Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend. 31 octombrie – 1 noiembrie 2020. Luna nouă în Taur

Horoscop pentru weekend. 31 octombrie – 1 noiembrie 2020. Luna nouă în Taur

Horoscop zilnic – 3 decembrie 2020

Probabil acesta este cel mai plin final de săptămână din această toamnă. A doua Lună plină din octombrie, luna albastră, ne va pune în față provocări și oportunități și ne va crea cadrul perfect pentru a ne arăta cine suntem. Momentul astral înseamnă redescoperire de sine, echilibru emoțional, preocupare intensă pentru partea financiară și un acut interes pentru viitor.

Berbec – Ai un final de săptămână cu multe probleme domestice și discuții interesante despre viitor, cu cineva apropiat. Planurile de viitor, făcute sub semnul Lunii pline, sunt de regulă sortite eșecului, pentru că ar trebui să fie un moment de anliză și evaluare, dar nu este cazul acum. De data aceasta strategiile tale sunt însoțite de ambiție și au șanse mari de reușită. Ai grijă ce-ți propui, însă.

Taur Este un moment de glorie pentru tine. Te susține conjunctura astrală, iar ideile fabuloase pe care le ai, vin de la combinația Lună-Uranus, care te inspiră. Nu risipi pe fleacuri momentele foarte bune ale acestui weekend. Concentrează-te pe lucrurile foarte importante din viața ta, fie că sunt legate de afaceri și bani, fie că sunt de ordin sentimental.

Gemeni – Ar fi util să ai două zile de tihnă, în care să eviți orice discuții în contradictoriu, indiferent care este subiectul. Fă-ți timp pentru tine, dedică-te lucrurilor simple, banale, dar foarte necesare pe care trebuie să le faci pentru casă și organizează tot ce se poate, apoi relaxează-te.

Rac – Ai organic nevoie de o schimbare de ritm. Vrei să-ți faci ordine în viață, exact cum ai face ordine într-un sertar cu mărunțișuri și vrei ca totul să fie exclusiv după pofta ta și foarte repede. Nu se poate totul dintr-o dată, dar ai putea începe cu o analiză foarte sinceră a ceea ce ai făcut până acum. În felul acesta vei știi care sunt cele mai bune abordări de viitor. Fii sinceră cu tine.

Citește și: Câtă energie ai în funcție de zodie și cum să-ți dozezi activitatea

Leu – Nu-ți face planuri. Lasă-te în voia ritmului firesc în care curg aceste două zile. Este o perioadă de schimbare, dar pentru tine este lentă, deși radicală. Relațiile sentimentale sunt pe val, așa că vei primi și vei dărui dragoste sinceră.

Fecioară – Este momentul ideal pentru a finaliza un proiect de anvergură, în care ai fost implicată și care ți-a consumat multă energie. Te vei simți eliberată și vei gusta bucuria lucrului dus la bun final, cu succes. Restul perioadei de final de săptămână este potrivit pentru planuri de viitor și pentru acțiuni simple, de rutină.

Balanță – Soarele este în casa banilor, și mai stă acolo și săptămâna viitoare, astfel că este momentul potrivit pentru a te mobiliza și a te ocupa de tot ceea ce ține de munca ta, chiar dacă este weekend. Ai putea avea unele idei extrem de utile pentru parteriatele din care faci parte și asta te va propulsa. Rezervă-ți câteva ore pentru relaxare, acasă, la căldură.

Scorpion – Ești vedeta de drept a momentului. Soarele și Luna îți susțin planurile, oricare ar fi ele, și este un moment excelent pentru tine. Profită de această perioadă cu adevărat specială pe care o traversezi. Pe de altă parte personalitatea ta este modelată și îmbunătățită ceea ce te transformă într-o persoană extrem de agreabilă. De aici îți vin și succesele.

Citește și: Ce fel de mamă ești în funcție de zodie

Săgetător – Sunt două zile de reevaluare și de analiză pentru tine. Ești gânditoare și critică cu tot ceea ce ai făcut până acum. Nu este momentul pentru un bilanț absolut, dar ai putea să faci unele socoteli și să acționezi exact acolo unde simți că lucrurile scârțâie, chiar dacă nu-ți face plăcere.

Capricorn – Stai foarte bine cu tot ceea ce înseamnă relații din exteriorul familiei. Cei apropiați de consideră superficială și detașată de problemele lor. Realitatea este că te-i plictist să le tot repeți ce este bine și ce nu. De data aceasta ai decis să-i lași să se descurce singuri. Bucură-te de zilele libere și ocupă-te de ceea ce-ți face plăcere ție.

Vărsător – Ai intenția de a te reconstrui tu, pe tine. Simți că treci într-o nouă etapă, ceea ce este foarte adevărat. Este o etapă unde cariera și ascensiunea socială sunt prioritare. Pe de altă parte, în acest final de săptămână, vei fi aplecată către plăceri simple și îți vei satisface toate poftele, inclusiv nevoia acută de dulciuri.

Pești – Dovedești înțelepciune, intuiție și o abilitate excepțională în a analiza perspectivele cu risc de conflict. Un final de săptămână calm, pe care ai intens sentimentul că l-ai mai trăit o dată, cu ceva vreme în urmă. Este doar o senzație care vine din mulțumirea de sine, justificată, pe care o guști în aceste zile.

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns