Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 19 februarie 2021 (și detalii pentru weekend). Trecem în zodia Peștilor

Horoscop zilnic – 19 februarie 2021 (și detalii pentru weekend). Trecem în zodia Peștilor

19 februarie 2021

Datele generale ale perioadei 19- 21 februarie – După un sezon intens în Varsator, trecem într-o perioadă mai blândă, de azi, când Soarele trece în casa zodiei Peștilor. La mulți ani, nativilor! Zodia ne aduce compasiune, imaginație debordantă și empatie. Multe planete rămân ancorate pe casa Vărsătorului ceea ce va spori efectul benfic.

Vineri este o zi bună, energică, deși nu lipsesc problemele, mai ales cele legate de comunicareși trafic, în general.  

Sâmbătă, Mercur iese din mersul retrograd, ceea ce va fi echivalentul unui sentiment profund de ușurare colectivă.

Duminică, asteroidul Ceres, care reprezintă natura, hrana și relațiile de familie, trece în Berbec, în primul semn al zodiacului, iar acesta este un moment ideal pentru a începe ceva care are legătură cu nevoile noastre primară (casă, familie). Cu intuiția sporită mult, ca urmare a Soarelui în Pești, acesta este un moment bun pentru casă și familie.

Berbec – Ai depășit șocul provocat de retogradarea lui Mercur, așa că este momentul să te bucuri de perspectivele noi pe care ți le oferă viața. Ai ocazia de a cocheta și a te distra într-o companie romantică și fermecătoare. Sunt avantajate proiectele personale și ai oportunitatea de a-ți impune punctul de vedere.

În weekend Primești o confirmare pe care o așteptai de ceva vreme și care vine să-ți dovedească că stategia folosită de tine a fost eficientă. Îți petreci zilele libere acasă, alături de cei dragi și asta te relexează. Activitățile domestice te vor elibera de stres. Ai putea experimenta câteva stări psihice puternice sâmbătă și acest lucru nu îți va face bine.

Taur –  Ziua de vineri îți oferă vibrații pozitive. Folosește acest impuls de energie pentru a-ți crea planuri noi și strategii de viitor, care să te ajute și în profesie și în viața ta intimă. Înainte de a lua orice decizie – mare sau mică – acordă atenție tuturor detaliilor. S-ar putea să treci cu vederea amanunte importante.

În weekend – Proiectele la care ai lucrat au fost apreciate. Poți aștepta beneficiile financiare și o eventuală avansare în carieră. Profită de zilele libere, pentru că săptămâna viitoare va fi aglomerată și foarte plină. Fă-ți proiecte și planuri, dar cu realism.

Gemeni – Ziua de azi este ceva mai complicată, dar se încheie cu bine. Ar fi util dacă ai asculta sfaturile pe care le primești de la un prieten. Este plin de intenții bune. Pur și simplu vrea să te ajute. Profită de momentele de romantism.

În weekend Ai nevoie de relaxare. Este posibil să ceri prea mult de la partenerul de viață. O parte din dorințe se vor materializa, dar este bine să ai grijă ce îți dorești. Bucură-te de ceea ce ai, înainte de a te întrista pentru ceea ce ai pierdut.

Rac – Vineri este o zi cu foarte multe oportunități. Este momentul unor noi începuturi în casa ta și în viața privată. Începi să construiești viața pe care o dorești și la care ai visat. Te angajezi în proiecte pe termen lung, deși nu este exclus ca acestea să fie foarte diferite de planurile și aspirațiile tale.

În weekend –  Este posibil să te simți într-un mod deosebit din punct de vedere psihic și s-ar putea să te confrunți cu unele presimțiri care se vor adeveri. Acesta este un moment bun pentru a-ți antrena abilitățile psihice. Ai porniri spirituale.

Leu – Din fericire, săptămâna se termină cu bine, după ce ultimele zile au fost foarte complicate. Acesta este momentul perfect pentru a străluci în timpul unei ședințe. Ideile tale creative vor fi apreciate. Este o zi bună în care ești atinsă de un moment de genialitate. Profită!

În weekend Ești foarte receptivă la mesajele telepatice și la rândul tău ești un bun transmițător. Deși te simți bine singură, în acest weekend casa o să-ți fie plină. Vei cunoaște oameni interesanți și este posibil ca unii să-ți devină prieteni pe viață.

Fecioară – Stresul banilor ar putea reveni, dar ai capacitatea de a gestiona corect și eficient lucrurile. Ai echilibrul de care ai maximă nevoie, ca să poți jongla cu relațiile personale și cu cele de afaceri. Poate fi o zi minunată, dacă profiți de oportunitățile care apar.

În weekend – Apar schimbări bruște și neașteptate care te-ar putea face să te simți un pic confuză, dezorientată și îndoielnică cu privire la viitor. Schimbările acestea, care par ciudate acum, pot fi benefice nu numai pentru cariera ta, ci și pentru finanțele tale. Cei cu autoritate ți-au remarcat abilitățile. Nu te mai gândi la asta și bucură-te de cei dragi, în acest weekend.

Balanță – Din fericire, totul se așază în făgașul cel bun și se limpezește. Acesta este un moment minunat pentru a începe ceva nou sau pentru a veni cu câteva idei strălucite care să te scoata în evidență la job. Este o zi bună, care se termină și mai bine, alături de jumătatea ta.

În weekend Ai toate motivele să-ți petreci acest final de săptămână după pofta inimii și să faci exact ceea ce te face să te simți bine. Împarte starea aceasta bună cu partenerul tău!

Scorpion – Este activată intens dorința ta de a ieși în față, de a te afirma, de a te face remarcată și de a primi laude. Concentrează-te pe relațiile personale și străduiește-te să-ți fie iertate greșelile mai vechi. Vezi ce mai poți face bun pentru oamenii pe care îi iubești și treci la fapte!

În weekend Dacă vrei să progresezi trebuie să începi prin a face câteva clarificări în gândurile și sentimentele tale. Ți-ar fi util dacă ai apela la practici precum meditația sau dezvoltarea personală. Te-ai mai echilibra puțin și ți-ai mai tempera din pornirile nervoase și ai reuși să ții stresul sub control.

Săgetător –Este o zi bună care aduce speranță și tonus, astfel că săptămâna de muncă se încheie cu o notă pozitivă, plină de oportunități. Este momentul să-ți faci noi prieteni și să-ți extinzi cercul social. Primești, dar în traistă trebuie să pui singură!

În weekend Este posibil să începi, în acest weekend, o nouă poveste de dragoste. Dacă ești într-o relație, aceasta se va putea amplifica, pentru că îți vei schimba total percepția despre el. Ideea este că ceea ce va începe sâmbăta aceasta va deveni o conexiune pe tot parcursul vieții, iar legăturile vor fi adânci.

Capricorn – Vorbind sincer, este momentul să lași deoparte aerele de superioritate și să nu mai facă atâta gălăgie cu sacrificiile tale. Muncești pentru că nu poți trăi altfel, pentru așa este firea ta. Este momentul ideal pentru a arăta o nouă față a personalității tale.

În weekend Ești într-o dispoziție specială tot weekendul. Faci o grămadă de treburi și, culmea, gășești timp și pentru micile tale bucurii. Deși aparent este în formă maximă și pari binedispusă, ești foarte agitată, stresată și teribil de îngrijorată pentru viitor. Cel mai bine este să-ți amintești că ai mai trecut prin astfel de sări și mereu ai reușit să ieși la liman.

Vărsător – O nouă descoperire ți-ar putea schimba complet punctul de vedere despre lume și viață. Continuă să-ți hrănești mintea cu informații cât mai diverse. Sunt favorizate noile aventuri, Soarele în Pești este benefic pentru tine și-ți încurajează ideile, chiar și pe cele foarte bizare, tipice ție.

În weekend Ești foarte intuitivă, din fire, dar în aceste zile vei avea ocazia de a vedea direct în mintea și sufletul oamenilor, ceea ce-ți aduce o stare incredibilă de superioritate. Folosește această stare și nu lăsa rațiunea să-ți blocheze beneficiul astral pe care îl ai. Poți simți nevoile altora, așa că ai putea prim recunoștința lor. Relațiile romantice sunt calde și intime.

19 februarie 2021

Pești –  Începe cea mai bună etapă a acestui an, pentru tine. Ești pozitivă, energică, inspirată și calmă, iar abilitățile tale intuitive sunt la cote maxime. Combinat asta înseamnă avantaje și beneficii. Este esențial să fructivici la maximum posibil momentul. Fii îndrăzneață și încearcă să faci lucrurile în ordinea lor cea corectă.

În weekend Inspirația creativă pe care o ai în acest weekend ar putea să provină de la o combinție astrală care te avantajează. Folosește această stare pentru a face proiecte și planuri. Impune-ți punctul de vedere și lasă-te inspirată de astre!

Text: Otilia Ignat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns