Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 11 decembrie 2020. Imaginație, inspirație și intuiție

Horoscop zilnic – 11 decembrie 2020. Imaginație, inspirație și intuiție

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 11 decembrie 2020 – Finalul de săptămână este unul bun. Marte în Berbec aduce beneficii pentru toți nativii, fie că este vorba de beneficii pe plan personal sau profesional. În mod special, azi, avem imaginație, inspirație și o intuiție care ne va surprinde. Este un moment bun pentru meditație, analiză și pentru stabilirea unor obiective cu adevărat utile și necesare. Planurile, indiferent de domeniu, trebui lăsate pentru săptămâna viitoare.   

Berbec – Lucrurile, toate cele care contează cu adevărat, vor lua o întorsătură bună. Ai energie și mai ales inspirație, ceea ca face posibilă abordarea oricăror provocări. Nu rata nicio oportunitate care apare și acceptă propunerile de colaborare pe care le primești.

Taur – Renunță la mândrie și cere ajutor pentru că situația poate să devină critică. Primești un ajutor nesperat de la prieteni. Vei fi uimită de implicarea și devotamentul lor. Toate lucrurile bune pe care le-ai făcut, se întorc, acum înzecit la tine.

Gemeni – Speculează cu încredere latura creativă pentru ca Marie și Soerele te inspiră cum rar s-a mai întâmplat vreodată. Acesta este momentul perfect pentru a face față unor sarcini complexe pe care le-ai amânat. Este momentul să-ți spui opinia și să fii ascultată.

Rac – Nu-ți fie teamă să pășești pe un teritoriu care nu-ți este familiar. Este posibil ca acesta să fie unul din pașii decisivi pe care trebuie să-i faci în carieră, pentru a-ți dovedi ție ce abilități speciale ai și cât ești de adaptabilă. Nu-i mai ignora pe cei dragi.

Citește și: Cum vin succesul și fericirea în functie de zodia ta?

Leu – Primești un bonus de energie ca să duci toate angajamentele acestei săptămâni, care a fost relativ dificilă pentru tine, la bun final. Acesta este un moment bun pentru a-ți stabili strategii în ceea ce privește obiectivele pentru 2021, indiferent dacă este să avansezi în carieră sau să-ți îmbunătățești viața.

Fecioară – Nu-ți fie teamă să abordezi lucrurile cu mult curaj și determinare. Este cel mai bun mod prin care vei pune umărul la rezolvarea lor. Este posibil să ajungi la unele discuții în contradctoriu pe marginea unor detalii. Vei câștiga dezbaterea, doar dacă vei accepta să treci de la vorbe la fapte.

Balanță – De atitudinea ta echilibrată au nevoie, ca de aer, cei din jurul tău. Este un bun moment în care poți să te faci remarcată mai ales prin deciziile logice și practice pe care le propuri. S-ar putea să descoperi că cei din jurul tău au o părere infinit mai bună despre tine, decât cea pe care ți-o imaginai tu.

Scorpion – Fiecare gest al tău reflectă ceea ce ești, dar mai ales aspirațiile pe care le ai. Azi este posibil să fie nevoie de mai mult efort din partea ta pentru a te adapta la ceea ce primești de la astre. Fii calmă și generoasă. Împacă-te cu realitatea pe care o trăiești și fă cumva ca lucrurile să fie folositoare ție și celor dragi ție.

Săgetător – Ai abilitatea de a detecta adevărul, chiar și atunci când lucrurile îți sunt spuse foarte complicat. Ai puterea să vezi exact care este adevărata față a celor de care, cumva, depind de activitatea ta profesională. Profită de asta. Este o șansă prin care poți lua decizii bune care să te ajute să propulsezi în carieră, mai ales.

Capricorn – Te vei confrunta cu dorința acută a partenerului tău de a-și impune punctul de vedere. Nu asta te deranjează cel mai tare, ci faptul că ia decizii radicale, fără să te consulte. Ai două căi: discuți în forță sau îi explici pe un ton categoric că nu accepți așa ceva. Indiferent de răspuns, ai răbdare înainte de a-i întoarce definitiv spatele. Își va da seama că a greșit.

Vărsător – Uneori ai senzația că plutești în ceață și pierzi controlul asupra propriei tale vieți. Azi este una dintre acele zile, în care îți pui mii de întrebări și cauți mii de răspunsuri. Calmează-te și încercă să iei lucrurile pe rând, cu atenție la detalii. Doar în felul acesta realitatea asta cețoasă se va limpezi.

Pești – Este momentul să tragi niște concluzii și să te apuci de treabă cu seriozitate. Doar în felul acesta mai poți să-ți recucerești locul pierdut din topul celor mai buni, unde erai așezată, dar nu mereu după meritele tale. Este bună abilitatea de a comunica și de a răsuci lucrurile în favoarea ta, dar nu funcționează de fiecare dată.

Citește și: Ce trebuie să știi despre Săgetători. Calități, încercări, defecte

Text: Otilia Ignat/ Sursa foto: iStock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns