Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 27 noiembrie 2020. Un final de săptămână special

Horoscop zilnic – 27 noiembrie 2020. Un final de săptămână special

horoscop 27 noiembrie

Neptun va ajunge în casa Peștilor, spre seară, trecând din mers retrograd în mers normal, și ne va pune fața unor evenimente neașteptate, uneori neplăcute. Ceea ce trebuie remarcat este faptul că schimbarea o să ne afecteze pe fiecare dintre noi, iar evenimente neprevăzute ne vor așeza viața, aproape peste noapte, cu toate ale ei, pe un drum nou. O să constatăm, după ce va trece șocul, că lucrurile sunt mai bune și mai normale.

Berbec – Au loc schimbări radicale pe plan emoțional, care îți vor arăta ce contează cu adevărat pentru tine. Aceste schimbări nu sunt negative, chiar din contra. Sunt însă bruște și pot afecta finanțele și relațiile generale cu cei importanți din punct de vedere al cariereri. Nu-ți face griji. Totul se va rezolva.

Taur –Venus în Scorpion se opune lui Uranus în Taur, iar acest aspect are o valoare specială pentru tine. Este vorba despre beneficii financiare, despre afecțiune și multe realizări. Unele dintre ele uluitoare și, mai ales, neașteptate.

Gemeni – Au loc, fie că vrei și te implici efectiv, fie că ești doar spectator, o serie de schimbări încântătoare în viața ta personală, intimă. Sunt mari șanse să apară și niște bani în plus, neașteptat. Nu este exclus ca o relație ținută secretă să devină oficială.

Rac –Ești tentată să te implici în tot soiul de treburi, în special în ale altora, ceea ce te poate face neplăcută și enervantă. Ocupă-te pe îndelete mai ales de tine și lasă-i pe ceilalți în pace să-și vadă de drumul și de treaba lor. Energia ta vitală nu este la cote foarte înalte, dar se va rezolva în weekend.

Citește și: Horoscop 2021. Află ce ne rezervă astrele pentru noul an

Leu – Lucrurile merg bine. Două planete majore, Venus și Uranus aduc pentru tine modificări importante, în viața personală și în carieră. Lucrurile nu sunt rele, dar va trebui să faci față la schimbare și să găsești resurse pentru a te adapta rapid la noile condiții. Fă un efort, pentru că merită.

Fecioară – Povestea ta de dragoste se transformă, se materializează, devine concretă și are viitor. Ceea ce este foarte important esta că modul în care te vei implica depinde de cât curaj ai pentru a clarifica o serie de lucruri cu cei apropiați. Tot ceea ce se petrece azi este surprinzător.

Balanță – Primești vești bune, unele dintre ele uluitoare și momentele de dezamagire și îngrijorare pe care le-ai trăit zilele trecute dispar. Revin în viața ta persoane importante care te vor ajuta să mergi, cu succes, mai departe. Toate perspectivele sunt bune.

Scorpion – O întorsătură surprinzătoare a sorți ar putea aduce la unele schimbări importante în viața ta. Nu ignora niciun mesaj, nu trece cu vederea nicio oportunitate, oricât ar părea ea de mică și de lipsită de importanță. Dacă ești implicată într-o realție aceasta se va modifica substanțial. Acceptă ceea ce primești. Va fi interesant!

Citește și: Horoscop chinezesc 2021. Ce ne aduce anul Bivolului de Metal

Săgetător – Analizează cu atenție relațiile parteneriale în care ești implicată. În primul rând este vorba despre cele profesionale, care îți aduc beneficii materiale. Astăzi ai șanse să vezi obiectiv cine te apreciază cu adevărat și cine doar profită de pe urmă muncii și a ideilor tale. Va fi necesar să iei niște decizii.

Capricorn – Sunt posibile câteva complicații pe care va trebui să le gestionezi cu calm și foarte multă atenție la serviciu. Lucrurile vor evolua foarte rapid, dar se vor termina cu bine. Nu-ți pierde cumpătul și nu intra în panică. În plus, nu lua decizii radicale, atunci când ceva – indiferent ce – te împinge de la spate.

Vărsător – Este o zi plină și fructifici cu succes fiecare minut. Poți avea unele surprize, iar evenimente neașteptate se dovedesc a avea un impact pe termen lung. Nu lăsa nimic să-ți știrbească încrederea în capacitățile tale, nu te opri din dumul pe care îl ai și nu renunța să perseverezi pentru a-ți duce planurile la final.

Pești – Întotdeauna gândești cu inima, iar acesta este unul dintre acele detalii care te fac un companion minunat, cautat și apreciat. Alocă un moment pentru analize profunde și vei avea o revelație. O să înțelegi exact care este calea pe care trebuie să mergi și care este cea mai bună strategie pe care trebuie să o urmezi.

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: 123rf

Comments

comments

Lasă un răspuns