ce par minore. De asemenea, este foarte posibil să ai o surpriză excepțională. O persoană din anturajul tău ar putea fi interesată de tine. Spre seară, s-ar putea întâmplă ceva neprevăzut, dar în același timp foarte plăcut.

Capricorn – Ai multe idei inovatoare pe care este bine să le spui. S-ar putea să ai nevoie de puțin timp singură, ca să poți reflecta mai bine asupra schimbărilor care au avut loc în ultima vreme. O nouă sarcină de lucru poate părea dificilă la prima vedere, dar te vei descurca foarte bine. Nu ai motive să intri în panică. Aspectele de natură financiară îți sunt favorabile.

Vărsător – Este o zi foarte frumoasă pentru tine. Cunoști noi oameni. Găsește-ți mai mult timp pentru tine și pentru nevoile tale. Colegii de la serviciu te vor aprecia mai mult, dacă vei fi dispusă să lucrezi cu ei în echipa. Spre seară, ai putea să povestești întâmplări cu cei din familia ta și să vă lăsați prinși de valul unor amintirile plăcute.

Pești – Primești ceea ce meriți, în ceea ce privește cariera, azi și în zilele care urmează din această săptămână. Vizibilitatea ta la locul de muncă crește și ai instrumentele necesare pentru a crea și transmite mesaje puternice și clare, care se văd și care sunt luate în seamă.

 

Sursă foto: 123RF

Text: Otilia Ignat

Comments

comments

Lasă un răspuns