Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 3 februarie 2021. O zi complicată

Horoscop zilnic – 3 februarie 2021. O zi complicată

Horoscop zilnic – 3 februarie 2021. O zi complicată

Datele generale ale zilei de 3 februarie 2021 – După ziua aproape perfectă de ieri, astrele îți iau revanșa și ne oferă o zi foarte agitată. Avem de înfruntat realități dure și discuții serioase care ar putea escalada rapid. Găsim o urmă de raționament, totuși, care salvează situația în ultimul moment. Luna trece în semnul Scorpionului ceea ce ne va face misterioși, ciudați și cu multe gânduri descurajante despre trecut.

Sfatul bun al zilei este acela de a ne asuma responsabilitățile pentru acțiunile și deciziile  luate și să căutăm soluții pentru a îmbunătăți lucrurile. Nu este momentul pentru decizii pripite.

Berbec – O să depășești toate complicațiile și vei avea motive temeinice să mulțumești Universului pentru suținerea și ajutorul pe care ți-l oferă constant. Este o zi mai ciudată, dar destul de bună, chiar dacă din păcate nu reușești să le faci pe toate cele pe care ți le-ai propus și ăsta este un motiv de stres și nemulțumire. E și mâine o zi!

Taur – Primești o doză nesperată de energie pozitivă. Ai însă grijă cum o folosești pentru că trebuie ca tot ceea ce faci să fie bun și să folosească, dacă nu ție, atunci celor care contează pentru tine. Ceva probleme și discuții în cuplu, dar toate trec până seara.

Gemeni –  Există riscul să fie nevoie să faci față la unor conflicte care te vor stresa mai mult decât suporți. Ar fi bine să-ți gestionezi furia, pentru că nu te ajută la nimic, iar energia pe care o ai te poate duce la o explozie. Ia în calcul că cei care te cunosc, te apreciază și au nevoie de tine.

Rac – Când am spus să fii mai îndrăzneață nu mă gândeam la această explozie de curaj și energie, dar dacă asta te face să te simți bine, este perfect. Poate că o parte din ceea ce ai de dat ar trebui orientat către partenerul tău de viață care are nevoie de tine mult mai mult decât arată. O zi foarte bună acasă, azi!

Leu – Teoria este punctul tău forte, dar practica te omoară. Știi foarte bine că lucrurile vor merge așa cum trebuie, dar cu toate acestea te agiți inutil și îți faci sânge rău pentru fleacuri. Fii mai pragmatică, poate chiar mai indiferentă la aceste mici înțepături ale zilei și ai să vezi că totul o să fie mai ușor.

Fecioară – Ai biletele în buzunar, cum s-ar zice. Nu mai ai răbdare, nu mai ai timp de pierdut. Ești cu piciorul pe accelerație, gata să pleci pe un drum care o să fie nou, accidentat și pe alocuri destul de complicat. Dar este exact ceea ce ai nevoie pentru ca ești printre zodiile care au nevoie de adrenalină, în mod constant.

Balanță – Ai putea face o strategie pentru fiecare membru al familiei. Poate chiar și pentru colegii de la serviciu, sau pentru vecini… Ai prea multă energie, vrei ca toată lumea să te asculte și simți că ceea ce faci și ce spui este perfect și ideal. Vei reveni cu picioarele pe pământ zilele următoare.

Scorpion – Ocupă-te de organizare și de planificare pentru că ritmul se va schimba radical de la o zi la alta și o să constați că foarte multe lucruri nu sunt puse în ordine și nici rezolvate până la capăt. Fă o listă cu tot ceea ce este restant și rezolvă-le cât mai repede cu putință.

Săgetător – Nu lua în seamă sfaturile care nu-ți se par utile și ocupă-te doar de lucrurile care contează. Sunt zile frumoase în care trebuie să te orientezi doar către tine, doar către nevoile tale. Nu trebuie să-ți pese dacă cineva te va acuza de egoism. Nu despre egoism este vorba, ci despre pragmatism.

Capricorn – Nu-ți pierde nici o clipă încrederea în forțele proprii pentru că este unul dintre cele mai prețioase lucruri pe care le ai și este acel combustibil secret care te-a dus, și te va mai duce, înainte în ciuda tuturor complicațiilor. Ai forța necesară pentru a recupera terenul pierdut și pentru a-ți recâștiga locul de onoare.

Vărsător – Este o zi destul de agitată. Sunt multe de făcut, multe de clarificat, oamenii nu sunt deloc sociabili și totul se mișcă prea încet, pentru tine. Este o perioadă de readaptare. Și tu, și restul lumii ați stat, așa că acum pornirea poate să fie ceva mai complicată și cu ceva rateuri. Oricum este util să nu te grăbești. Încet și pe îndelete este mai bine.

Pești – Ai acut sentimentul că totul s-a schimbat și că nimic nu o să mai fie la fel. Dar cel mai tare te deranjează că totul s-a întâmplat în cea mai mare viteză, iar asta îți impune efortul de a te adapta, ceea ce este pentru tine deranjant și obositor. Încearcă să aplici principiul pașilor mici, făcuți cu calm și doar dacă este cu adevărat nevoie.

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pexels.com

Comments

comments

Lasă un răspuns