Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 26 noiembrie 2020. Să fim realiști

Horoscop zilnic – 26 noiembrie 2020. Să fim realiști

horoscop 26 noiembrie

Ar fi bine să fim extrem de realiști azi, în ciuda faptului că ne simțim plutitori și amețiți din cauza unei stări generale de confuzie. Concentrarea pe detalii, munca intensă și utilă, pragmatismul și seriozitatea sunt soluțiile care ne vor ajută să trecem prin și peste atmosfera cețoasă, la propriu și la figurat, în care plutim.

Berbec – Ești acaparată de un torent de emoții. Ai ocazia să faci confesiuni sincere, care te vor ajuta să te limpezești tu pe tine, astfel că te vei însenina și vei privi lucrurile cu mai multă încredere. Când inima ta este deschisă, ești extrem de atractivă.

Taur – Există o mulțime de energie în jurul tău. Ar fi util să o folosești și să accepți lucrurile neobișnuite care se întâmplă. De aici se pot naște momente speciale, chiar romantice, de care știm amândouă că ai mare nevoie!

Gemeni – Este posibil să fii dezamăgită de modul în care evoluează o relație pe care o credeai de viitor. Nu-ți pierde cumpătul, acceptă realitatea și orientează-te într-o altă direcție. Lucrurile se pot rezolva, așa că nu lua decizii radicale.

Rac – Deși știi ce trebuie să faci cu privire la o problemă în curs de desfășurare, este posibil să nu te implici pentru că nu te simți sigură. Dacă nu o faci o să regreți. Astrele te încurajează azi să accepți realitatea așa cum este, fie că este confortabilă, fie că nu. Face parte din joc, iar monotonia, chiar bună, este plictisitoare.

Citește și: Horoscop chinezesc 2021. Ce ne aduce anul Bivolului de Metal

Leu – Este perfect dacă vei spune sincer ce simți. Este foarte posibil ca sinceritatea ta să anuleze un conflict, să calmeze spirite încinse și să-ți aducă beneficii. Nu încerca, pe de altă parte, să modelezi adevărul. Trebuie să spui lucrurilor pe nume, oricât ar fi de greu.

Fecioară – Trebuie să te confrunți cu o situație importantă, complicată și dificilă. Nu te eschiva. Înfruntă realitatea și depășește obstacolul. Este mai bine să faci asta acum pentru că este un moment astral pozitiv, care îți ușurează efortul.

Balanță –Lăsă sentimentele să te domine și să te ducă mai departe. Dacă vrei să strălucești cu adevărat trebuie să renunți la timidate și la orice teamă. Ai lucruri bune de oferit lumii. Dacă ești în cautarea unei noi pasiuni, trebuie să ieși în lume și să te lași văzută.

Scorpion – Ești o persoană care stârnește pasiuni. Exact asta faci și azi. Ești provocatoare, misterioasă, lași să se înțeleagă disponibilități și visezi cu ochii deschiși. Puțin realism este necesar și util. Ai mai multă nevoie de prieteni, decât de pasiuni trecătoare.

Citește și: Horoscop 2021. Află ce ne rezervă astrele pentru noul an

Săgetător – Tot ceea ce ține de universul sentimental este necesar a fi restructurat, reconstruit, revigorat. Hiba este la tine și anume la felul în care îți manifești iubirea față de cei dragi și la modul în care funcționează relația cu ei. Analizează realitatea ta și ai să vezi că am dreptate! Fii mai realistă și mai onestă cu tine.

Capricorn – Dacă îți este greu, află că putea să fie și mai greu, dar pentru că ești protejată lucrurile nu scapă de sub control și vei găsi rapid o cale de rezolvare. Nu spune ce vrea interlocurorul să audă, spune ce trebuie să spui și schimbă lucrurile în bine.

Vărsător – Poți să îndrăznești să te deschizi. În fața celor dragi îți poți arăta vulnerabilitățile și temerile. S-ar putea să te întâlnești exact cu acea persoană specială de care ai nevoie în această perioadă specială și delicată și pentru tine, și pentru cei din jurul tău.

Pești – Vei beneficia de suportul astrelor și vei ieși la liman mai repede și mai bine decât te aștepți. Ai oportunitatea de a lăsa trecutul în urmă și de a începe un viitor nou și incitant. O să-ți recapeți încrederea în tine.

 

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă: 123rf

Comments

comments

Lasă un răspuns