Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 20 ianuarie 2021. Suntem brutali și arțăgoși

Horoscop zilnic – 20 ianuarie 2021. Suntem brutali și arțăgoși

Datele generale ale zilei de 20 ianuarie 2021 – Pluto ne face brutali și arțăgoși. Partea bună este ca avem perioade de acțiune intensă, compulsivă, care în final se va dovedi eficientă. Nu poate fi omis faptul că, dacă în ultimul timp am experimentat un sentiment de pace și echilibru, aceste emoții și comportamente intense de azi nu vor avea efect  major, dar este posibil să încurce niște planuri și proiecte care trebuiau definitivate, azi. Ar fi indicat să evităm conflictele cu familia, prietenii, partenerii sau colegii.

Berbec – Un coleg de muncă ar putea să-ți ceară ajutor, dar probabil că nu vei putea să-ți dai seama ce nevoie are cu adevărat. Simpatia și înțelegerea sunt probabil ceea ce-ți cere. Ești cea mai bună persoană pentru a face asta acum.

Citește și: Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie

Taur – Problemele legate de bani ar putea avea nevoie de atenția ta astăzi, și probabil că nu te afli în locul potrivit pentru a face planuri sau a găsi soluții. Cu toate acestea, dacă nu  încerci, vei fi stresată toată ziua.

Gemeni – Păstrează secretele care îți sunt împărtășite pentru că doar așa vei fi apreciată ca prietenă. Fii calmă la serviciu și nu spune tot ceea ce-ți trece prin cap. Acasă este totul bine, deși ai senzația că nimic nu merge cum ți-ai fi dorit.

Rac –  Inexplicabil ai o viață socială foarte activă. Este inexplicabil pentru că ești una din puținele semne zodiacale care are abilități sociale azi. Este ca și cum ai vorbii în pustie de una singură. Este spectaculos faptul că asta nu te deranjează.

Leu – Ești inspirată și înțeleaptă. Ai capacitea de a face totul bine și la timp, iar asta este un motiv de mare satisfacție profesională pentru tine. Acasă copiii sau personele care depind de tine ar putea avea mici probleme. Fă-ți timp să îi ajuți și să simtă că ești alături de ei.

Fecioară – Ce ai spune dacă oportunitățile astrale arată că este aproape inevitabil un angajament total pe viață? O căsătorie, un copil, sunt mai probabile ca niciodată. Dacă ai trecut de această etapă de viață se întâmplă ceva major și bun, care te va emoționa și te va energiza.

Balanță – Sănătatea își face ceva probleme azi. Nu te alarma, nu este nimic grav, dar sfatul unui medic este necesar, mai mult ca să te liniștești si să nu-ți faci griji inutile. Ai mare grijă de jumătatea ta, nu-l stresa cu temerile tale. Le are și el pe ale lui.

Scorpion – Ești optimistă și ai planuri de viitor. Nu exagera însă. Te poți îndrăgosti, poți lua decizii neașteptate și imprevizibile, dar efectele se vor întoarce la tine multiplicate și va trebui să le faci față atunci când starea de energie debordantă de acum, va fi trecut. Mai multă cumpătare ar fi necesară.

Săgetător – Este posibil ca un prieten sau un partener romantic să nu comunice cu tine așa cum ți-ai dori. Chiar dacă ceri lămuriri este posibil ca răspunsurile să fie evazive. Insistența nu va fi apreciată. Poate că este mai bine să-l lași în pace. Îți va spune despre ce este vorba când va considera necesar.

Capricorn – Viața familiei, viața în familie este prioritatea ta zero azi. Lași la o parte orice altă preocupare și te dedici exclusiv casei și celor din jur. O să primești în schimb toată dragostea și recunoștiința lor, fapt care te va face să strălucești și te va încărca cu energie pozitivă.

Vărsător – Abilitățile tale intuitive sunt la cote maxime azi. Stai foarte bine la capitolul comunicare. Cu toate acestea este esențial să eviți orice discuție în contradictoriu. Înearcă să spui ceea ce vrei să spui pe principiul medicamentului amar care se ia cu miere. Dacă folosești această abilitate, va fi foarte bine.

Pești – Contează în mod esențial pentru tine valorile personale: principiile, ambițiile și planurile tale. Ești capabilă să calci pe cadavre, nu ții seama de nici un sfat și faci doar ceea ce te face pe tine să te simți bine. Ești radicală și neprietenoasă. Ar fi bine să te reevaluezi puțin. E spre binele tău.

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns