Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 28 ianuarie 2021. Luna Lupului, prima lună plină a anului

Horoscop zilnic – 28 ianuarie 2021. Luna Lupului, prima lună plină a anului

Horoscop zilnic – 28 ianuarie 2021. Luna Lupului, prima lună plină a anului

Datele generale ale zilei de 28 ianuarie 2021 – Prima lună plină a anului 2021 este un minunat moment de restrat general. Evenimentul are loc exact la ora 11:18 în semnul regal al Leului. Luna plină va lumina laturile creative, inspirându-ne să ne exprimăm sentimentele cu fler și pasiune. Este un moment fabulos, un punct culminat care aduce succes și șansa de a depăși obstacole.

Luna se află pe axa opusă lui Jupiter (planeta abundenței), iar acest moment ne face generoși și curajoși, dar ne poate provoca să fim impulsivi, rebeli și, uneori incapabili să luăm deciziile radicale, necesare.

Află efectele pe care le va avea, azi și în zilele următoare, Luna plină, pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec – Această lună plină înflăcărată va anima pasiunile tale, pe toate planurile. Este posibil să fie un moment de cotitură care ar putea oferi o explozie de energie și inspirație. Ai încredere în capacitatea ta de a ști ce vrei – precum și în capacitatea trupului de a te susține în toate demersurile tale.

Taurul – De regulă momentele de Lună plină sunt vesele și energizante, ideale pentru socializa. De data aceasta o să fie oarecum altfel pentru tine. Vei fi tentată să încetinești, să rămâi acasă și să fii puțin egoistă, pentru că acum, sentimentul tău de confort și siguranță emoțională este prioritar atât asupra muncii, cât și a altor activități. Ai de procesat o mulțime de emoții intense și este bine să-ți acorzi puțin timp pentru asta.

Gemeni – Ar fi bine pentru tine să rămâi ancorată în prezent, indiferent de provocările pe care le aduce Luna plină. Este tentant să te lași pradă ideilor grandioase și fanteziilor, dar o să fie greu să le duci la capăt pe toate, dacă faci greșeala de a ignora circumstanțele actuale și nevoile acute pe care le ai azi. Rămâi concentrată asupra a ceea ce ai în față, chiar dacă este plictisitor.

Rac – Luna plină îți va aprinde tot ceea ce ține de sentimente și aspecte senzuale și te va inspira să simți emoții și trăiri cu totul speciale. Este bine să dai curs dorințelor. Sensibilitatea te va face să te acomodezi în mod natural și foarte rapid la toate situațiile inedite care pot să apară. Ai șansa de a face progrese când vine vorba despre bani, dragoste și activități care îți fac plăcere.

Leu – Este Luna plină a semnului tău, eveniment care se petrece de regulă o singură dată într-un an, rar de două ori, și trebuie să profiți la maximum de acest moment și de oportunitățile acestui spectacol cosmic. Deși simți din plin dramatismul momentului trebuie să știi că tot ceea ce se întâmplă este în folosul și în interesul tău. Ai, în plus, ocazia să înveți cum să te exprimi cu mai multă autenticitate.

Fecioara – Epuizarea este principalul tău inamic, în ciuda contextului extrem de bun și de favorabil. Ar fi util ca în loc să lucrezi ore în șir să acorzi prioritate unor perioade de vindecare spirituală – pentru că și asta poate fi productiv și necesar în felul său! Încearcă să te adaptezi ritmului și să trăiești cu o oarecare relaxare fiecare situație care apare.

Balanță –  Este activat puternic modul tău social de a fi datorită Lunii pline care luminează casa prieteniei. Găsești tot felul de motive de inspirație creativă și chiar scântei romantice. Dar este bine dacă ai reuși să-ți ridici nivelul de încredere în forțele proprii și să nu uiți să te onorezi, tu pe tine. Dorințele, speranțele și planurile tale merită toată atenția ta.

Scorpionul – Lucrurile se pot precipita pe partea care ține de muncă și de activitățile sociale și este un moment minunat pentru a-ți etala realizările și a injecta puțină pasiune în proiectele tale actuale. Luna plină este în casa carierei și scoate în evidență punctele tale forte, oferindu-ți un impuls îndrăzneț de încredere în forțele proprii care îți oferă curajul de a face unele mișcări profesionale inedite și benefice.

Săgetător – Această Lună plină spectaculoasă luminează oportunități de creștere intelectuală și expansiune spirituală. Este bine dacă vei rămâne organiztă și te vei concetra doar pe sarcinile asumate. Vei avea mai mult timp pentru a te bucura de relaxare când toate vor fi puse la locul lor.

Capricornul – Ești într-o perioadă de transformate specială, de care trebuie să profiți. Lasă lucrurile să curgă și nu mai lupta pentru fiecare realizare, pe viață și pe moarte. Sufletul tău se află într-o călătorie interesantă așa că nu mai fi atât de înfășunată în efortul de zi cu zi. Este important să faci un pas înapoi și să stabilești niște limite pentru a te dezvolta.

Vărsător – Simți momentul intens la nivel personal, deoarece Luna plină luminează casa parteneriatelor și îți cere să-ți deschizi inima celor care sunt cu adevărat aproape de tine. Exprimarea propriului adevăr este un demers ușor, azi, dar relațiile necesită reciprocitate – ceea ce înseamnă a auzi, a respecta și a împărtăși opiniile celor din jur. Nu-ți fie teamă să spui ce gândești.

Pești  – Spiritul tău curge liber și se dezvoltă la un nivel cum nu a mai fost atins în anii din urmă. Luna plină te îndeamnă la reluarea unor obiceiuri bune, la schimbarea rutinei de zi cu zi și la cultivarea creativității. Explorările mistice sunt importante. Dar dacă nu-ți gestionezi corect obligațiile din lumea reală, nu vei beneficia de toate aspecte bune ale zilei.

Horoscop zilnic – 28 ianuarie 2021. Luna Lupului, prima lună plină a anuluiN.A. – Prima lună plină a anului se numește Luna Lupului, pentru că este considerat momentul în care lupii se adună în haite, pun bazele noilor familii și se reorganizează.

Lupii sunt printre puținele mamifere care rămân fideli toată viața unui singur partener, iar în plus sunt capabili să respecte ierarhia din haită.

Nu în ultimul rând au o grijă cu totul specială față de pui și față de membrii bolnavi și bătrâni din grupul lor.   

Citeste si:

Ce aduce 2021 pentru fiecare zodie. Evenimentele majore

 

Text: Otilia Ignat. sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns