Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 19 ianuarie 2021. Intrăm în zodia Vărsătorului!

Horoscop zilnic – 19 ianuarie 2021. Intrăm în zodia Vărsătorului!

Datele generale ale zilei de 19 ianuarie 2021 – Soarele se mută în Vărsător mai târziu în cursul serii acestei zilei, ceea ce ne va determina să simțim o nevoie acută de reconectare cu toți cei pe care nu i-ai mai văzut sau nu ai mai vorbit de ceva timp. Este o perioadă în care o să înțelegem că suntem toți conectați și depindem unii de alții.

Berbec – Ia o pauză de la rutina zilnică și coboară în lumea reală. Lumea va rezista o zi fără efortul tău continuu. Este momentul ideal să te gândești la cei dragi și la cei care înseamnă ceva pentru tine. Bucură-te de această zi și de ocaziile pecare le aduce.

Taur – Lucrurile curg bine azi. Ar trebui să găsești o mare plăcere în compania altora. S-ar putea să existe un element de fantezie în jurul acestei zile care să te facă să pierzi timp aiurea. Nu ar trebui să fie o mare problemă.

Gemeni – Nu încerca să dai răspunsuri la provocările pe care le primești azi, pentru că probabil vei ajunge să te simți frustrată. Uneori lucrurile merg mai bine în mod automat. Astăzi nu este vorba despre găsirea de soluții la probleme, ci despre a te bucura de ceea ce ai învățat și realizat deja.

Rac –  Lasă partea ta copilărească să iasă la iveală și să se joace. Visele tale sunt în plină forță, așa că lasă-le să calea deschisă. Bucură-te de conversații ușoare cu prietenii despre ceîți face plăcere. Aceasta este o zi bună perfectă pentru a-ți îmbunătăți aspectul general.

Leu – Ia o pauză de la rutina de zi cu zi și fă altceva. Aceasta este o zi perfectă pentru merge mai departe cu idei și vise mari, mai degrabă decât cu angajamente și răspunsuri. Distrează-te! Toate activitățile de grup (evident, online) sunt puternic favorizate. Nu poți greși vorbind despre cele mai recente evenimente din viața ta.

Fecioară – S-ar putea să simți că ceva s-a schimbat brusc pentru tine. Este parte din evoluția ta. Primești răspunsuri la întrebări complexe. Fantezia și o atitudine jucăușă te vor ajuta. Răspândește-ți ideile în lume și încurajați-i pe alții să se alăture viselor tale.

Balanță – Lucrurile pot părea suprarealiste astăzi, așa că nu lua prea în serios ceea ce auzi. Este o zi potrivită pentru conexiuni, aranjamete și strategii. Este o zi bună și pentru a-ți împărtăși visele, oricât de exagerate ar suna. Este posibil să fii privită ca și cum ai fi o ciudățenie, dar numai din invidie!

Scorpion – S-ar putea să-ți fie greu să iei o decizie din cazua emoțiilor pe care le simți. O problemă sensibilă te poate întrista, lăsându-ți senzația că ești într-un câmp de luptă. S-ar putea să dorești să lași pe altcineva să preia conducerea, astfel încât să scapi d eunele dintre obligațiile pe care le ai.

Săgetător – Pune la îndoială validitatea oricărei situații conflictuale. Orice discuție este utilă, chiar dacă este în contradicție. S-ar putea să descoperi că oamenii acționează pe baza informațiilor incomplete și au nevoie de lămuriri. Fii calmă și explică cum stau lucrurile în realitate. Cuvintele pot fi încărcate cu emoții puternice, deci fii blândă.

Capricorn – Astăzi este o zi minunată pentru tine. Ar trebui să te bucuri de o conversație jucăușă, care este pe gustul tău. Probabil că fantezia va juca un rol important în evenimente de azi și s-ar putea să visezi cu ochii deschiși. Nu te raporta neapărat la realitatea care îți este impuns, ci stai în lumea ta unde este bine și colorat. Bucură-te de lumea ta fantastică.

Vărsător – Soarele a intrat în casa ta, dat te vei simți confuză azi. Te simți tentată să acționezi, dar unele dintre piese par să lipsească. Ai putea să iei o decizie importantă, dar din moment ce nu ai toată imaginea în față, poate că este mai bine să mai stai.

Pești – Fii vedeta propriului tău film și fii mândră de rolul pe care îl joci. S-ar putea să vă regăsiți în pielea mai multor personaje, în funcție de starea de spirit a orei. Există o strălucire specială în ochi tăi pe care ar trebui să o împărtășești deschis, cu alții. Ești unde trebuie! Bucură-te în compania celor pe care îi iubești!

Citeste si: De ce crește numărul femeilor care aleg să fie singure

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pexels.com

Comments

comments

Lasă un răspuns