Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 4 decembrie 2020. Frustrări, emoții și tensiuni

Horoscop zilnic – 4 decembrie 2020. Frustrări, emoții și tensiuni

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 4 decembrie 2020 – Luna pleacă din semnul Racului și face o conjunție tensionată cu Saturn. Asta produce o serie de frustrări, emoții și tensiuni pe care le simt toți nativi, la care se adaugă și o stare de oboseală accentuată pentru că pierdem energie. Lucrurile revin, doar parțial la normal spre seară, după ce Luna va ajunge în casa Leilor, pregătindu-ne un final de săptămână energic și aglomerat. Ai fi bine să ne concentrăm pe nevoile personale și să le satisfacem, în măsura în care este posibil.  

Berbec – Ai o atitudine pozitivă, iar asta îți face bine și ție, și celor din jurul tău. Ai capacitatea de face față la solicitărilor și ar fi bine să nu eviți să abordezi chiar și problemele mai grele. Fii proactivă în abordarea tuturor cerințelor care apar și nu abandona niciun proiect. Seara relaxează-te.

Taur – Este posibil să fii reticentă în a te angaja în acțiuni noi, dar tocmai acestea sunt cele care îți vor face ziua bună și vor aduce rezultate. Tendința ta naturală este să nu-i privești cu ochi buni pe cei care promit lucruri mărețe și minunate, ceea ce este o formă de prudență foarte utilă. Nu te mira dacă o nouă idee de a ta va fi foarte apreciată și va primi laude.

Gemeni – Aceasta poate fi una dintre acele zile în care te simți complet singură, chiar dacă există sute de oameni în jurul tău. Nimeni nu pare să-ți înțeleagă grijile și preocupările. Sensibilitatea ta te poate scoate din grupul din care faci parte. Intinde mâna prima și vei primi răspunsurile pe care le cauți.

Rac – Echilibrează-ți natura aventuroasă, cu un pic de disciplină. Este important să râzi, dar este, de asemenea, important să rămâi focalizată pe srcinile și obligațiile tale. Pot funcționa în tandem și munca, și relaxarea. Fii atentă la nevoile celor din ur, dar și la ale tale.

Leu – S-ar putea să ai o mie de lucruri de rezolvat azi, dar le vei putea duce pe toate la capăt, așa că nu intra în panică de dimineață. Ia-le pe rând. Împarte munca în bucăți mai mici și delegă o parte din sarcini, dacă este posibil. Încercă să vezi partea amuzantă a lucrurilor. Fă pauze și mănâncă sănătos.

Fecioară – Indiferent ce treburi ai azi, găsește timp și pentru distracție. Ai nevoie. Dă muzica mai tare și danseaza când pregătești cina. Trebuie să înțelegi că ești responsabilă pentru propria ta atitudine, și pentru modul în care te raportezi la cele care sunt în jurul tău.

Balanță – Este posibil să fie nevoie să petreci timp singură pentru a-ți duce la îndeplinire o serie de angajamente. Influența altor persoane nu este mereu pozitivă pentru tine. Nu există niciun motiv să faci ceea ce-ți sugerează alții. Sensibilitatea ta, te va ajuta să înțelegi realitatea din jur mai bine decât alții.

Scorpion – Ești adepta disciplinei, a organizării meticuloase pentru tot ceea ce este în jurul tău. Ai succes astăzi. Trebuie să fii practică, dar asta nu înseamnă că trebuie să exagerezi și să să fii severă sau ursuză. Îngrijorarea nu are rost și totul se poate clarifica dacă păstrezi o atitudine pozitivă.

Citeste si: Ce trebuie să știi despre Săgetători. Calități, încercări, defecte

Săgetător – Poate să fie greu să faci față emoțiilor intense ale acestei zile, dar tocmai ăsta este farmecul. Nu fi foarte exigentă față de tine. În același timp, probabil că vei avea nevoie de ceva mai multă atenție decât de obicei, pentru tot ceea ce ai de făcut. Încearcă să nu fii atât de încăpățânată! Dă-le oamenilor dragostea de care au nevoie și vei descoperi că dragostea, de care ai tu nevoie, va veni și la tine.

Capricorn – Ești obosită, plictisită și ai mult de lucru, iar asta te face ursuză și îți dă o atitudine care îi va scoate din minți pe cei din jur. Ia lucrurile pe rând și ai să vezi că există mereu o cale de a le duce la bun final, cu bine pe toate. Uneori, o pauză nu a ucis pe nimeni. Nu este nevoie să exagerezi, doar trebuie să ceri ajutor, dacă de asta ai nevoie.

Vărsător – Ai nevoie de o porție de veselie în fiecare zi. Azi este o zi bună pentru tine, ai să faci ce-ți place și te vei simți bine în pielea ta. S-ar putea să descoperi că te emoționează lucruri pe care altă dată le ignorai sau care te lăsau rece. Probabil că descoperi o altă față a realității și te raportezi cu sinceritate la ea.

Pești – Este o zi importantă pe care trebuie să o trăiești din plin. Oferă celor dragi dragostea ta necondiționată, și spune-le cât de mult înseamnă ei, pentru tine. Dacă lucrurile încep să devină un pic prea serioase la serviciu, tu ești cea care îi poți scoate pe alții din încurcături, iar asta îți va aduce laude.

Citeste si: Cele 3 zodii feminine care îi zăpăcesc complet pe bărbați

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: iStock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns