Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 4 noiembrie 2020. Surprize plăcute

Horoscop zilnic – 4 noiembrie 2020. Surprize plăcute

Horoscop zilnic – 2 martie 2021. O nouă perspectivă

Este o zi care aduce evenimente remarcabile și surprize plăcute. Cei care le-au anticipat se vor bucura și vor culege roadele acțiunilor lor. Pentru ceilalți este necesară o reevaluare profundă. Eșecul este mereu un moment propice de analiză, pentru că greșelile sunt lecții de viață care trebuie înțelese, învățate și asumate. Mercur, revenit în mers normal, ne devine aliat de încredere, ne va limpezi minte și o să vedem realitatea exact în culorile ei.

Berbec – Ești plină de idei fantastice, unele dintre ele cu adevărat geniale. Caută soluții de comunicare directă și implică-te făcând abstracție de distanță, pentru că este la mijloc jobul tau și cariera pentru care ai muncit atât de mult. Fii prudentă cu sănătatea și nu face niciun fel de excese, care s-ar putea întoarce împotriva ta.

Taur – Ai sentimentul că sunt foarte multe de făcut și foarte puțin timp. Fii mai organizată! Ai o tendință clară de a exagera și de a face lucrurile aiurea și peste ceea ce este normal și corect de făcut. Ești veselă și energică, plus că ai dispoziția necesară pentru a pune la punct toate lucrurile din casă.

Gemeni – Ocupă-ti timpul cu ceva util, de exemplu să urmezi niște cursuri în plus, să înveți ceva care te-ar putea ajută în carieră. Nu pierde vreme și nu-ți forța destinul! Cineva cu autoritate asupra ta nu te lasă să faci ceva ce-ți doreai și te simți frustrată și neîmplinită.

Rac – Exact atunci când simți că toate sunt puse pe un făgaș bun se întâmplă lucruri neprevăzute care îți dau toate planurile peste cap. Este însă o zi bună în care vei putea să evaluezi cât de sinceri sunt oamenii din jurul tău și pe cine te poți baza cu adevărat. Un om care știe să-ți aleagă prietenii este un om norocos!

Citește și: Ce fel de mamă ești în funcție de zodie

Leu – Te irită unele probleme de sănătate pe care nu vrei să le iei în serios. În fapt nu sunt motive reale de îngrijorare, dar este clar că ai nevoie de relaxare și de o introspecție serioasă care să te împace pe tine, cu tine! Încearcă să repari unele mici erori de comunicare, pentru că dacă le vei amâna, lucrurile se vor complica.

Fecioară – Eul tău interior și vitalitatea ta generală primesc un serios impuls azi. Împacă-te cu emoțiile și fii conștientă de faptul că atitudinea ta recentă poate cântări foarte mult pentru cei pe care îi iubești. Totul pare simplu, ușor și banal. Lucrurile cele mai complicate se rezolvă de la sine și toată lumea te admiră pentru asta.

Balanță – S-ar putea să-ți fie greu să găsești direcția bună pe care o cauți astăzi. Nu uita că lumea nu se învârte în jurul tău, indiferent de cât de mult ți-ai dori asta. Probabil că nu acesta este lucrul pe care vrei să-l auzi, chiar dacă este foarte adevărat și se va dovedi util pentru tine.

Scorpion – Rezolvi, în sfârșit, o problema ce ți-a dat multe bătăi de cap și asta îți aduce mari beneficii pentru moral și pentru starea ta de spirit, în general. Acum, cineva îți va oferi soluția salvatoare și vei trece și peste un ultim hop. În privința situației financiare nu ar strică să depui mai multă atenție. La fel și cu cineva drag, care îți duce dorul.

Săgetător – Nu prea pui preț pe bani, la modul că nu ești foarte atentă la cheltuieli, însă azi parcă „responsabilitate” este cuvântul care îi caracterizează. Vei numără cu grijă până și banii de pâine și nu vei mai acceptă nicio propunere de investiție sau care presupune o cheltuială în plus. Este un moment delicat.

Citește și: Cum te influentează Luna

Capricorn – Astrele prevăd o zi constructivă pentru tine. Ai planuri mari și ești dispusă să schimbi tot ceea ce se poate schimba: casa, mașina, locul de muncă. Momentul nu durează mult, nu vei schimba nimic, dar gândurile și dorințele rămân. Știi că totul începe cu un singur pas, iar dorințele tale sunt acest pas mic, care va avea urmări.

Vărsător – Toată lumea apreciează modul în care ai muncit în ultimul timp și acest lucru se vede în atitudinea celor din jur față de tine. Acum că ai aflat acest lucru, nu este cazul să te culci pe o ureche și să nu mai muncești. Ar fi cazul să continui în același ritm pentru a demonstra că așa ești tu de obicei, nu că ai muncit doar cu gândul la beneficii.

Pești – Trebuie să-ți faci ordine în viață. Înainte de începe o discuție cu cineva gândește-te bine la ce vrei să spui pentru a nu spune lucruri pe care să le regreți. După ce vei rezolva aceste probleme, te vei simți mai relaxată și ușurată și poți continuă ziua cu bine.

 

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns