Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 25 noiembrie 2020. O zi cu surprize de tot felul

Horoscop zilnic – 25 noiembrie 2020. O zi cu surprize de tot felul

Horoscop zilnic – 26-28 februarie. Armonie și un weekend foarte agitat

De fiecare dacă atunci când o planetă majoră începe sau termină o perioadă de mers aparent retrograd, lucurile se zguduie mai mult sau mai puțin în viața de zi cu zi, oricum complicată, a pământenilor. De data aceasta vedeta este Neptun. Plantă a viselor și visării, a spernațelor, surprizelor și imaginației, dar și a echilibrului mental și sufletesc propriu, perioadele ei de retrogradare au ca scop – dacă se poate spune așa – să ne învețe că viața se poate schimba peste noapte, din rău în bine și invers. Suntem în acele zile speciale, în care vibrațiile revenirii la normalitate ale lui Neptun, în 28 noiembrie, ne marchează. În bine sau în rău. 

Berbec – Imaginația o poate lua razna zilele acestea. Visezi cu ochii deschiși și confunzi visele cu realitatea. Vei experimenta un fel de pierdere a încrederii în capacitățile tale, ceea ce îți poate aduce dezavantaje. Nu pune carul înaintea boilor și eliberează-te de traumele vechi.

Taur – Grijile legate de familia ta s-ar putea să te copleșeașcă. Nu te lăsa doborâtă. Forța ta interioară poate răsturna munții. Nu ești în cea mai bună formă, iar lipsa de entuziasm ar putea să te facă apatică și să te demobilizeze. Adună-te și mergi mai departe.

Gemeni – Ești plictisită și lipsită de chef. Perioada rece din an nu te avantajează și nici nu este cea în cursul căreia să faci acte de viteje. Și totuși, trebuie să te mobilizezi, să accepți schimbările și să iei lucrurile așa cum sunt. Lasă imaginația să-ți zburde, dar fii pragmatică.

Rac – S-ar putea să fii perturbată, în activitățile zilnice, de momente de vistare și de planuri fantastice (le-aș numi aproape absurde). Nu te poți opri, dar pe undeva este foarte bine pentru că în felul acesta îți hrănești imaginația și vei avea multe idei bune (unii vor spune că sunt idei nebunești). E un veritabil dans în capul tău, dar este bine!

Citește și: Horoscop 2021. Află ce ne rezervă astrele pentru noul an

Leu – S-ar putea să nu fie cea mai bună zi a ta, dar cu toate acestea vei avea parte de acele mici victorii personale care să te ducă mai departe. Ai visele ciudate și neliniștitoare. Ignoră-le. Nu sunt vise profetice. Sunt doar descărcări benefice ale stresului cotidian.

Fecioară – Ai parte de surprize neașteptate din partea unor rude mai îndepărtate. Sunt surprize bune, care te vor satisface. Romantismul și sociabilitatea ar putea fi limitate azi, dar și în zilele următoare, din cauza unui program prea încărcat. Îți asumi prea multe sarcini.

Balanță – Ai de finalizat proiecte banale, plictisitoare. Probabil că vei fi neliniștită și vei fi puternic tentată să lași totul baltă și să te retragi într-un univers al tău. Fă ce ai chef, dar nu neglija lucrurile importante ale zilei.

Scorpion – Problemele financiare pot interfera cu alte complicații și vei avea o zi plină, foarte probabil dificilă. Dar, satisfacția de a le face pe toate, de a le pune pe făgașul normal este încântătoare și generatoare de energie. Ai nevoie de ceva mai mulți bani, dar ești conștientă că nu pot să cadă din cer.

Citește și: Horoscop chinezesc 2021. Ce ne aduce anul Bivolului de Metal

Săgetător – O persoană carismatică ar putea să te contacteze și să-ți solicite ajutorul. Sunt ceva probleme emoționale legate de familie, dar le vei depăși cu bine. Partea creativă este revitalizată și înfloritoare și acolo sunt soluțiile eventualelor complicații

Capricorn – Îngrijorările o să fie la ordinea zilei, dar se vor dovedi doar simple excese ale unui psihic încărcat, temător și nesigur. Lucrurile nu sunt niciodată atât de grave pe cât par. Dacă vei înțelege asta zile tale nu vor mai avea momente de panică inutilă. Este valabil și pentru această perioadă.

Vărsător – Evenimentele sociale sunt pe primul plan, la pachet cu frustrările legate de faptul că din motive independente de voința ta nu poți participa la toate. Convesațiile spumoase sunt utile și te pot ajuta să te mobilizezi. Respectă eforul celor din jur.

Pești – Mândria s-ar putea să îți pună bețe în roate. Nu lăsa conflictele să escaladeze, dezamorsează-le pe loc și fii eficientă la muncă, pentru că asta îți va aduce beneficii la o iminetă selecție, unde participi fără să știi.

 

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: 123rf

Comments

comments

Lasă un răspuns