Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 4 ianuarie 2021. Crucea destinului. Călăuzitorii

Horoscop zilnic – 4 ianuarie 2021. Crucea destinului. Călăuzitorii

Datele generale ale zilei de 4 ianuarie 2021 – În primele ore ale zilei, o mare cruce se formează pe cer între Lună, Neptun și nodurile destinului. Această situație astrală va readuce în prezent traume emoționale din trecut. Este momentul în care trebuie să acceptăm ceea ce primim, indiferent dacă este vorba de bucurie sau tristețe și să avem decența de a ne recunoaște limitele – fizice sau de inteligență, și de a asculta ceea ce spun cei care sunt mai buni și mai instruiți decât noi, așa numiții călăuzitori! Este extrem de util să privim la cei care sunt bine poziționați social, material și să-i urmăm, pentru că reușita lor poate să fie o lecție utilă. Evident asta înseamnă să admitem că alții sunt mai deștepți decât noi, ceea ce este foarte greu…  

Berbec – Treci printr-un moment de pregătire pentru viitor. Construiești fundația pentru un proiect major de viață. Energia zilei îți pune în față alegeri, iar ceea ce vei face este definitoriu pentru viitorul tău. Încearcă să te eliberezi de emoțiile negative. Probabil că situația este mai bună decât pare.

Taur – Există o senzație neplăcută care te urmărește toată ziua. Este posibil să fii pusă în situația de a alege (poate să fie vorba despre un act medical, de vaccin, de exemplu). Alege să faci ce ți se spune, nu ceea ce crezi. Deciziile tale nu sunt cele corecte. Ai încrere în cei care îți dau sfaturi.

Gemeni – Ești foarte încăpățânată azi, așa că încât este util să eviți orice confruntări care ar putea duce la un război cu cei din jur. Emoțiile tale pot avea efecte pe termen lung și este bine să le păstrezi sub control. Traversezi o perioadă dificilă și ai nevoie de toată sănătatea pe care o puteți obține.

Rac –  Natura ta iubitoare de libertate poate părea puțin înfrântă, dar nu te lăsa doborâtă. S-ar putea ca lucrurile să nu se alinieze perfect, dar acesta nu este un motiv de panică sau de frustrare. Poate că situația în care te afli este una greșită. Căută o soluție mai simplă, mai corectă la problemele tale. Ai toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie inteligentă.

Leu – Astăzi este o zi minunată pentru a scăpa, la propriu, de lucrurile care ți-au complicat viața. Treci la miezul problemei și renunță la o abordare superficială. Emoțiile tale sunt intens negative, dar vei realiza că lucrează în avantajul tău. Atitudinea ta sobră poate ajuta la luarea unor decizii extrem de practice și bine fundamentate.

Fecioară – Nu te lamenta pentru micile probleme. Ocupă-te de lucrurile importante, mari și grave, nu de fleacuri. Lucrurile par probabil mai rele decât sunt în realitate. Crede în tine. Este posibil ca relațiile cu ceilalți să nu fie dintre cele mai bune și poate părea că sentimentele tale sunt ignorate. Capul sus!

Balanță – Alătură-te celorlalți și fii vorbăreață. Gândurile și opiniile tale sunt puternice și aduc beneficii și ție, și celor dragi. Acum este momentul să fii auzită. Poți face lucrurile mai bune, mai simple, mai normale. Ia decizii bazate pe dragoste, cooperare și prosperitate în loc de angoase, teamă și furie. Poți face asta!

Scorpion – Emoțiile tale sunt lăsate într-un con de umbră și nimeni nu le ia în seamă. S-ar putea să ai unele regrete majore pentru lucrurile pe care le-ai făcut în trecut. Inima ta nu este capabilă să te ierte. Lucrați pentru a depăși acest lucru, dar știi că îți este foarte greu să te ierți cu adevărat. Cu toate acestea nu fi foarte dură tu cu tine.

Săgetător – Treci printr-o perioadă de evaluare majoră a unor proiecte de viață. Energiile de astăzi îți aduc o mare tensiune și te pun în centrul atenției. Este posibil să simți ceasul biologic dând alarma și să fii cuprinsă de panică și de teamă profundă pentru viitor. Probabil că situația arată mai rău decât este în realitate și ar fi bine dacă te-ai autoechilibra.

Capricorn – Este necesar să rămâi concentrată și focalizată pe lucrurile fundamentale din viața ta. Ai responsabilități uriașe, dar ai capacitatea de ale susține și onora. Există un aer restrictiv și greoi în jur care îți afectează natura ta jovială. Folosește energia zilei pentru a face ordine în haosul din viața ta.

Vărsător – Treci printr-un moment în care ai ocazia să faci progrese uriașe. Cu toate acestea, aceste recompense nu vor veni fără muncă și disciplină, iar acest lucru pare să fie un punct esențial al zilei, unde nu stai foarte bine. O oportunitate fantastică este la îndemână, dar depinde doar de tine dacă o valorifici sau nu.

Pești – Nu te încurca cu superiori sau cu oameni cu autoritate, pentru că s-ar putea să ajungi să ai probleme serioase. Este posibil ca lucrurile să nu fie atât de bune pe cât ai vrea și este important să finalizezi proiectele restante de anul trecut. Fii concentrată asupra lucrurilor care necesită atenție.

Text: Otilia Ignat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns