Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 21 decembrie 2020. Solstițiul de iarnă, marea conjunție, noua eră

Horoscop zilnic – 21 decembrie 2020. Solstițiul de iarnă, marea conjunție, noua eră

Datele generale ale zilei de 21 decembrie 2020 – Azi, Soarele intră în zodia dură, tenace și ambițioasă a Capricornului și vom profita fiecare, într-o măsură mai mare sau mai mică, de calitățile acestuia. Este ziua Solstițiului de iarna și ziua marii conjuncții dintre Jupiter și Saturn, moment în care trecem în noua era. Schimbările vor fi mari, importante, dar mai ales bune!

Este o perioadă propice analizelor, putem decide ce are, cu adevărat, valoare pe termen lung pentru noi și dacă suntem pe drumul cel bun. O perioadă de succes pentru unii și un moment de reevaluare pentru alții. Este cea mai bună modalitate în care finalizăm anul transformării.

Un sfat: suntem toți conectați, iar pentru a nu repeta greșelile din trecut, trebuie să învățăm bine lecțiile primite și să le păstrăm în sufletele noastre.

Citeste si: Horoscopul banilor. Ce zodii o vor duce bine și ce zodii vor avea probleme în 2021

Berbec – Zilele rămase din acest decembrie sunt un punct de cotitură și totul începe azi. Planetele puternice, Saturn și Jupiter se mută în sectorul care vizează aspirațiile și proiectele pentru prima dată după mulți ani. Concentrază-te asupra comunității și asupra vieții sociale și pregătește-te pentru lecțile care vor sosi din 2021.

Taur – Soarele te împinge de la spate și este momentul să decizi și să planifici lucrurile esențiale ale anului 2021. Ia în calcul inclusiv problemele care țin de școală sau comunicare. Dacă te-ai gândit la călătorii, este momentul perfect pentru a stabili unde vrei să mergi anul următor.

Gemeni – Sunt avantajate sectoarele care țin de comunicare, planificare și strategii pentru viitor. Planetele puternice Saturn și Jupiter sunt aliați tăi timp de o lună de zile de acum înainte și vei putea duce la bun final unele dintre cele mai importante proiecte ale anului 2020 care nu s-au finalizat.

Rac –  Jupiter și Saturn activează tot ceea ce ține de suflet, intimitate și sentimente și fac ca ideea unei alianțe (indiferent de tipul ei) să fie mai actuală ca niciodată în 2021, dar și pentru următorii zece ani de acum înainte. Ai posibilitatea de a face angajamente puternice, care ar putea dura toată viața.

Leu – Azi este un al doilea moment important al lunii decembrie, pentru tine. Angajamentele pe care le faci sunt foarte puternice și trebuie duse la îndeplinire. Din alte puncte de vedere este posibil să începi un nou capitol în viața ta. Unele relații se vor răcii, altele se vor strânge, dar depinde de tine ce alegeri faci și care este scopul lor.

Fecioară – Este o perioadă foarte echilibrată pentru tine. Ești mulțumită că ți-ai impus punctul de vedere și poți decide asupra lucrulor care contează pentru tine. Rutina te mulțumește. Atmosfera din casă este lină, caldă și este foarte multă veselie, iar asta ți se datorează.

Balanță – Evenimentul zilei este că Saturn și Jupiter se mută în zona romantismului, a iubirii și prieteniei, iar creativitatea ta este la cote ridicate oferindu-ți suportul de care ai nevoie pentru sărbători frumoase și calde alaturi de cei care contează cu adevărat pentru tine. 

Scorpion – Negocierile și propunerile legate de viitor sunt pe primul plan azi. Pentru tine zilele de vacanță mai întârzie puțin. Stai foarte bine la capitolul comunicare ceea ce îți este de un real ajutor. Ai multe planuri și proiecte de viitor, dar nu toate se vor putea realiza. Mai multă îngăduință față de cei din jur, ți-ar fi de folos.

Săgetător – Ai parte de evenimente interesante azi. Ești foarte concentrată pe ceea ce înseamnă colaborări, relații și comunicare, deși nu toate merg bine. Finanțele ar putea să fie o problemă, dar și un imbold care te va ajuta să primești mai multe beneficii în anul următor.

Capricorn – Saturn și Jupiter pleacă din semnul tău zodial. Nu  regreta asta! O să te simți mai bine, vei fi mai degajată, dar mai puțin intuitivă. Primești în schimb prosperitate. În următoarele săptămâni ești lider și totul se va mișca doar după dorința ta. Profită!

Vărsător – Soarele te înseamnă la solitudine. Nu te deranjază asta pentru că faci parte din categoria celor fericiți care nu se plictisec niciodată și care se simt bine atunci când pot sta cu gândurile lor. Este perioada în care te poți instrui singură, te poți dedica lucrurilor care îți fac plăcere și să faci planuri de viitor.

Pești – Pui accent pe tot ceea ce înseamnă aspecte sociale, relații și comunicare. Ești înconjurată de gândurile bune ale amicilor, rudelor și prietenilor și primești energia lor sufletească. Nu este totul roz, dar este bine și trebuie să recunoști asta.

Citeste si: Ce aduce 2021 pentru fiecare zodie. Evenimentele majore

Text: Otilia Ignat/ Sursa foto: pixabay.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns