Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 25 februarie 2021. Gânduri amestecate

Horoscop zilnic – 25 februarie 2021. Gânduri amestecate

Horoscop zilnic – 3 februarie 2021. O zi complicată

Datele generale ale zilei de 25 februarie 2021 – Avem gânduri amestecate, motiv pentru care nu este recomandat să facem planuri serioase. Avem idei haotice și impulsive. Azi, Venus se mută în Pești, ceea ce va aduce complicați și emoții. Ne lipsește autocontrolul, suntem aventuroși și entuziaști, deși nu prea avem motive întemeiate. Nu ne putem concentra, așa că deciziile majore trebuie amânate. Spre seară este posibil să apară soluții la problemele care ne-au măciat intens.

Berbec – Intuiția ta este la cote înalte azi. Ai posibilitatea de a pune în practică planuri precise care îți vor aduce beneficii rapide. Și imaginația ta este impresionantă azi, și s-ar putea să vină cu idei spectaculoase care să aducă avantaje pentru casa ta și pentru locul de muncă. Nu te mira dacă vei lăsa senzația că le știi pe toate și toți vor veni să-ți ceară sfaturi.

Taur – Întâlnirile cu prietenii îți vor aduce informații vitale, deși unele dintre acestea ar putea să te lase fără replică și să te sperie. Oricum vei afla detalii utile care îți vor fi de folos și care te vor ajuta să depașești câteva momente delicate care țin de serviciu și de unele aspecte esențiale din viața de familie. Este posibil ca prietenii să aibă și vești bune care să te bucure!  

Gemeni – Astăzi lucrurile sunt foarte agitate la locul de muncă. O să fii foarte ocupată, stresată și cu foarte multe complicații de rezolvat. O să fii obosită seara, dar foarte mulțumită pentru că ziua a fost productivă și ai obținut rezultatele pe care le așteptai. Colegii te invidiază. O cină simplă și relaxarea de acasă încheie o zi bună!

Rac – Primești vești care ar trebui să te pună în gardă, pentru că pot anunța schimbări care să te afecteze și să te marginalizeze, iar asta este imposibil de acceptat pentru tine, din foarte multe puncte de vedere, dar mai ales prin prisma orgoliului personal și al banilor. Ai putea găsi soluții care te vor pune la adăpost, dar oricum ar fi trebuie să acționezi repede și foarte calculat pentru că nu ai decât o șansă.

Leu – Astăzi s-ar putea să găsești o cale nouă cale prin care ai putea să-ți crești veniturile lunare în mod substanțial. Va trebui să te mobilizezi și să-ți reorganizezi stilul de viață atfel încât să ai timp pentru toate cele care trebuie făcute. Nu va fi ușor, dar banii în plus sunt atât de necesari încât merită orice efort.

Fecioară – Ești implicată în unele evenimente sociale care sunt extrem de importante pentru tine, care îți fac o plăcere fabuloasă și te fac să crești tu în ochii tăi. Te implici în conversații fascinante care îți oferă o mulțime de informații utile. Unele dintre detaliile pe care le auzi îți vor fi de mare folos pe viitor.

Balanță – Un prieten îți va face recomandari folositoare. Te simți copleșită și trebuie să faci tot ceea ce se poate pentru a reduce tensiunea care plutește în jurul tău. Este important să-ți amintești unele obligații deja asumate și să le duci la îndeplinire. Trupul tău are nevoie de stimulare la fel de mult ca și mintea ta. Împacă ambele nevoi.

Scorpion – Mintea ta funcționează rapid. Ești inspirată și creativă. Cel mai probabil vei dori să renunți la sarcinele banale și să-ți asumi doar obligațiile importante. Lucrurile nu funcționează așa, și nu prea poți înțelege ce înseamnă să faci și ce trebuie nu doar ce îți place, dar, la final, vei constata că ești mulțumită de rezultate.

Săgetător – Dacă ai proiecte de viitor este momentul ideal să le începi. Încearcă să faci lucrurile care te bucură, pentru că din ele îți tragi energia și forța din fiecare zi. La sfârșitul zilei, mintea ta va găsi soluții pentru unele complicații care apar de nicăieri și pe care trebuie să le rezolvi. Cere sfaturi sau ajutor de la cineva cu autoritate care ține la tine.

Capricorn – Ești foarte aglomerată azi. Toată lumea are nevoie de tine și toți ignoră treburile obligatorii pe care le faci în fiecare zi. Primești vești, sfaturi sau informații care îți vor aduce o ușurare, o echilibrare. Fii foarte limpede în exprimare, spune exact ce simți și cere exact ce ai nevoie. Nu vorbi în parabole pentru poți fi confuză!

Vărsător – Inspirație este cuvântul zilei pentru tine. Talentul tău creativ ar trebui să înflorească și să te motiveze să pui în practică ideile minunate pe care le ai. Aceasta ar putea implica muzică, pictură, redactarea unor texte (scrie un jurnal!). Feedback-ul de la alții ar trebui să fie încurajator. Mergi pe drumul tău și fă ceea ce simți că ai nevoie să faci și nimic impus din afară.

Pești – Astăzi energia fizică și mentală este la nivel foarte ridicat. Probabil că vei petrece puțin timp în compania unor oameni care îți sunt foarte apropiați și de la care vei învăța câteva strategii extrem de folositoare. Seara ai parte de relaxare și de o companie extrem de plăcută care te face să te simți în siguranță și foarte relaxată.

Text: Otilia Ignat/sursa foto:pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns