Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 18 februarie 2021. O schimbare dramatică

Horoscop zilnic – 18 februarie 2021. O schimbare dramatică

Horoscop zilnic – 18 februarie 2021. O schimbare dramatică

Datele generale ale zilei de 18 februarie – O întorsătură dramatică a evenimentelor este probabilă în această dimineață. S-ar putea să fim tentați să ne opunem schimbărilor, ceea ce ne poate complica radical viața. Soarele va trece în Pești, ceea ce ne va aduce un plus de energie. S-ar putea să ne simțim nevoiți să acceptăm situațiile care vin peste noi, chiar dacă unele dintre ele sunt ciudate și neplăcute.

Berbec – Nu este momentul pentru schimbări radicale în viața din familie, deși ai destule motive să vrei asta. Ești avantajată profesional azi, și este momentul cel mai bun în care poți cere ceea ce știi că ți se cuvine, pentru că sunt șanse foarte mari să primești.

Taur –  Nu poți fi perfectă în fiecare zi, dar ăsta nu este un capăt de țară! Nu este una dintre cele mai bune zile, dar poți trece peste asta fără prea mari angoase. Ești foarte curioasă și vrei să afli detalii care nu te privesc, iar asta îți complică inutil viața. Ești îngrijorată de viitor.

Gemeni – S-ar putea să existe o problemă care îți va da mari bătăi de cap. Este posibil să nu înțelegi bine realitatea. Energia zilei va aduce această chestiune, oarecum delicată, în centrul atenției. Încercă să rămâi echilibrată și să obții o nouă perspectivă asupra acestei situații, înainte de a lua decizii.

Rac – Ai sentimentul că te lovești de un zid de cărămidă. Intensitatea zilei te poate face să te simți descumpănită, dezorientată, ca într-o oală sub presiune. Încercă să nu amesteci lucrurile. Dă-ți seama că o mare parte din nebunia din jur este doar rodul imaginației tale.

Leu – Orice idee este valoroasă așa că nu ezita să spui ce gândești. Intuiția este una din armele tale secrete pe care trebuie să te bazezi. Ești unul din nativii care pot face lucruri admirabile, azi și în zilele care vor urma, pentru că ai structura astrală care te susține. Este important să nu-ți exteriorizezi spaimele pentru că cei din jurul tău le pot interpreta greșit.

Fecioară – Frustrarea este cuvântul zilei pentru tine, azi. Te simți stingheră, abandonată, fără un rost anume, poate chiar fără scop. Este doar o senzație, care nu are fundament și se datorează astrelor care fac combinații nepotrivite pentru psihicul tău. Nu te lăsa prinsă în discuții contradictorii.

Balanță – S-ar putea să ai multe lucruri de făcut azi. Fă doar ce poți și lasă restul. Incertitudinile legate de bani ar putea fi, de asemenea, o problemă la care nu mai trebuie să te gândești. Acceptă realitatea și fă un plan de viitor, care să fie productiv.

Scorpion – Nu ești deloc dispusă să comunici. Vei îmbina obligațiile pe care le ai de dus la capăt azi, cu micile tale plăceri și în felul acesta vei reuși să treci peste această zi. Ai de ales între mai multe planuri pentru după-amiază. Cel mai bine ar fi să te relaxezi și să scapi de anxietate.

Săgetător – Sentimentele negative față de anumite persoane îți afectează sănătatea. Împacă-te cu persoanele pe care ești supărată/certată. Te poți schimba în bine și să privești viața în doi cu alți ochi, numai dacă îți dorești acest lucru. Se cere mult de la tine și faci tot ce-ți stă în putere să demonstrezi că poți să te descurci.

Capricorn – Viața îți oferă lecții pe care trebuie să ți le însusești. S-ar putea să te fi certat cu partenerul tău și acum să-ți pară rău pentru vorbele pe care i le-ai spus la supărare. Cere-ți scuze! E posibil să circule niște zvonuri despre tine, nu tocmai bune. Repară-ți imaginea spunând clar cum stau lucrurile.

Vărsător – Concentrează-te la tot ce faci, riscul de a face greșeli este foarte ridicat. E o zi potrivită pentru a începe un proiect important. Să nu-ți fie frică de provocări! E o perioadă favorabilă, în care poți să te afirmi și să obții mari satisfacții și recunoaștere.

Pești –  Entuziasmul este bun, dar trebuie păstrate niște limite înainte de a fi periculos pentru tine și pentru cei dragi ție. Entuziasum te poate împinge la exagerări și la excese care nu aduc nimic bun. Temperează aceste emoții sau orientează-le către manifestări pozitive.

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: iStock

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns