Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 26-28 februarie. Armonie și un weekend foarte agitat

Horoscop zilnic – 26-28 februarie. Armonie și un weekend foarte agitat

Horoscop zilnic – 26-28 februarie. Armonie și un weekend foarte agitat

Datele generale ale perioadei 26-28 februarie – Venus în casa Peștilor, Soarele în Pești, toate planetele în mers direct. Moment perfect pentru iubire, comunicare și oportunități. Venus în Pești este combinația ideală, și probabil că nu este întâmplător faptul că perioada cade peste zilele de Dragobete, 1 martie.

Weekendul acesta încheie ultima lună de iarnă și se finalizează foarte frumos cu o Lună plină în Fecioară pe data de 27. Acest moment de lumină ridică ritmul vieții. Suntem productivi și reușim să stabilim un echilibru bun între ceea ce înseamnă muncă și ceea ce însemnă familie și viață.

Berbec – Ar fi foarte util dacă te-ai concentra pe problemele sentimentale și pe cale care afectează armonia din relația ta de cuplu. Liniștea care vine de aici va îmbunătăți starea ta generală și îți va da energia de care ai nevoie ca să faci față unor provocări destul de mari. Te vei descurca mai bine decât crezi!
În weekend Știi foarte bine care este valoarea ta, și înțelegi că nu ești apreciată pe cât meriți. Ăsta este un motiv de supărare pentru tine. În plus, faci reproșuri celor din jur, chiar dacă știi că asta le va strica ziua. Poate că ar fi bine să vezi cât de multe fac și cei din jurul tău, înainte de a te supăra pe ei.

Taur –  Nu este deloc inspirat să faci investiții majore, acum. Cel mai bine este să păstrezi banii pentru nevoile reale ale tale și ale familiei. Nimeni nu-și cumpără diamante, când are frigiderul gol. Fii mai rațională și nu cere imposibilul celor din jur. Și ei au temerile și angoasele lor și ar fi bine dacă le-ai înțelege.
În weekend Ești cu capul în nori și plutești într-un univers paralel. Îți este foarte bine acolo și nu ai nici un motiv să cobori printre oameni, mai ales că toți cei din jurul tău te lasă în pace și te înțeleg. Ești cu certitudine una din zodiile protejate.

Gemeni – Ești predispusă la visare. Este una din metodele prin care încerci, și poți să și reușești, să faci față la stresul apăsător din jurul tău. Starea ta generală este bună și asta este de folos și celor din jurul tău, care își vor urma exemplul. Ai mai multă grijă de partenerul tău de viață și comunică mai mult cu el.
În weekend Ai un weekend plin, pentru că ești obligată să faci un drum care nu era în program și asta te stresează și te agită. Iar agitația ta este transmisă celor din jur. Ai nevoie de timp pentru tine și ești extrem de nemulțumită pentru că sunt foarte multe de rezolvat și tu ești mereu pe ultimul plan.

Rac – Ai putea să profiți de talentele pe care le ai, să le pui în valoare. Poți eventual să găsești un hobby care să te ajute să-ți umpli timpul. Ascultă de sfaturile pe care le primești de la cei în care ai avut mereu încredere. Pune problemele familiei pe primul plan pentru că acum sunt cele mai importante.
În weekend –  Creativitatea ta este la un nivel maxim! Ești inspirată și capabilă să faci față unor provocări complexe. Îi aduni pe cei dragi în jurul tău și vă bucurați împreună de două zile calme. Ai multe planuri, dar nici unul nu poate fi realizat pentru moment, iar ăsta este unul din motivele pentru care ești iritată și nemulțumită.

Leu – Nu ești deloc dispusă să comunici. Tot ce-ți dorești este să fii lăsată în pace și să faci doar ceea ce-ți place. Pentru că nu se poate vei îmbina obligațiile pe care le ai de dus la capăt azi, cu micile tale plăceri și în felul acesta vei reuși să treci peste această zi. Ai de ales între mai multe planuri pentru după-amiază. Cel mai bine ar fi să te relaxezi și să scapi de anxietate.
În weekend Nu te lamenta. Realitatea ta este mult mai bună decât a multora altora, iar lucrurile nu se vor agrava mai mult. Ai energie și inspirație și asta este un mare beneficiu pentru tine. Încearcă să profiți de zilele acestea, pentru că sunt bune și frumoase! Tu știi foarte bine să trăiești clipa!

Fecioară – Deși aparent nimic nu merge bine, Fcioarele beneficiază de aportul pozitiv al Soarelui, iar asta o să  ajute să treci mai ușor peste problemele acesti zile. Nu sunt prea multe lucruri de făcut la serviciu, așa că cel mai bine este să te concentrezi pe cele legate de casă, care te vor relaxa și te vor face să te simți bine.
În weekend – Cea mai bună soluție pentru tine, în acest weekend este să te odihnești, să te relaxezi, pentru că în felul acesta o să reușești să faci față provocărilor pe care le vei avea săptămâna viitoare. Ești parte în dialoguri care vor stabili o strategie bună pentru viitor, în ceea ce te privește pe tine și familia ta.

Balanță – Lucrurile s-au mai relxat puțin, așa că putea să-ți exersezi talentul artistic și abilitățile de gospodină. E momentul optim să dovedești că poți face lucruri excepționale din nimic. Fii veselă, pozitivă și arată celor dragi că totul este în echilibru, chiar dacă pe ici pe colo nu este chiar așa. Le va face bine!
În weekend Ești obosită și confurză. Tot ceea ce se întâmplă în jurul tău te consumă extrem de mult și te simți pur și simplu secătuită. Ar fi bine să-i pui pe cei din jurul tău să facă unele din treburile pe care ți le-ai asumat tu și în felul acesta vei putea să le duci pe toate la bun final.

Scorpion – Ești predispusă la mici accidente așa că este indicat să fii foarte atentă și concentrată pe fiecare lucru pe care îl faci. Ai grija de seniorii din familie, sunt cei mai afectați de probleme în aceste zile și au nevoie să fie ascultatți. O vorbă bune poate face minuni. Totul este să o spui din suflet!
În weekend Nu există problemă care să nu poate fi rezolvată, sau măcar bine gestionată, dacă alegi să asculți și să răspunzi cu calm și cu empatie. Cei care sunt departe au nevoie disperată de implicare ta, chiar dacă este una care este doar virtuală sau în lungi conversații la telefon. Înainte de a judeca pe cine încearcă să te pui în piela lui.

Săgetător – O energie pozitivă, în fapt o combinație de optimism și tensiune te pune în mișcare. În ritmul tău, cu autoritatea care te caracterizează faci tot ceea ce trebuie făcut în casă pentru a avea parte de zile calme și tihnite cu toată familia. Nu ești un fan al adunărilor familiei, dar de data asta te simți bine cu toți ai tăi alături.
În weekend Ești foarte sensibilă și nu înțelegi foarte bine care este realitatea din jurul tău. Înțelegi greșit mesajele celor din jur și ești pusă pe harță. Poate că ar fi bine să nu iei tot ceea ce auzi ca fiind un afront personal și să te gândești, calm, care sunt prioritățile.

Capricorn – Imaginația este elementul de bază. Te ajută să găsești soluții pentru orice problemă și pentru toate situațiile neprevăzute care pot să apara. Partea rea este că ești extrem de irascibilă și cu greu cei din jur îți vor putea intra în grații. Este cel mai bun moment în care să faci ordine în casă, pentru că asta te va detensiona.
În weekend Te implici într-o discuție în contradictoriu care te scoate pur și simplu din sărite și care o să-ți strice sâmbăta. Ai însă forța necesară pentru a face cea mai mare parte din lucrurile pe care ți le-ai propus, iar duminica va fi una bună.

Vărsător – Ești copleșită de treburi. Vina este doar a ta pentru că nu alegi să faci doar acele lucruri care sunt cu adevărat importante și care au nevoie de toata atenția și intervenția ta. Este momentul în care trebuie să înțelegi că nimeni nu le poate face singur pe toate, oricât de mult s-ar strădui.
În weekend O schimbare radicală de program, din cauze independente de voința ta îți dă tot programul peste cap. O să fii mulțumită, în final, de toate aceste intervenții exterioare, pentru că vei ieși avantajată și foarte energică din această experiență.

Pești –  Reușești ca nimeni altcineva să te concetrezi doar pe problemele tale. Ai abilitatea de a face complet abstracție de toate din jurul tău. Ești concentrată doar pentru ce îți place să faci și pe ce îți este folositor. Este o atitudine excepțională pe care trebui să o urmeze și cei din jurul tău.
În weekend Nu ești foarte inspirată cu o serie de investiții pe care le faci. O să constanți că nu îți aduc nici un beneficiu. Esti foarte preocupată de tot ceea ce se întâmplă la tine în casă și abandonezi orice alte activități, deși sunt oameni care au nevoie de expertiza ta.

Text: Otilia Ignat/ sursa foto> pixabay.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns