Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Cum te influenteaza Luna

Cum te influenteaza Luna

Luna este vitala in viata oamenilor. Viata pe Pamant este in mod constant influentata de Luna si in absenta ei nimic nu ar mai fi la fel. Iata cum te influenteaza Luna si care sunt efectele pe care aceasta le are asupra ta. In plus afla cum poti sa folosesti evolutia astrala a Lunii in favoarea ta.

Se spune ca ai nevoie de 21 de zile pentru a reusi sa depasesti un obicei prost. Daca vrei sa te lasi de fumat, de exemplu, primele 21 de zile sunt considerate critice si cele mai dificile. Luna te poate ajuta. Renunta la fumat in prima zi a ultimului patrar si intreg procesul o sa fie mai usor, recomanda Yahoo.

In perioada in care are loc cresterea Lunii procesul de reconstructie celulara este mult accelerat. http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/07/14/influenteaza-luna-2.jpgSe considera ca aceasta perioada este cea in care trebuie sa mancam bine si sanatos, sa ne odihnim mai mult pentru ca intreg procesul ne face mai vulnerabili la afectiuni virale sau la accentuarea unor probleme cronice. In replica, in perioada in care Luna este in descrestere, vulnerabilitatea organismului scade.

Daca ai programata o interventie chirurgicala, perioada in care Luna se afla in descrestere este ideala. Se spune ca o operatie facuta in zi cu Luna plina implica mult mai multe riscuri. De ce? Luna influenteaza in mod special lichidele, oricare ar fi acestea, motiv pentru care riscul hemoragiilor asociate unei interventii chirurgicale este mult mai mare.

In perioada in care Luna creste, puseele de tensiune arteriala, accidentele vasculare cerebrale si hemoragiile sunt mai numeroase decat in perioadele in care luna este in scadere.

Dupa Luna plina, cand aceasta incepe sa scada, este momentul ideal pentru a incepe o cura de detoxifiere sau o dieta. Aceasta perioada este una in care trebuie sa bem mai multa apa (si chiar o facem, aproape instinctiv). In perioada in care Luna se afla in scadere ardem mai multe calorii si scade pofta de dulce.

Exista insa si reversul. In perioada de crestere a Lunii acumulam kilograme, dietele esueaza si ne hidratam insuficient pentru ca senzatia de sete este mult diminuata.

Una peste alta uita-te din cand in cand pe cer si vezi ce face Luna ca sa stii la randul tau, cum iti este.

 

Comments

comments

One thought on “Cum te influenteaza Luna

Lasă un răspuns