Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 24 noiembrie 2020. O zi aproape obișnuită

Horoscop zilnic – 24 noiembrie 2020. O zi aproape obișnuită

horoscop 24 noiembrie

O zi de marți fără accente remarcabile, relativ monotonă și în general calmă. Singura notă care merită amintită este poziția retrogradă a lui Uranus, care ne provoacă să ne punem întrebări despre evoluția noastră din punct de vedere social, uman și mai ales al relațiilor personale. O zi calmă, în care trebuie să adunăm forțe pentru perioada foarte agitată care vine în zilele următoare.

Berbec – Ai anumite planuri și soluții în a rezolva unele treburile gospodărești. În relațiile familiale sunt aproape inevitabile tensiuni accentuate și discuții pe tonuri ridicate. Totul pornește de la niște chestiuni mai vechi pe care nimeni nu le-a pus pe tapet și a căror rezolvare a fost amânată, fără rost.

Taur – Este posibil să constați că cei care te sprijineau necondiționat până nu demult acum fie își retrag sprijinul, fie te dojenesc pentru că ar trebui să faci lucrurile altfel. Relațiile cu prietenii te pun pe gânduri, dar și relațiile cu persoanele care te susțin în plan socio-profesional. Fii prudentă și ține cont de sfaturile celorlalți!

Gemeni – Chiar dacă îți displace ceea ce vezi sau auzi, evita să formulezi concluzii, decizii sau să îți expui părerile în public. Ești mai câștigată adunând informații. Posibil să îți schimbi părerea vizavi de unele rude sau prieteni din anturajul apropiat. Interesant ar fi să urmărești de pe margine, în tăcere, ceea ce spun sau fac cei din preajma ta. Vei descoperi multe detalii ale caracterului lor.

Rac –Ești tentată să te implici în tot soiul de treburi, dar în special în ale altora. Ocupă-te pe îndelete de tine și lasă-i pe ceilalți în pace. Energia ta vitală este la cote joase și riști să obosești. Răsfață-te cu o ședința de masaj, cu lecturi amuzante sau cu dialoguri interesante.

Citește și: Horoscop 2021. Află ce ne rezervă astrele pentru noul an

Leu – Gândurile toate sunt concentrate pe detaliile financiare. Este posibil să primeșți ceva bani, bunuri sau favoruri din activitatea profesională desfășurată la serviciu, dar sunt sub nevoile tale reale, devenite acum urgente. Este nevoie să îți reevaluezi felul de a fi, modul în care te raportezi la muncă și beneficiile pe care aceasta le aduce.

Fecioară – La serviciu ai mult de lucru, dar nu te poți concentra eficient. Se pare că există o discrepanța între ceea ce dorești tu să faci și ceea ce îți oferă contextul astral al acestei zile. Fii prudentă și dozează-ți eforturile pentru ca organsimul tău are nevoie de odihnă. Sănătatea este vulnerabilă. Evită pe cât posibil să te întri în panică.

Balanță – Discuțiile legate de bani sunt prioritatea zilei. Poate fi vorba despre plăți comune cu partenerul de viață sau rudele, fie despre chestiuni profesionale care implică cheltuieli. Stai deoparte, în liniște, și planifică-ți pe îndelete bugetul disponibil și prioritățile. Ceea ce vei cheltui pentru bunăstarea ta sau a celor dragi îți va aduce beneficii în viitor.

 Scorpion – Tot ceea ce ține de segmentul sentimental este necesar a fi restructurat, reconstruit, revigorat. Hiba este la tine și anume la felul în care îți manifești iubirea față de cei dragi și la modul în care funcționează relația cu ei. Dacă ai cheltuieli de făcut, poți analiza cu atenție care dintre ele pot fi amânate și care trbuie neapărat achitate, astfel încât să nu rămâi complet lefteră.

Săgetător – Privește atent la relațiile parteneriale în care ești implicată. În primul rând este vorba despre relațiile profesionale, cele care îți aduc beneficii materiale. Astăzi ai șanse să vezi obiectiv cine te apreciază cu adevărat și cine doar profită de pe urmă muncii și a ideilor tale.

Citește și: Horoscop chinezesc 2021. Ce ne aduce anul Bivolului de Metal

Capricorn – Azi este multă animație la serviciu. Atât colegii, cât și șefii au multe pretenții de la tine. Sigur că te vei descurcă onorabil cu tot se se ivește în segmentul profesional, dar nemulțumirile tale profunde sunt legate de plata aferentă serviciilor pe care le prestezi tu. Provocarea zilei constă în a găsi un echilibru just între eforturile pe care le depui și ceea ce obții în urmă acestor eforturi.

Vărsător – Este o zi în care ar fi bine să te ocupi numai de treburi ușoare, de rutină. Discreția, evitarea spațiilor aglomerate și a discuțiilor sunt recomandate cu insistență. Poți află lucruri interesante despre segmentul profesional în care activezi sau despre colegi și șefi. Totuși, există posibilitatea să se strecoare printre rândurile discuțiilor de astăzi și subiecte care au rolul de a-ți deturna planurile.

Pești – Poți mai mult decât faci, dar ai nevoie de o recalibrare a ritmului de lucru și a relațiilor cu cei pentru care lucrezi. Poți face tot ceea ce-ți propui, dar numai dacă ești calmă, concentrată și dacă pui toată ambiția ta la bătaie. Iar asta este mai dificil decât munca în sine, pentru că tu ești mereu în stare de tensiune și stres.

 

 

 

Text: Otilia Ignat

Foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns