Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 21 ianuarie 2021. O zi foarte plină și bună

Horoscop zilnic – 21 ianuarie 2021. O zi foarte plină și bună

Datele generale ale zilei de 21 ianuarie 2021 – Conjuncția Lună-Uranus implică impulsivitate, nu doar cu noi și relațiile umane, ci și cu ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Au loc schimbări bruște și intense. Este ziua perfectă pentru a avea încredere în intuiție și a ne alege drumul în funcție de ceea ce trebuie, nu de ceea ce ne place. Este o zi, care începe o perioadă, în care lupta pentru cauze juste va avea valoare și va fi prețuită.  

Beneficiile zilei sunt legate de bani, pe care îi putem avea, ca răsplată pentru muncă, dar și de perspective pozitive în viață și speranța că SE POATE și că PUTEM!  

Berbec – Fă ceea ce simți că este necesar pentru cei dragi ție și nu te pierde în lamentări sau angoase. Sunt inutile! Evenimentele care te uimesc își vor urma cursul indiferent cât de tare te vor speria. În consecință panica nu te ajută cu nimic. Nu ai posibilitatea să faci nimic pentru a le schimba, așa că reținerea și o atitudine constructivă sunt singurele alternative corecte.

Taur – Muncești foarte mult. Pui carieră înaintea familiei, ceea ce până la un punct nu este deloc bine. Ai nevoie de bani și te gândești să te împrumuți. Numai dacă îți trebuie urgent și pentru lucruri importante, cum ar fi sănătatea, altfel încearcă să te descurci cu ce ai. Poartă-te frumos cu partenerul, fă-i o surpriză, spune-i că îl iubești.

Gemeni – Deși în aer este energie și voie bună, tu nu ești în formă maximă. Ești obosită și o problemă pe care nu o spui nimănui nu-ți dă pace. Cel mai bine ar fi să stai de vorbă cu jumătatea ta și să găsiți o cale de mijloc. Oricum nu-i chiar așa de grav cum pare!

Rac – O zi cu schimbări de stare și dispoziție. Poți avea idei fantastice care să te ducă mult înainte, dar trebuie să ai liniștea interioară necesară ca să înțelegi ce-ți oferă cu generozitate astrele. Acasă poate fi ceva agitație, jobul a fost și este o rutină pentru tine.

Leu – O să găsești echilibrul pe care nu l-ai avut ieri. Lucrurile vor intra în normal mult mai repede decât crezi, dar vor lăsa schimbări al căror rost îl vei înțelege peste câteva zile. În linii mari ziua este bună, acasă vei găsi liniștea și tihna de care ai nevoie.

Fecioară – Ai nevoie de un suport moral. Culmea este că toți care pot să te ajute te folosesc pe tine ca sprijin pentru moralul lor. Te simți abandonată și copleșită. Nu dispera! În final te vei număra printre învingători ca de fiecare dată.

Balanță – Ai răbdare. Lucrurile se vor așeza pe făgașul cel bun în câteva zile. Ai o zi bună, dar foarte plină. Nimic din ceea ce ți-ai propus pare că nu este realizabil acum. Mai ai puțină răbdare. O să-ți facă foarte bine!

Scorpion – Nu te scandaliza pentru lucrurile pe care le auzi, lasă evenimentele să-și urmeze cursul și ingnoră ceea ce te deranjează. Ai tendința de a fi impulsivă și de a tranșa lucrurile care trebuie tratate cu delicatețe, în forță. Înainte de a acționa efectiv vezi dacă este cazul să faci asta și dacă îți aduce vreun câștig.

Săgetător – Fii energică și nu da curs fleacurilor. Acasa este bine, îți faci griji inutile legat de partenerul tău. Ai simțit asta de ieri, dar azi o să fie evident. Ești în grațiile astrelor și se aștern la picioarele tale o grămadă de oportunități. Este păcat să le ratezi din cauza indeciziei care te caracterizează.

Capricorn – Ai muncit și muncești foarte mult pentru că ești foarte serioasă și nu suporți jumătățile de măsură, dar îți pui din ce în ce mai serios întrebarea dacă primești recompensele pe care le meriți. Cere ce este cuvenit pentru tine. Fără ezitări! Partenerul tău este trup și suflet alături de tine.

Vărsător – Nu-ți place, dar trebuie să știi că totul este trecător. Fii mai apropiată de partenerul tău de viață. Nu îți stă în fire, dar vei fi extrem de înțeleaptă și răbdătoare, azi. Este o perioadă în care vei avea capacitatea de a te reevalua și de a găsi cea mai bună abordare pentru situațiile speciale prin care treci.

Pești – Viața ta socială este dată peste cap din cauza unor factori pe care nu tu l-ai provocat dar ale căror consecințe trebuie să le suporți. Asta te enervează foarte tare, dar găsești energia de a gestiona toate aceste emoții și stări negative ceea ce este spre lauda și beneficiul tău.

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns