Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 14 decembrie 2020. O zi magică

Horoscop zilnic – 14 decembrie 2020. O zi magică

Datele generale ale zilei de 14 decembrie 2020 – Azi suntem martorii a două evenimente majore, care sunt poarta către o lume nouă, spre care trebuie să pășim cu îndrăzneală și curaj. Primul: Luna Nouă în Săgetător, al doilea, ultima exlipsă de soare a anului 2020. Nu o să o vedem, dar o să o simțim din plin. Din acest moment o să vedem cum filozofia de viață se va schimba. Cuvintele de ordine vor fi: libertate, imaginație, curaj. Evenimente imprevizibile și neașteptate se pot întâmpla oricând, oricui. Și bune, și rele!

Berbec – Se întâmplă evenimente neașteptate și ai sentimentul că cineva se joacă cu emoțiile tale. Fii atentă la persoanele care vor să-ți pună bețe în roate, chiar de luni. Nu reacționa însă violent, nu protesta, pur și simplu, ignoră! Știi să faci alegerile corecte mereu, dar ăsta nu-i un motiv de laudă. E doar normalitate, pentru tine!

Taur – Încearcă să treci peste această zi în mod neconvențional. Poți avea succes și poți avea o perspectivă complet nouă, doar abordnd lucrurile altfel. Emoțiile s-ar putea să fie la cote foarte înalte. În plus, sunt foarte mult motive care le-ar putea transforma în veritabile explozii. Înceară să-ți păstrezi calmul. Stabilitatea emoțională este esențială.

Gemeni – Astăzi este o zi plină de contradicții pentru tine. Treci rapid de la o stare la alta. Este bulversant și pentru tine și pentru cei din jurul tău. Încearcă să te implici activ în tot ceea ce faci. Există potențial pentru rezultate excepționale, dar asta depinde numai și numai de tine.

Rac – Este o zi magică, grozavă pentru tine. Orice acțiune îți poate aduce recompense. Nu greșești dacă îți exprim sentimentele, chiar și pe cele care te emoționează și pe tine, în mod profund. Ești liberă să te concentrezi pe pasiunile tale, chiar și cu riscul de a fi considerată egoistă.

Leu – Ai tendița de a domina și asta poate să deranjeze. Ego-ul tău este scăpat de sub control. Pe de altă parte, ai fost și ești mereu un lider. De ce să nu domini, atunci? Fii zâmbitoare și comandă cu eleganță. Este și asta o cale eficientă. O soluție bună ar fi să lași puțin spațiu și celor din jurul tău.

Fecioară – Astăzi este o zi împortantă pentru tine. Ai emoții și o stare de tensiune interioară care aproape te sufocă. Cu toate astea reușitele se țin lanț și ai parte de tot ceea ce îți dorești și de tot ceea ce meriți. Vine o perioadă bună, dar trebuie să ai mai multă grijă de starea ta generală de sănătate.

Balanță – Firea ta ușor adaptabilă este cea care te salvează din situațiile neplăcute prin care exită posibilitatea să treci, azi. Ia numai proiectele pentru care știi că ești perfect calificată, pentru că în felul acesta vei culege roadele muncii tale. Nu te aventura în necunoscut. Când te plictisești retrage-te în colțul tău și fă ceea ce îți tihnește.

Scorpion – Ai tendința de a fi foarte dominatoare. Ai mereu dreptate atunci când iei o decizie, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i faci pe cei din jur să se simtă inferiori. Puțină diplomație în plus și ai putea fi vedeta acestei zile. Da! Toate merg bine, în ciuda temerilor pe care (știu) că le ai.

Săgetător – Ai o configurație astrală stranie, ciudată și extrem de complexă, azi. Te simți ca și cum te-ai afla în ochiul ciclonului. Este înțelept din partea ta dacă rămâi concentrată doar pe preocupările zilnice și atât. Nu provoca destinul, nu-ți face planuri, nu face strategii de viitor. Stai cuminte, în banca ta și lasă furtuna asta nebună, să treacă.

Capricorn – Adoptă o atitudine neconvențională și vei putea obține rezultate uimitoare care să pe pună într-o poziție cu adevărat privilegiată. Secretul reușitei este să-ți gestionezi cu calm și multă tărie de caracter emoțiile. Nu te lăsa copleșită de nimic. Poți mereu mult mai mult decât pare la prima vedere.

Vărsător – O serie de situații contrare celor pe care le-ai planificat îți pot da ziua peste cap. Puncte de vedere conflictuale și perspective contradictorii se ciocnesc în fața ta. Ai idei bune, care pot salva situații ce păreau pierdute. Ai rolul de a menține echilibrul în toate situațiile, în special în cele care implică emoțiile și orgoliile celorlalți.

Pești – Această zi ar putea să fie extrem de provocatoare pentru tine. Ești obișnuită să fii în centrul atenției și să ți se facă pe plac, dar astăzi va trebui să faci schimb de roluri. Tu ești cea care trebuie să facă pe plac ceor din jur. Este, până la urmă, tot un mod în care vei atrage atenția asupra ta. Nu te panica, este vorba doar de 24 de ore și apoi, gata, trece!

Citește și: Ce aduce 2021 pentru fiecare zodie. Evenimentele majore

Text: Otilia Ignat/Sursa foto: pixabay.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns