Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 18 decembrie 2020. Primele semne

Horoscop zilnic – 18 decembrie 2020. Primele semne

Datele generale ale zilei de 18 decembrie 2020 – Apar primele semne ale schimbărilor majore la care o să fim parte în zilele, săptămânile și lunile care urmează. În sufletul nostru știm ce trebuie schimbat. Marte, Venus și Chiron sunt suportul care ne ajută să luăm decizii, dar și să ne echilibrăm relația sentimentală. Mintea este conducătorul acestei zile, nu inima, așa că ascultă-ți rațiunea.  

Berbec – Este important să-ți analizezi cu atenție sentimentele și să decizi rațional. O mică analiză este necesară îți va face bine, dar îți va clarifica multe aspecte ale realității aglomerate în care trăiești. Ignoră vocea mică de pe umăr care te îndeamnă la rele… Nu e momentul!

Taur – Este o zi aglomerată și ai câteva confruntări pe care trebuie să le câștigi. Nu le poți evita, chiar dacă îți dorești foarte tare asta. Este posibil ca partenerul tău să facă presiuni și să te îndemne să iei alte decizii decât cele pe care le vrei. Poate că ar trebui să-l asculți.

Gemeni – S-ar putea să te simți obosită. Chiar și așa este un moment bun pentru a face un bilanț obiectiv asupra vieții tale. S-ar putea să primești vești care să te supere, despre cineva apropiat. Acesta este un moment bun pentru a te baza pe partenerul tăi care te înțelege și te susține.

Rac –  Ai darul de a-i convinge pe cei din jur cu dorințele și ideile tale. Mai mult, ești cea care își învață copiii despre viață, responsabilități și tradiții. La rândul tău înveți ceva ce nu știai. Nu trebuie să uiți niciodată că educația înseamnă comunicare, iar esența comunicării este schimbul de idei.

Leu – S-ar putea să apară momente de tensiune. Oboseala adunată din ultimele zile începe să-și spună cuvântul. Este posibil să te cerți cu cineva apropiat, dar s-ar putea să existe și un motiv temeinic pentru care se întâmplă acest lucru. Este o zi bună pentru a face clarificările necesare și a stabili căi noi de comunicare.

Fecioară – Nu trebuie să-ți trăiești viața după reguli. Libertatea ta este foarte importantă pentru tine și, în ciuda independenței de care ai nevoie, lași pe cineva drag să decidă pentru tine. Astăzi ar trebui să începi cu adevărat să te gândești la cât de total este cuvântul „angajament” pentru tine.

Balanță – Poți înțelege foarte bine care este scopul tău și care este misiunea ta, uitându-te în urmă la suportul pe care l-ai oferit, zi de zi, celor care contează pentru tine. În felul acesta vei descoperi că eforturile tale nu au fost niciodată în zadar și că o să vină vremea când se vor întoarce la tine înzecit.

Scorpion – Nu poți să alergi continuu de la o activitate la alta. Trebuie să faci o pauză din când în când și să-ți tragi sufletul, sau să faci ceva ce îți place. Ai toată energia de care ai nevoie, dar asta nu înseamnă că trebuie să întorci lumea cu fundul în sus. Ai multe planuri și ești puțin agitaă pentru că realizarea lor nu depinde de tine.

Săgetător – Schimbările te-au zăpăcit anul acesta, dar trebuie să le suporți, mai ales că vin altele. Ai putea încerca să te lași în voia valurilor și să nu mai dai atenție lucrurilor care nu contează. Uneori indiferența este utilă și nu este neapărat o dovadă de nepăsare. Concentrază-te pe problemele tale cele mai intime. Acolo este cheia.

Capricorn – Ești dezamăgită și ai o profundă undă de regret pentru unele decizii luate cu ceva vreme în urmă. Recunoașterea greșelilor este cea mai bună cale prin care acestea pot fi iertate și, ulterior, reparate. Încearcă să depășești momentul de pesimism care te-a copleșit și să privești cu mai multă încredere înainte. Niciodată nu este chiar atât de greu pe cât pare.

Vărsător – Nu tot ceea ce ți se întâmplă este din vina astrelor. Deseori ești singura responsabilă pentru complicațiile în care intri de bună voie. Partea bună este că tot așa cum le provoci, tot la fel trebuie să găsești calea prin care să le depășești.

Pești – Acorzi îngăduință celor care nu merită și ești intransigentă cu cei care sunt alături de tine. O revizuire a comportamentului ar fi utilă și pentru tine și pentru cei din jurul tău. Ai mai multă grijă de sănătate, nu te mai enerva pentru orice fleac și rămâi exagerat de prudentă. Este mai bine așa.

Citeste si: Ce aduce 2021 pentru fiecare zodie. Evenimentele majore

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pixabay.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns