Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 1 Decembrie 2020. O zi cu emoții și sentimente amestecate

Horoscop zilnic – 1 Decembrie 2020. O zi cu emoții și sentimente amestecate

Datele generale ale zilei de 1 Decembrie 2020 – Energia furnizată de eclipsa de Lună, combinată cu momentul de Lună Plină, de ieri – context ideal pentru a trage linie și a face un bilanț, va aduce, pentru ziua de azi, oboseală, tensiuni și o stare generală de apăsare, deși nu există o cauză certă. O parte din momentele foarte complicate ale acestei zile, vin din aspectele dezechilibrate, pe care le face Pluto, Jupiter și Saturn, în raport cu Luna. Emoțiile sunt epuizante, iar peste acestea se adaugă o serie de obligații pe care fiecare trebuie să le îndeplinească.

Berbec – Comunicarea devine intensă, iar nativi din Berbec simt din plin asta pentru că Mercur este exact în casa lor, pe sectorul care activează tot ceea ce ține de comunicare. Te simți avantajată și ai capacitatea de a spune, foarte clar, și argumentat tot ceea ce simți și tot ceea ce aștepți de la cei din jurul tău.

Taur – Cheltuielile pot să devină o mare problmă pentru tine, în următoarea perioadă de timp. Ai bani de recuperat, pe care i-ai împrumutat sau i-ai investit, dar aceștia vor întârzia să ajungă în conturile tale, ceea ce îți dă foarte tare toate calculele peste cap. Nu face niciun fel de cheltieli, nu te aventura în speculații financiare. Nu este momentul.

Gemeni – Ambiția și voința ta de a reuși vor fi în război, pe față, cu sentimentele tale. Asta este o complicație care te obosește și te stresează peste măsură. Nu ai niciun motiv să te îndoiești de capacitatea ta de a-ți îndeplini responsabilitățile. Fiți obiectivă atunci când faci analiza unei situații, chiar dacă rezultatul nu te avantajează.

Rac – Simți nevoia să te izolezi. Să stai singură, tu cu tine și să faci doar ceea ce ai chef, fără să fie nevoie să te pliezi după programul altora sau după nevoile lor. Toată lumea are nevoie din când în când de puțină singurătate. Este vorba și despre o oboseală acumulată pe care nu reușești să o depășești. Este, mai mult ca niciodată, momentul în care ai nevoie de o vacanță. Rezistă, totuși, tentației de a-ți închide telefonul.

Leu – O discuție care pleacă de la bani poate să strice o colaborare care îți aducea avantaje. Este important să poți gestiona corect momentele de tensiune de acest gen și să nu te lași atrasă în discuții care nu vor aduce nimic bun. Nu merită, pentru bani, să strici o prietenie care a funcționat foarte bine pentru că vei simți din plin, golul din viața ta.

Fecioară – Ești foarte preocupată de aspectele spirituale și emoționale din viața ta. Cauți explicații, vrei să primești răspuns la unele întrebări care te-au măcinat de multă vreme și știi foarte bine că acesta este momentul ideal în care poți face asta. Cu toate acestea răspunsurile pe care le cauți nu vin acum. Vor mai întârzia o perioadă.

Citeste si: Cum e copilul fiecărei zodii

Balanță – Tânjești după o vacanță. Deși știi că nu este deloc momentul potrivit pentru așa ceva, visezi cu ochii deschiși la tihna și relaxarea pe care ți-ar aduce-o o călătorie într-un loc plin de soare. Ți-ai dori să ajungi în locuri pline de energie. Ai putea face demersurile pentru a-ți pune în practică planurile. În fond totul presupune o doză de risc. Și un zbor cu avionul și un drum cu bicicleta…

Scorpion – Se produc o serie de schimbări radicale în viața ta. Cineva care a fost extrem de important și de valoros pentru tine se îndepărtează puțin câte puțin în fiecare zi și nu poți face nimic ca să oprești acest fapt. Este dureros pentru tine. Trebuie să știi că uneori viața ne rupe de oamenii la care ținem mult, sau care sunt foarte importanți pentru noi, tocmai ca să ne pună în față alte oportunități, alte provocări.

Săgetător – S-ar putea să existe o tensiune vizibilă și supărătoare între tine și partenerul tău, iar asta te va face să te simți deprimată și fără rost. Oamnii puternici se pot descurca perfect singuri. Oamenii puternici nu depind de cei din jur și sunt capabili să ia mereu viața, cu toate provocările ei, de la început. Dependența de cineva nu-ți este caracteristică. Din contră. Scutură-te și bucură-te de ceea ce ești!

Capricorn – Nu ești în formă astazi. Ai prea multe planuri și prea puțin timp pentru a face tot ceea ce trebuie. În plus nici nu ești sociabilă. Tot ceea ce vrei este să-ți bagi capul în proiectele tale și să fi lăsată în pace. Ai grijă ca toată starea acesta să nu se prelungească, pentru că va fi în defavoarea ta.

Vărsător – Ești în centrul unui vârtej emoțional. O atracție electrizantă pentru cineva, pe care tocmai l-ai întâlnit, este extrem de provocatoare pentru tine. Visezi la o seară romanică, ai nevoie de un partener, care să te accepte așa cum ești și care să te iubească necondiționat. Acest lucru nu este posibil, pentru că sunt alte câteva detalii care trebuie tranșate înainte de a te lansa într-o relație nouă.

Pești – Sunt posibile discuții aprinse cu unii membri din familie, pe teme banale, dar foarte enervante și extrem de stresante pentru tine. Ai putea evita toate situațiile de acest gen, dacă vei refuza comunicarea. Ocupă-te de lucrurile care contează cu adevărat pentru tine și ignoră agitația gălăgioasă din jurul tău.

Citeste si: Rezoluții pentru o viață mai bună și mai sănătoasă în 2021

 

Text: Otilia Ignat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns