Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 17 februarie 2021. Situații provocatoare și presentimente negative

Horoscop zilnic – 17 februarie 2021. Situații provocatoare și presentimente negative

Horoscop zilnic – 17 februarie 2021.

Datele generale ale zilei de 17 februarie 2021 – Senzații de rușine, remușcare și asumarea vinovățiilor. Asta aduce ziua de azi. Sunt efectele combinate celor două planete majore Saturn și Uranus, combinate cu poziția Lunii. Și pentru ca imaginea zilei să fie completă mai avem și posibile situații provocatoare, ideile și presentimente negative. Soluția este să nu reacționăm excesiv și să ne adaptăm, din mers, schimbărilor care apar. Trebuie să acceptam că este o zi (mai bine, spus o perioadă) încare nu gândim foarte clar. Indiferent de context fiți atenți la ceea ce spuneți și faceți astăzi.

Berbec – Simți o pierdere concretă de energie. Nu te poți concentra și ești apatică. Fii blândă cu tine și rezistă dorinței de a purta război cu oricine te enervează. Ia vitamine și dormi cât se poate de mult. Când dormi nu te enervezi! Vine vești bune de departe.

Taur – Abilitatea ta de a te exprima este pierdută, azi. Împacă-te cu ideea că vei fi prinsă în tot felul de situații limtă pe care va trebui să le gestionezi și cărora va trebui să le faci față, chiar dacă în primul moment te vei simți copleșită și complet depășită. Stai bine cu sănătatea, deci vei rezista efortului de recupera unele pierderi financiare.

Gemeni – Conflictele dintre prietenii tăi și principiile tale se vor acutiza, mai ales că un partener ratează o mare oportunitate pe care i-ai semnalat-o. Natura ta uneori sarcastică și limba ascuțită ar putea afecta unele dintre relațiile tale dacă nu ești atentă. Stresul din carieră este un stimul de care trebuie să profiți. Fă economie de energie. Un pui de somn bun te va scoate mereu din tensiune.

Rac – Ai grijă la neînțelegerile care apar din erorile de comunicare. Rămâi în lumea reală și concentrează-te pe fapte. Va urma o perioadă destul de grea pentru tine, dar le vei dovedi pe toate cel puțin bine. Fii optimistă. Va funcționa ca un semn de bun augur. Fii foarte atentă la ceea ce fac și decid cei din urul tău. Intervenția ta poate să fie salvatoare.

Leu – Ai grijă cum îți cheltui banii. Ține-ți bugetul sub control pentru că se poate evapora, dacă nu ești atentă. Schimbă rutina zilei, dacă vrei să le faci pe toate din lista de azi. Pentru binele psihicului tău ai putea încerca puțină muncă voluntară. La o școală de exemplu sau undeva în comunitatea ta. Te va mobiliza. Fii foarte atentă la felul în care călătorești, indiferent de lungimea drumului.

Fecioară – Oportunitățile vin nechemate, dar trebuie să le vezi și să le foloșești imediat ce apar. Nu lăsa pe nimeni să încerce să te păcălească și ai încredere în intuiția ta dacă simți că ceva nu este în regulă. Ai grijă și de corpul tău. Ultimul lucru pe care îl vrei este să te îmbolnăvești.

Balanță – Încearcă să folosești puterea lui Mercur, aflat în casa ta pentru a păstra lucrurile sub control. Dacă totuși devin stresante, alege să rămâi singură ca să te calmezi. Apar unele răni emoționale. Încearcă să le depășești analizându-te și stând de vorba cu tine. Poți folosi și o oglindă și vorbește cu tine, așa cum ai vorbi cu cel mai bun prieten pe care îl ai.

Scorpion – Nu lăsa gelozia măruntă să-ți consume restul energiei emoționale pe care o mai ai. Nu ești în concurență cu nimeni. Continuă să te concentrezi pe lucrurile care contează și folosește orice scuze vrei pentru a nu lăsa nicio dramă să-ți tulbure liniștea sufletească. Știi care este adevărul tău și ar trebui să-ți fie suficient.

Săgetător – Ești zodia atinsă de aripa îngerilor. Cu toate acestea, nu spera să ajungi la ceea ce vrei doar prin noroc. În ciuda semnelor bune, trebuie totuși să fii atentă la cum merg lucruile în jurul tău. Preocupă-te de tine, dar asta înseamnă să-ți faci treburile la care te-ai angajat.

Capricorn – Un prieten poatefi atens de o depresie adâncă și are nevoie de susținerea ta. Pragmatică cum ești este posibil să-l ignori, dar ar fi păcat. Nu-ți pierde vremea cu gânduri negative. Fă-ți treaba și bucură-te de oportunități de creștere și schimbare în bine. Ceea ce începe ca o zi obișnuită ar putea fi o zi memorabilă. Încearcă să-ți schimbi modul de gândire despre un anumit subiect dacă dorești să obții armonie.

Vărsător –  Cineva, poate o persoană cu putere de decizie, dintr-un grup în care te afli îți poate cere ajutorul. Probabil că nu vrei să o faci, pentru că ai planuri. Nu-ți fie frică să spui nu. Energia creativă este la cote foarte ridicate și imaginația lucrează intens. Nu este momentul, însă pentru fantezie, reposabilitățile asumate sunt prioritare.

Pești – Caută modalități  noi prin care să-ți gestionezi stresul, eventual dintre cele care nu implică cumpărături haotice de care nu ai nevoie. Întrebarea care te va măcina perioada următoare este cum transformi visele în realitate? Poate că ar fi bine să te întrebi dacă visele sunt realiste.

Text: Otilia Ignat/ sursa foto:pixabay.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns